Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2022 03 05, 10:16)
bijau kad neapėstų lotuliukas.gif

labas 4u.gif

praneša dėl humanitarinio koridoriaus Mariupolyje nuo 12val. jų laiku
kad tik nebūtų provokacijų iš abiejų pusių......

nu gal ne. Bet, jei rusai RK automobily veza ginklus, tai jie manes jau niekuo nenustebintu. Rusijoj FB atjunge.

Labas

as atsikelus kompe isijungiu tiesiogines ukrainieciu zinias ir bijau pamatyti tuscia ekrana, be zurnalistu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Seku aš irgi visą dieną.
Atsakyti
Labukas.
Mano akys šlapioje vietoje, negaliu ramiai žiūrėti vaizdų. Vaikštau apsiverkus.
Dar vakar kaimynas mirė, nejaunas, onkologija, 84 metai, bet kai daug metų vaikštai tais pačiais takeliais, liūdna. Atrodau dabar taip, kad gėda prieš žmones pasirodyti, nesikirpusi, nesidažiusi. Gal ryt sugebėsiu prasisukti... Nenori dygti paprikos, kelios sudygo, kitos nelenda. Vakar nupirkau kilogramą svogūnų sodinukų, būklė visai prasta, dideli, pradeda dygti, pigiai, 1,49, Norfoje. Sukišiu dabar į šiltnamį, kol pomidorus sodinti, gal laiškų turėsiu.
Atsakyti
Vasarema- 4u.gif 4u.gif
Per radijo žinias pasakė,aptarti su artimaisiais kur reiktų jei ką skubiai evakuotis.Su vaikais jau esame aptarę,kad pas mus važiuotų. ax.gif Geriau,kad jie dabar važiuotų kuo toliau nuo LT.
Atsakyti

Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

sninga wub.gif
Atsakyti
pasnio ir istirpo biggrin.gif

is naujo pasimerkiau paprikas. Setos nesudygo, zeme uzpelijo. Is naujo andysiu laime. Tuo paciu uzmerkiau vyro siltnamiui zemaugiu, o sau 8-9 seklas pomidoru.

Nekyla rankos nei tvarkytis, nei valgyt daryt. Vakar nuejom i Cili pica, uzsisakem didele pica ir valio. Is ryto viena banana buvau valius, na dar ir kava rytine.

mano dvi draues koronke sera, viena Kaune, kita Kupisky. Geriausia tai mano braniausias, sako: ,,zinai, kai as ta nakti labai prastai miegojau, man labai lauze kaulus, tikriausiai as jau persirgau koronke blink.gif Tai blin, negalejo pasakyt pries 10 dienu, snd. pasake rolleyes.gif

Labas visoms
Atsakyti
Sveikos.
Ir aš žiniose paskendusi. Vakarais įsijungiame 5Monde prancūzišką. Jie daug korespondentų karo zonoje turi ir gal pusvalandį suka žinias apie karą.
Vaikščioju pas daktarus. Ir dėl kojos, ir dar visokių reikalų. Echoskopija virš inksto dar vieną cistą rado. gerai, kad senoji nepaaugo. Reikės eiti rimtesnės konsultacijos.
Koja lyg tai gerėja, geriu vaistus ir su įtvaru, kad nejudinti. Žodžiu, žiema + garantinio termino pabaiga .
Meri, ale tikrai tas Angel dvokia. Buvau gavusi dovanų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2022 03 07, 17:56)
Meri, ale tikrai tas Angel dvokia. Buvau gavusi dovanų.

O ką aš sakau, grynai lavonais, vaistais rolleyes.gif Thier Mugler aplamai visi žudantys. Na man norisi kažko tokio stipraus, gal užuosiu bigsmile.gif Darbe dusinti tai nėra ką biggrin.gif
Aš jau po revizijos, trūko viso bloko cigarečių. Nesuprantu kaip ir kas, bet niekaip nebuvo rastas, namo irgi neneštas.
Tikrinosi galiojimus, todėl ilgai užtrukom. Ryt gulėsiu ir gulėsiu..., tik trečiadienį eisiu draugę išleisiu į laidotuves...
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar su sūnumi kalbėjau,sakė jei ką reikalingiausius daiktus susirenka į mašiną ir į Ispaniją mautų.
IK,tau tos cistos trukdo?Pas mane ir ant inkstų ,kepenų jau n metų jos,kažkaip nekliūna.Tik nuo skydliaukės panaikino,netrukdė ji man ir ten. ax.gif
Atsakyti
Su Tarptautinė moterų solidarumo diena 4u.gif friends.gif
Atsakyti
Ingrida, na nesmagu kažką nešiotis papildomai. Tfu tfu...
Atsakyti