Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 31, 10:58)
Įtariu, kad Elzenbergo dvras, ar kaip ten. Pasaulio pakraštys. Nežinau, ko vietiniai neina, gal sąlygos nekokios.
Žemės ūkis yra laisvė. Kartu yra priklausomybė nuo orų ir pirkėjų. Tai ne prekė, kurią gali sandėliuoti iki geresnių laikų ir ne produkcija, kurios gamybą gali sustabdyti. Neįsakysi karvei nutraukti pieną ar vištai kiaušus dėti. smile.gif

ir nepraneši karvei, kad šiandien ir ryt man išeigines, o tu jau ten kaip nori mieloji prabūk biggrin.gif
Atsakyti
Laba, pasigyriau tik vakar maziau darbo, tai šiandien be atokvepio doh.gif
Is lenku geliu dar ner, net uzuominu apie tai, matyt maniškes dar keliauja. Nors dėl ko uzsakyma dariau, tai tu ir nebeliko verysad.gif bet ka padarysi, yr kaip yr rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
lietinga ir tamsi diena.....

vakar buvo netikėtai praleistas laikas su tetulyte-aplankėm kapelius, po to į parką pasikultūrint, na ir papietaut. oras puikiausias, nuotaika super, o ir žibučių parinkau wub.gif su brangiais žmonėm man gera wub.gif P.S. kas foto matėt, ten teta prie meškio su babytės megztiniu-man tas prisilietimas prie jo, rodos jaučiu babytės kvapą ir esu tokia tokia mažytė wub.gif wub.gif wub.gif
o vakare su vyru išėjom savo teritorijos apeit, tad prisėdę panery ant suolo prie Kalnų parko matėm galimai bebrą ar kokią ūdrą, bet labiau panašus į bebrą, nes plaukė kaip pagalys, o nardė labai mandrai biggrin.gif
pačiam Vilniaus centre gyvena gyvūnai mirksiukas.gif

pietums prisikepiau cukinijos su česnaku-apsiryjimas biggrin.gif cukiniją valgyčiau kiekvieną dieną ir nenusibostų biggrin.gif

gavau Silvos 4 dalį, sunkiai skaitos, bet kabina labai. Tikrai, kad meistriškai Sabaliauskaitė rašo bigsmile.gif

apie darbą kioske-tikrai negalėčiau ten dirbti vien dėl wc nebuvimo. net eidama pasivaikščiot susidėliojam maršrutą taip, kad būtų jis pakeliui......

Papildyta:
Kaimietuke, turiu rožės nuo kovo 8 pagalį, kuris leidžia pažastukus. Ar verta pagalį pjaustyt ir tuos gabaliukus žemėn kišt, ar bus kas?
ir ar galiu dar atsėt sėklytėm svogūnus, nes kelių veislių nesudygo nei viena sėkla...
Atsakyti
O aš galiu visą diena prabūti be WC.Maskvoje prasivalkiodavome visą diena,be rpobemų.Po turgus,kai važinėjome,man viešas tualetas,tragedija,namo grįždavau. ax.gif Į viešą tualetą jau kai tragedija būna tik einu. ax.gif
Lidle,privežta iš Vokietijos vijoklinių augalį,IK tavęs reikia daugelis lotyniškais pavadinimais,nesuprantu kas?Sausmedį nusipirkau ir pasodinau,jau su lapeliais,bus kas bus. ax.gif Kaina visų po 1,99.Frau kaip pas jus kainos?Rytoj mažius savaitei išskrenda į Olandiją,sakiau pažiūrėk svogūnėlių kainas,jaučia širdis pas mus pigiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 31, 17:40)
O aš galiu visą diena prabūti be WC.Maskvoje prasivalkiodavome visą diena,be rpobemų.Po turgus,kai važinėjome,man viešas tualetas,tragedija,namo grįždavau. ax.gif Į viešą tualetą jau kai tragedija būna tik einu. ax.gif
Lidle,privežta iš Vokietijos vijoklinių augalį,IK tavęs reikia daugelis lotyniškais pavadinimais,nesuprantu kas?Sausmedį nusipirkau ir pasodinau,jau su lapeliais,bus kas bus. ax.gif Kaina visų po 1,99.Frau kaip pas jus kainos?Rytoj mažius savaitei išskrenda į Olandiją,sakiau pažiūrėk svogūnėlių kainas,jaučia širdis pas mus pigiau? bigsmile.gif

Olandijoj svoguneliai daug brangesni, o fofo ant pakeliu tos pačios mirksiukas.gif

Nezinojau, kad Lidle yra augalu.

Ziuriu Mazylio sugrįźimą sokiai.gif lithuania.gif

Paskelbiau vienos dienos bado dietà, bandau švarintis. Tik kas su dulkiu siurbliu prasineš. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 31 kovo 2017 - 17:40
QUOTE(jurginėlis @ 2017 03 31, 15:41)

Kaimietuke, turiu rožės nuo kovo 8 pagalį, kuris leidžia pažastukus. Ar verta pagalį pjaustyt ir tuos gabaliukus žemėn kišt, ar bus kas?
ir ar galiu dar atsėt sėklytėm svogūnus, nes kelių veislių nesudygo nei viena sėkla...

Galėjau tuo užsiimti vos tik pradėjo vysti žiedas. Bandyk iš viršutinės dalies išpjauti du auginukus ir sukišti į žemę. Va, įdėsiu dar paveiksliuką, kaip reikalą padaryti.
vartotojo įkelta nuotrauka

Svogūnus dar gali sėti be jokių problemų. Dabar daug šviesos ir pasivys.

Ingrida, lotyniškai šneku be akcento. biggrin.gif Rimtai, palėksiu iki lidlo apsižvalgyti ir tau pranesiu ką radau. Galėtum ir negundyti. Dar maksimoje nusižiūrėjau jonažolę, tik kad be gyvybės ženklų. Turėjau vieną iš medelyno, neišsprogo.
Kasioju dyyyydelį gėlyną, kažko šalta pasidarė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 31 kovo 2017 - 17:51
dėkui, Kaimietuke 4u.gif

žiūrėjau ir aš Mažylio sugrįžimą, paprastas ir neprastas žmogelis biggrin.gif

eisiu ir aš augalų padabot biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau parsiradau. Pridaviau buhalterinius dok, pinigus. Šiandien daug inkasatoriams atseikėjau, kitąsyk dar mažiau pasiliksiu grąžai, vistiek iki darbo pabaigos prisirenka.
Dėl tuliko, tai vienąkart į dieną spėju iki PC nueiti, bet vieno kart neužtenka juk.
Pradėjau įeiti į ritmą. Dar niekaip visko nepersitikrinau, nes eina ir eina žmonės, keičiasi likučiai.
Kas čia sako, kad kioskininkės piktos, matytumėte, kokie žmonės viskuo nepatenkinti. Jau tiek prisiklausau ir kokia esu visokia ir dėl kainų, lyg jas nustatinėju. galiu vieną pasakyti, žmonės be "Savaitės", kurioje yra programa, galima sakyti, žurnalų neskaito. Ar čia tokia liaudis aplink gyvena? Laikraščius tuntais į makulatūrą varom.
Ateina ir vaikigaliai, tų tai bijau, nes neparduodu cigarečių, kitąsyk, netyčiom, gali paleisti ką į galvą.
Na, bet ne apie tai, noriu viską pamiršt, juk savaitgalis, žada gerą orą, eisim su Širduku sodelio tvarkyti smile.gif
Atsakyti
Merri, o kaip su trūkumais? Nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 03 31, 17:25)
Olandijoj svoguneliai daug brangesni, o fofo ant pakeliu tos pačios  mirksiukas.gif

Nezinojau, kad Lidle yra augalu.

Ziuriu Mazylio sugrįźimą  sokiai.gif lithuania.gif

O tai dabar Olandijoje dar tulpės nežydės?Nes mažius pernai buvo vasarį,tai sakė visur pilka buvo.Liepiau viską fotkinti ir man siūsti,pasakiau mano svajonė Olandija,kai žydi tulpės.Mažius pasiuokė,kad reikėjo mane geriau vežtis nei pusmarčią savaitgaliui. ax.gif
Mažajai kaip tik skrydis Į Londę buvo,per Mažylio sutiktuves.Tai papasakos,ką matė. ax.gif
IK,jei į Lidlą važiuosi,papasakok konkrečiau,kas per vijokliai augalai,vienas nematytas geltonai žydintis.O augalai iš karto prie įėjimo. 4u.gif
Aš jau parsinešiau iš šiltnamio savo žydinčių tulpių ir vienam žmogeliukui padovanojau jau puokštę,žmonai parnešti.. mirksiukas.gif
Šiandien išpikavau dalį šlamučio ir kermėkų.Pažiūrėjau savo durpes,tai ten subtratas augalų pikavimui,yra viskoių trąšų pridėta ir ph 5.5-6.0.O tūris 225 litro.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 31, 18:28)
O tai dabar Olandijoje dar tulpės nežydės?Nes mažius pernai buvo vasarį,tai sakė visur pilka buvo.Liepiau viską fotkinti ir man siūsti,pasakiau mano svajonė Olandija,kai žydi tulpės.Mažius pasiuokė,kad reikėjo mane geriau vežtis nei pusmarčią savaitgaliui. ax.gif
Mažajai kaip tik skrydis Į Londę buvo,per Mažylio sutiktuves.Tai papasakos,ką matė. ax.gif
IK,jei į Lidlą važiuosi,papasakok konkrečiau,kas per vijokliai augalai,vienas nematytas geltonai žydintis.O augalai iš karto prie įėjimo. 4u.gif
Aš jau parsinešiau iš šiltnamio savo žydinčių tulpių ir vienam žmogeliukui padovanojau jau puokštę,žmonai parnešti.. mirksiukas.gif
Šiandien išpikavau dalį šlamučio ir kermėkų.Pažiūrėjau savo durpes,tai ten subtratas augalų pikavimui,yra viskoių trąšų pridėta ir ph 5.5-6.0.O tūris 225 litro.

Labos ,jei visuose Lidl tas pats,tai pas mus raganes ir sausmedziai maciau,dar Safleros ,jos cua auga kaip krumai,dar rozoy nuo motinos dienos vazoneliu,naslaiciu,lesinukiu ir gladijoliu gumbeliu visokiausiu spalvu.Raganes ir sausmedziai po £2:99.
Saunuolis tas Prof.Mazylis,pagarba jam.
Atsakyti
Tai,kai mes vargšų šalis pas mus po 1.99 euro vijokliai. biggrin.gif Stiebinė rožę-3,99.Bet aš jomis nebe sigundau,pirmą žiemą nušąlo. ax.gif
Atsakyti