Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Mačiau frau buvo užsukus, durpių tema nesudomino ir atgal bigsmile.gif

Kaip norečiau, kad but darbo laikas sutrumpintas pvz iki kokiu 6 val rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 30, 16:36)
Mačiau frau buvo užsukus, durpių tema nesudomino ir atgal  bigsmile.gif

biggrin.gif dar ir kaip sudomino,nes nėra čia tokio gėrio tokiom kainom kaip lt,aplamai maksimalus išfasavimas 60l,o kaina nuo 7.99 iki 13.99
tai va ir neperku,paskaitau ir gana
daugam paką 10l nupirkau už pustrečio euro,prabangiai gaunasi jei daugiau reikėtų,bet kai tik keliolika daigų,tai užtenka to vieno ax.gif

Laba 4u.gif
nėra ką pisalint,namuose sėdžiu,nieko naujo nevyksta,užmarinavau katilą šašlų,sekmadienį sode bandysim sezoną atidaryt,dar reikia sugalvot ką gimtuvininkui valgomo suruošt,vien keptu sūriu gyvas nebus visą dieną,o ką daugiau lauko sąlygom tokiam vyrui paruošt,tai nesugalvoju,norėjau šventiškiau,bet valgys kaip visada,pats kaltas biggrin.gif

rytoj žada karštą dieną,trauksim po centrą pasiganyt,reikia piniginę namuose palikt,daug išlaidų nusimato ateinančius du mėnesius,dar vasarinė avalynė susipirkt,bus bankrotas doh.gif ,nors sunkiau yra rast kažką tinkamo,net galvot nesinori,sūnui 46 dydžio slides vasarines nupirkt,man netrinančias basutes,vyrui batus ploniausios materijos,nes basankių nenešioja,žodžiu...

sugalvojau keksiukų iškept,ateis merginos,kažkuo reikia pavaišint,mažoji dar laiptinėj pradeda rėkt,kad labai alkanas vaikas ateina biggrin.gif ,nors po to dažniausiai nieko nevalgo,prisimena,kad ką tik pavalgius

daigai išstypę kokie,saulės nerasta,tai tįsta tįsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 30, 15:36)
Mačiau frau buvo užsukus, durpių tema nesudomino ir atgal  bigsmile.gif

Kaip norečiau, kad but darbo laikas sutrumpintas pvz iki kokiu 6 val  rolleyes.gif

Sedejo svajoklis tuopos viršunej... bigsmile.gif tongue.gif
Jau taip darbdaviai dejuoja, kad neproduktyviai dirbame. unsure.gif

Man pora paskutiniu dienu laisvesnes, pagaliau yu.gif yu.gif yu.gif tuoj prisišnekėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 30 kovo 2017 - 16:22
Labutes,

buvau sode,pasejau dar morku,pasirode,per mazai uzvakar biggrin.gif
Ridikai,salotos,zirniai sudyge,paukstuliai cirpia mano giraitej uz sodo tvoros,gera dusioj.Tik nesmagu,kad pomidorai namie kazkokie nusmurke auga.Persejau siandien is naujo,bus veliau,bet gal garantuotai,kad neliksiu be ju.
Atsakyti
Sirdukas pomidoru daigiukais pasmaliziavo, turbut neprasidesiu. Liko 2.
Apie darbo ypatumus, tai anksciau verkiau, o db ima juokas, totalus durnynas ir as tame durniu laive. Kita savaite zada daryti revizija, jei pakaks algos nuostoliams padengti, baigsiu kioskininkes karjera, slapintis i sloika, zemina mane kaip zmogu. Cia ne issigelbejimas dirbti tik kad dirbti, nuo 6 ryto iki 18 val kai moka tik uz 4 val ir puse minimumo, geriau jau is pasalpu gyventi, kaip gyvena didesne puse LIetuvos.
Atsakyti
Frau,tai kad ir pas mus tokios apt kainos durpių.Pirkau ar ne 60,jei ne daugiau litrų poką,jei ne akcija būtų 10.99 su akcija 7 su kažkiek. ax.gif
Net nesitarę su Para susitikome prie durpių. bigsmile.gif
Norfoje neatsilaikiau nuo kardelių spalvų ir frezijų baltų. blink.gif
Apsivalgymas kalafiorų su pankoliu. wub.gif Na kaip dietos laikytis?Bet pakasiau 3 kg žemėn. ax.gif
Lyžuka,pas mane jau visai sausa,žemelė sukrenta. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 30, 18:21)
Frau,tai kad ir pas mus tokios apt kainos durpių.Pirkau ar ne 60,jei ne daugiau litrų poką,jei ne akcija būtų 10.99 su akcija 7 su kažkiek. ax.gif
Net nesitarę su Para susitikome prie durpių. bigsmile.gif
Norfoje neatsilaikiau nuo kardelių spalvų ir frezijų baltų. blink.gif
Apsivalgymas kalafiorų su pankoliu. wub.gif Na kaip dietos laikytis?Bet pakasiau 3 kg žemėn. ax.gif
Lyžuka,pas mane jau visai sausa,žemelė sukrenta. bigsmile.gif

šitą vietą prašom detaliau , kur ka ir kaip pakasėte bigsmile.gif

60 l uz tokia kaina tai čia turbut koks juodzemis su trašom arba šiaip viskuom pagerinta, nes už 10 eur per akcijas 250 l paprasta durpe o jau substratas su taršom apie 12 eur irgi ta didelė talpa, bet ša ju nemegstu, ner juos kas tampo
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 03 30, 19:52)
60 l uz tokia kaina tai čia turbut koks juodzemis su trašom arba šiaip viskuom pagerinta, nes už 10 eur per akcijas 250 l paprasta durpe o jau substratas su taršom apie 12 eur irgi ta didelė talpa, bet ša ju nemegstu, ner juos kas tampo

vat būtent apie paprasčiausias durpes kalbu,sutikčiau jei būtų kažkas pagerinto... o tokių kaip 250l aplamai čia nėra,apvažiavom visus žinomus sodininkų skyrius,nuo pigių iki brangių parduotuvių...,jei kažkokia speciali žemelė,na pomidoram,agurkam,rododendram,tai aplamai už mažą pakiuką gali ir 16 eu palikt...,viretiniam gal nieko,o man nekyla ranka tiek mokėt,neužauga tiek gėrybių,kad bent žemė atsipirktų biggrin.gif ,neužauga nei tiek,kad pats sodo mokestis to vertas būtų,bet ką padarysi,reikia tos sodo nors pasiusk,tik,kad kas nuravėtų,palietų... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei ne rytdiena buhalterijos pridavimas, sakyciau sveikas penktadieni. Dar ir nardymas po prekystalius nusimato, makulaturos nurasymas. Veza maisus spaudos, kad ju nieks neperka. Sakau, konduktore dirbu, pagrindas talonu pildymas ir cigarai ax.gif
Dar nieko nesodinau lauke, salta. Durpiu substrata piliau del to, kad pavirsiuje pluta susidaro, gal taip geriau bus.
Nzn, bet vijokline schogun roze nepasiteisino, galvoju kelti kitur, o jos vieton ragane leist, lb jau menka, matyt vieta netinka.
Atsakyti
Reiktu ir man kad kas lietu biggrin.gif VA kelios gerokai siltos dienos ir geles keipsta ax.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=595ED1B2

Ir katukas deginas biggrin.gif
https://scontent-lhr...amp;oe=599630E4
Atsakyti
Lyžuką,ką ką,žemę kasiau su lopeta. ax.gif Ir svori iš karto mažėja.
Persiprašau,logiškai dabar pagalvojau,tikrai ne 60 litrų,o 250 durpių.Trąšų gal ir nėra ,bet pikavimui sueis.Keli metai visada perku tą patį. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 30, 20:58)
Lyžuką,ką ką,žemę kasiau su lopeta. ax.gif Ir svori iš karto mažėja.
Persiprašau,logiškai dabar pagalvojau,tikrai ne 60 litrų,o 250 durpių.Trąšų gal ir nėra ,bet pikavimui sueis.Keli metai visada perku tą patį. mirksiukas.gif

o geras, reiks pasisvert prieš kasant mirksiukas.gif , duok die kad suveiktu bigsmile.gif
Atsakyti