Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Sapniuk, kokia nelaimė tavo krašte, gyvi gyvūniukai sudegė, tokio žiaurumo...
Užuojauta darbuotojams unsure.gif
Atsakyti
Nesušalkite, mergiukai 4u.gif
Net aš pūkinę antklodę išsilupau iš spintos. Ir jau du kartus dienoje kartais kūrename.
Kelias naktis vaikai į sandėlį buvo mašinas susivarę, kad ryte galėtų į darbus išvažiuoti. Sandėlyje nors pliusinė temperatūra.
Atsakyti
Labas rytas.
Šaltoka,šaltoka.
Atsakyti
Pas mus vėjas ne į vitriną, tai šiandien ne taip šalta. Vakare porą malkų įmesim.
Aš jau nebeišeinu niekur, tik maisto atliekas išmetu į darželį ir atgal.
Iš Ali atsisiunčiau su saule pakraunamų lempučių, pavasarį pasipuošiu sodelį. Gražu, kai prabundi naktį, o ten šviečia. Dar tokias solar led žvakes užsisakiau pabandymui, žiūrėsiu ar pasiteisina. Šią savaitę turi atskristi akvos alia daktaras, jis tvarko vandenį. Laukiu nesulaukiu.
Bugenvilija papuošiau šilko žiedais, nu kaip gražu. Seniau nedomino dirbtinos gėlės, o dabar su amžiumi pasikeitė skonis, ne veltui sako, kad nesakyk niekada.
Jau tas šaltis nervina, pernai patiko žiema, anei sniego anei šalčio.
Va taip ir gyvenu ax.gif
Atsakyti
Meri, o tu gi nuo vitrinos šalčio gali susisiūti kelias tas auksines-sidabrines pirmosios pagalbos antklodes. Turi gi rankas ir siuvimo mašiną, padaryk tipo romanetes. Kainuos keli eurai , bet nakčiai nuleidi ir sulaiko šilumą. Vienais metais, kai buvo gal mėnesį -20 , vonioje prisegus buvau skrepkėm prie roletų, tikrai šilčiau. Ir perimetru palei stiklo paketo kraštą galima apklijuoti tokia minkšta juosta, ji būna kartais dvipusė, betgi naudoti tik pusę.
Atsakyti
Labas rytas.
Nusimato graži diena?
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Na ir naktis buvo. Vakar nekūrėm vakare, tai ryte tik 12ka, gerai, kad katytė vis lipo ant manęs ir šildė, gerasis mano angelėlis wub.gif Nebuvo malkų prinešta, pasitikėjau, kad atneš ax.gif Nieko, abi išgyvenom, žmonėms būna ir blogiau.
Vitrinos uzdarymo mechanizmas sugedęs, meistras buvo, sakė reikia visą išiminėti ir ardyti, žiūrėti. Ar ne pigiau naują pirkti? Pagalvosiu ir žiūrėsiu kaip bus su pinigais. Mes kai pirkom šį butą, tie langai jau buvo. Sunkiai vakumavosi. gal tiek ir reikėjo. ai... Šiandien giedra, gal vakarinė saulė papildomai prišildys.
Prisiminiau vaikystę. Irgi mama pečių kureno. Tai būdavo naktį taip šalta, kad negalėdavau išlyst iš po kaldros nueit pasisiot, miegodavau toliau ir nubusdavau baloje. Oi, kaip gaudavau ir diržų ir kampe ant žirnių ant šaltų grindų klūpodavau... Mama galvodavo, kad tyčia taip elgiaus, o aš naiviai maniau, kad miegosiu ir sysius iki ryto palauks. Ryte pečių pakurs.
Atsakyti
Meri,paguosiu,pas mus normalu ryte +12.Grūdinamės,ryte nuėjau į dušą,nei upės nereikia.Už tai sveiki.Žentui Ispanijoje gerklė užkimo.Va tau ir šiluma.
Kai augau,kartais ryte kibire vanduo užšaldavo,nieko keldavomės ir eidavome į mokyklą,niekas ryte nešildydavo,tėvai skubėdavo į darbą. smile.gif
Pas mus pilna medžiotojų privažiavo,priešais į mišką. ax.gif
Atsakyti
Keistai čia jūsų tėvai elgdavosi. Pas mus ryte anksčiau buvo duonkepė, ryte ją pakurdavo mama. Kai reikėdavo keltis, jau kažkiek šilumos buvo. (Dabar kai pagalvoju, kaip sunku buvo mamai, anksti keltis, pusryčius gaminti). Jei būdavo labai šalta, tai grįžę iš mokyklos susikraustydavome ant to pečiaus. Žaisdavau ten su lėlėmis. Tik skaityti tamsu ten buvo.
Iškart po pietų kurdavo koklinį pečiuką, jis pašildydavo miegamąjį ir svetainę. O vakarienei kurdavo viryklę -"plytą". Jos sienelė buvo ir svetainėje. Jau kiek vyresnė ten miegodavau, šilta buvo.

Mes šiandien priedo ir židinį pasikūrėme, nes ryte katilo nekūrė, tai atvėso iki 18. Man jau kojos šąla. Aplamai mūsų holas su laiptine per du aukštus, tai į viršų vis MB nuslenka pasnausti, visa šiluma ten sueina. O apačioje visada šaltoka, kažkas negerai su virtuvės šildomomis grindimis. Gal kur užsikišę.
Atsakyti
Labas rytas.
Tai ,kad tėvai atsikeldavo,dar mama varškėtukus iškepdavo ir pirmyn į darbą,mes į mokyklą.Po mokyklos,persirengiu namie,šalia mokykla ir pas senelius pietų,pmokų ruošti.Tėvai vakare tik užkurdavo pečių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 08:30