Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Meri, mažink jam porcijas. biggrin.gif

Pas mus pagrabas. Pamiriojo dukros triušis dekoratyvinis. Ašarų pakalnė. Nors galėjo dar gyventi, tik 4 metai buvo. O jie išgyvena iki 8 metų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK-užuojauta. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko 4u.gif Prisijaukini gyvūniuką, o jis netikėtai išeina...., net žuvytės gaila...

Vakar buvau pas Šeimos gydytojai, aukštas cholesterolis ir kaip visada cukrus. Priprašiau papildomai išrašyti vaistą nuo diabeto, bet vistiek turiu gerti ir seniau paskirtus, čia man parekomendavo viena pažystama iš klinikų, stotelėje išsikalbėjome, gal mažiau pykins.
Dar gavau laišką iš Pigu.lt, neturi kvapo Angel, ko labiausiai norėjau.
Kaimynas žadėjo pavirinti vartelius, tai gal baigs?
Vakar lidle nusipirkau dvi rožes ir dideliais mėlynais žiedais raganę wub.gif
Utenos trikotaže mačiau savo dyžio juodą suknelę, nu blyn, net sudrebėjau kaip norėjau, retai taip man būna, bet kaina.... kitoms gal nedaug, bet man, ai... , ir aplamai Utenos trikotažas lb geras.
Nu ką atostogos į pabaigą, ne kažką nuveikiau, bet kaip ligotam žmogui, visai neblogai ax.gif
Atsakyti
Meri,tau į darbą reikia,tai ir rūbų reikia.Kai man džinsus įšoku į miestą apsipirkti,klientai atvažiuoja švaresnius rūbus pakeičiu.Kirpykloje nuo lapkričio nebuvau.MB pamozojo antakius,kad tiek išblukųsi nebūčiau. ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
IK, triušiuko labai gaila, užjaučiu tavo dukrytę, bet gal daugiau nereikės triušio, bus mažiau tvarkymosi. Aš apverkiu visus savo gyvūnėlius. Brolienė juokėsi iš manęs, kai verkiau atiduodama savo užaugintą gaidį ir ne myriop, o kaip vištų pulkelio šeimininką, į gerą gyvenimą.
Į kirpyklą labai reikia, gėda jau. Kirpėja sirgo korona, nedirbo 4 savaites, šiandien pradėjo dirbti, kitą savaitę eisiu. Galima buvo kitur nueiti, bet, matyt, svarbu kad priežastį nesikirpti ir nesidažyti turėjau.
Išlindo narcizai, tulpės, bijūnai ir kitos daugiametės, papurenu truputį, bet jie vargšai stovi plikom kojom, tai vėl eglišakėm užmetu, šalta nesvietiškai. Žieminiai česnakai išlindo tokie gražūs, dabar violetiniai pasidarė. Užmesčiau šiaudų, bet vėjas išnešios.
Atsakyti
IK, del triusiuko 4u.gif

buvom namo susirinkime. Buvau labai pikta. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiaip tai triušis namie- tai baisi smarvė. Bent jau man. reikia granules keisti vos ne kasdien. Ir šėrėsi be galo be krašto. Gyveno antro aukšto vonioje, tai tik įeini- kulduliai juodų plaukų voliojasi.

O pas mus šiandien pakankamai šilta.
Ingrida , žvengas suėmė įsivaizduojant, kaip tave brangiausias spalvina. Maniškis gal pirštą pasukiotų prie smilkinio tokį prašymą išgirdęs.

Sapniau, dėl ko mušėtės ?

Meri, pasidairyk internetinėse, būna gražių rūbų. Pirkausi iš Manzara, kokybė šiaip sau, bet kasdienai gerai. Dar neblogų būna Stilinga plius.
Atsakyti
labas 4u.gif
IK mergaitei dėl augintinio 4u.gif

pas mumi tai sninga wub.gif tongue.gif
šalta, iš balkono pernešiau į šiltesnį augaliukus, suštabeliavau dėžes keliais aukštais, pernakvos.
Prastai su paprikom, menkai dygo, bet gal išgyvensiu smile.gif

Buvau šiandien kaime bulvių parsivežt-šalta, vėjas kiaurai košia, žemė įšalus, norėjau kapus patvarkyt, nuo vėlinių žvakes surinkt-bet inšalusios, nepajudint. Labai daug prilaužytų šakų pušų-tai surinkom į krėvelę, bet kur padėt ir neradau, nes pilnos kapinės šakalių. Gal bendrai kas surinks.
labai reikia lietaus, dulkės.....

Pirkau dolomitmilčių, skaičiau, kad vienam metrui dviej stiklinių reikia-ar ne per daug? Tiesiog ant lysvės išbarstyt ir įterpt, po to galiu sodint? ar kaip su jais? niekad nedarius ax.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK,kas per juokas?Jei aš pati buzočiau,tai iš viso drebančiomis rankomis būtų komedija. biggrin.gif biggrin.gif
Sausa,sausa.Važiuočiau eglučių,pušaičių pasikasti,bet gi kaip sausa. bigsmile.gif
Atsakyti
Žemės link skrieja net 17 saulės pliūpsnių kanibalų: gresia smarki geomagnetinė audra praneša, šiandien ryt sveikatos pablogėjimas. Aš, kai dirbau, tai lb jausdavosi tos visokios geo audros, žmonės skūsdavosi. O per pilnatį aplamai kas nors pasicirkindavo, pyktį ir nepasitenkinimą išliedavo ant vargšės pardavėjos.
Juokites, daug metų pati sau galvą buzoju ir net antakius piešiu. Paskutiniu metu ir savo arklio uodegą patrumpindavau. Su mano ligom, esu begalo jautri kitų prisilietimam, nors iš tikro kartais pasvajoju apie gražų man tinkantį kirpimą, nudažymą, bet..., ai... Buvo viena kirpėja senais laikais, bet išvyko į Švediją, ją iškęsdavau, kol galvą sutvarkydavo.
Nu ką aš žinau, esu beširdė, vakar sukišau tas lidlines rožes, beveik šaknų nerasta, bus kaip bus, tik raganės gailiu, palaikysiu kol atšils.
Atsakyti
Aš dar laikau vazonuose mini rožytes ir azalijas.Laukiu nors kiek atšilimo.Mažai vietos matau vazonuose,na bet toks oras? ax.gif
Plaukus visada dažau pati,be problemų.
Atsakyti
labas 4u.gif

rytas šaltas unsure.gif ir visa ateinanti savaitė bus šalta unsure.gif

mano plaukuosenos daug, pati niekaip negaliu nusidažyt-ieškau pagalbos biggrin.gif

iš ukrainietiškos draugės jau visą savaitę jokių žinių-įtariu, kad r blokuoja internetą....
Atsakyti