Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vejas toks, kad negaliu langu atidaryt, bijau, kad su remais neisvirstu.

vaziuojant i Druskininkus, is, sutikom dvi furas BY ir viena RU, na dar viena lengvaja su rusiskais numeriais. Gal jie negali isvaziuot is LT.

Ingrida, o kaip tavo viesnios baltarus i LT pakliuvo ax.gif

paprikos sudygo, zinau kad jos nemegsta pikiavimo, bet tures kentet, kitaip nebus.

Jei labai nesubjurs oras, ryt i soda planuojam.

Labas
Atsakyti
Gavau pasiūlymą, pažystamo katė Nyderlanduose laukiasi, siūlo atvežt, kai jau bus.Kačiukas kieminukas. Net nežinau, gal mano pantera nepuls mažiuko? Po jos maisto lieka, kiek išmėto po visus namus, turi madą žaist su maistu, laisvai išssimaitintų ir dar vienas bigsmile.gif Visai norėčiau berniuko, jie mielesni ir burzgia taip, kad net per širdį eina, o dar tas jų wub.gif minkymas,žiūrėsiu.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sapniuk,neįsivaizduoju kaip jos pravažiavo?Bet numeriai baltarusiški ir lietuviškai nekalba. ax.gif
Atsakyti
Na kaip tas laiko keitimas? Man gerai, iki kol į darbą, apsiprasiu.
Oras normalus, gal kiek šaltokas rytas.
Lapės balselis sunkiai veikia, jau matau, kad priešinasi, jam ir be vartelių gerai, bet nenusileisiu, jei ką, po Svajonių Sodų eisiu pati skyles kapoti, o ką daryti?
Nerimas kiek mažesnis, bet vistiek norisi susisukti į kamuoliuką, nuotaikos jokios, saulėje pabuvus, turėtų pagerėti.,,
Atsakyti
Baklažanus išpikavau, cepelinus išviriau. Eisiu, dar sudėsiu skalbimui kokią partiją. O tada griūsiu į minkštą sofą su detektyvu rankose. Po velniais, pati sau nusipelniau...
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Iš Kaimuko, kodėl mes moterys vos ne jaučiames kaltos be kaltės teise į poilsį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 28 kovo 2022 - 09:51
as nesijauciu.

vakar kaimyne atsiunte nuotrauka. Ziuriu ir nesuprantu, ka ten reik pamatyt. O gi tju voros gabalas mano kieman ivirtes, ant geliu. Liepiau roziu neistrypt. Dar ju siltnami sugadino. Apie mano nuostolius nieko nerase. Gal prasisukau. O i vientkiemi tai bijosiu vaziuot, ten apie nama dideli medziai.

Labas
Atsakyti
Meri,kaip suprantu pas jus atskiri pinigai pas kiekvieną?Pas mus visada bendra piniginė,kiek kuris norime pasiimame.Vat nesuprantu,kai kurių kaimynų,mano pinigai,tavo-pinigai. ax.gif
Sapniuk- 4u.gif 4u.gif
Siaubingas vėjas nei
lauke nei šiltnamiuose negalėjau dirbti,kad neatplėštų durų.Virvę net skalbinių sutraukė su visais saklbiniais. bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus atskirai ax.gif bet vyras viska perka, uz butus moka. As tik retkarciais ka nors perku.
Atsakyti
Labas rytas.
Sapniuk,išlepinta tu. wub.gif
Atsakyti
Man jis duoda nuo bedarbio pašalpos 220 eur ir iš jų perku jam rūkyt, valgyt, pusiau mokesčiai, už kai kuriuos darbus... Nu pabandyk išmaitinti vos ne 190 cm apie 100 sveriantį vyrą...
Dejuoju, nes man pačiai nieko nelieka, ką gaunu minimumą, net kirpyklai. Jis sau likusią dalį pasilieka, o aš kažkodėl turiu visus savo uždirbtus pinigus maistui, mokesčiams leisti. Dabar reik malkas pirkti, pykstu, bet turėsiu kažkaip susitaupyti, o jam pofig.
Nuo gegužės mėn man ant sprando be jokios gėdos sėdi, dar ne pensininkas...
Atsakyti