Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

oi, Ingridut, sveikatytės tavo rankelėms 4u.gif Gal reik kokia infraraudonųjų spindulių lempa pašildyt? Šudas tie nuskausminamieji, tik tam kartui.
Atsirado mano siuntinys iš Žalios stotelės, pasirodo, dar net neišsiustas blink.gif , na ir a.dievui, kad nedingęs, nes paskui kiek būtų buvę problemų ax.gif
Atsakyti
Šaunus tas komisaras, viename tokiame mero baliuke teko šalia sėdėti. Į pabaigą davė savo vizitkę ir pažadėjo apsaugoti nuo viso svieto mafijos. biggrin.gif
Netoli mano laukų buvo tulpinių vila ir tvenkiniai , kur būdavo nepatikę į bačkas su cementu kišami. Gal už puskilometrio paskui tų mažeikiškių galvas policija išsikasė.
Todėl nenoriu net filmų apie tuos laikus žiūrėti. Geriau pamiršti kaip blogą sapną.
Nors buvome jauni, verslus kūrėme. Begalės galimybių buvo.Ko tik neveikėme tais laikais. Padangomis prekiavome, sėklomis prekiavome, lovų užtiesalus siuvau, musgaudžius gaminome, auskarus gaminome. Turėjau savo konsultacinę įmonę, vyras buvo distributorius Baltijos šalims vienoje prancūzų įmonėje. biggrin.gif Miegodavome po keturias valandas ir tai laiko neužtekdavo.
Dabar šitaip nė pro kur nepavilktume. Bet tada žavėjo perspektyvos, negąsdino bankrotai.

Ingrida, man darbininkė parvežė iš Anglijos tokį purškalą. Nežinau, pagal veikliąją medžiagą būtų vos ne placebas, bet veikia. Nuskausmina bent pusdieniui. Jei domina, rytoj paieškosiu flakoną ir nufotkinsiu. Gal kas ir tau parveš.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Man teko toje viloje 1982 švęsti mokytojų dieną dar.Tada man atrodo dar priklausė Ėriškių kolūkiui. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus -9.Japonijoje pasnigo iki 3 metrų,va kur mūsų sniegas vis nueina.
Pas dukrą Tailande +34,Sūnus Milane su marčia irgi šiltoka. wub.gif wub.gif Šanūkas nepriranta dar prie šalčio,visai nenori lauke vaikščioti,nors atgal į Ispaniją. biggrin.gif
6 stirnos pamiškėje tiesiai prieš langus. wub.gif
Atsakyti
Vakar Baskervilis šalia mašinos nubėgo privalomus 5 km. Grįžtam, sūnus parvažiavęs trypčioja, nori imti šunį į ragų paieškas. Išvažiavo porai valandų. Vakare dar MB su šuniu privalomus 1,5 km praėjo. Viskas, kaip smigo šanūkas nakčiai, nereikėjo nei ryte kažkur toli bėgti. Iki artimiausios tujos ir namo.
Atsakyti
Labas rytas.
Jau ieško ragų?Vakr stirniną mačiau dar su ragais.Išbaidžiau iš kaimyno sodo,aš gi kasdien vis einu ratą. mirksiukas.gif Gal vertėtų pereiti upę?Nueinu tik iki tiltelio.
Atsakyti
Briedžiai jau be ragų, elniai ir danieliai meta, stirnos po kelių savaičių pradės.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai stirninų tokie ir ragai.Va elnių rasti?
IK,vienintelį kartą briedžio vienos pusės radau prie Tavo namų.Už pavėsinės,paeita tolokai bruzgnuose,ten ir baravykų radau. wub.gif
Atsakyti
stirnos, briedžiai, kaip faina.... wub.gif
Saulė, kaip pavasarį, gėris.
Jau kaip atsibodo tas ėdesio gaminimas, priverdu dviem dienom, tai senis naktimis ėda. Kai dirbo, tiek neėdė. Dabar toks išsipūtęs, kai verčiasi, lova braška. Vis laukiu kada išlūš. Na, mes jau senai atskirai miegame, negaliu pakęsti, kai per naktį telikas birbena. Kai užknarkia, tyliai sėlinu teliką pritildyti, bet nebandyk išjungti, iškart gyvas ir riaumoja nepatenkintas...
Iš piktumo užsisakiau japonų kremo, gal ir padielka, bet mano veidui labai tinka, ne pirmą sykį biggrin.gif
Atsakyti
Meri,net šyptelėjau dėl ėdimo. smile.gif 4u.gif
Ką darytum,jei šildytas maistas netiktų,kasdien šviežias pietūms,vakarienei?Labai sunku sugalvoti vakarienei,ką pagaminti.Tai žuvis,kokie blyneliai vakarienei.Pietūms visada mėsa,daržovės.
Atleis žemelę šaltis ar ne?Eičiau kasti žemės. ax.gif
Atsakyti
Pas mane kaip pas Ingridą. Šildyto maisto nevalgo. Šiandien dariau kažką panašaus į tinginio balandėlius. Galvojau, sūnus užsuks, susivalgys. Liko pusė troškintuvo. Rytoj nė nebandyti to pakišti. Gal padarysiu iš jų sriubą šio to pridėjusi
Vakarienė -didelis galvosopis. Aš nevalgau miltinių reikalų. Lieka išvirti bulvių ir prie jų tai žuvies, tai grybų. Ai, dar visokių būdų varškėčiai. Labai retai kepu lietinius, tada į juos vynioju bananus, obuolius, varškę, sūrį, grybus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 23 vasario 2025 - 21:12
Sveikos smile.gif

iNGRIDA TAI KUR KAKOJA ŠUNIUKAS? Ant palučių?

oje jau senatve raidziu negrabalioju biggrin.gif
Atsakyti