Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 03 31, 18:25)
Olandijoj svoguneliai daug brangesni, o fofo ant pakeliu tos pačios  mirksiukas.gif

Nezinojau, kad Lidle yra augalu.

Tai prieš kelias dienas rašiau, kad nusipirkau žydinčių ledinukų, irgi visokių buvo, bet nelabai laiko turėjau šniukštinėti, o vakar jau ne kažin kas bebuvo. Bet vijoklinių kažko tai buvo. Nuo mūsų lidlas už 30 km, tai retai užsuku. Nors pirmadieniais išmeta gerų dalykų, maniškis kažkokį darbastalį nusipirko, sakė, geras daiktas.
Dukra buvo parvežusi du pakelius tulpių svogūnėlių iš Olandijos, tai nieko stebuklingo, o kaina sakė nemaža.
Jurginėli, taip gražiai parašei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 31 kovo 2017 - 20:12
QUOTE(IngridaB @ 2017 03 31, 18:51)
Tai,kai mes vargšų šalis pas mus po 1.99 euro vijokliai. biggrin.gif Stiebinė rožę-3,99.Bet aš jomis nebe sigundau,pirmą žiemą nušąlo. ax.gif

Stiebines rozes ir pas mus buvo praejusia savaite,bet ne eurais o savarais £3,99.
Mazai kas prigyja is Lidl'o.Ir zeme parsinesiau vienais metais su kazkokiais susisukusiais riebiais kirminais,as ju nepazystu,bet nuede man pelargonijas visas.Daugiau jokiu augalu,nei zemiu is ten neperku.
Atsakyti
Pas mane irgi žydi tulpės... Šiltnamį bigsmile.gif, skinti gaila biggrin.gif tai tik viena nureziau
Atsakyti
Užsuksiu ir pažiūrėsiu, kas per žiedai. Paprastai nieko įdomaus, bent man, prekybcentriuose nebūna.

Kažko šaltis purto. Nekūrėm šiandien centrinio, vyrai kas arė, kas kultivavo. Ką aš tampysiuosi su malkomis. Užkaitino boilerį, pastovėsiu po dušu ir į lovą. Sakiau dietinsiuosi, bet šiandien tinginių varškėčiai buvo vakarienei.
Beje, Giega, tau prilimpa? Šiandien pritrūko kepimo popieriaus skardai, tai dalį į keksiukų sijonėlius sudėjau ir kepiau. Ir ką? Sijonėliuose prilipo mirtinai, o nuo popieriaus atšoka vos sujudinus. O juk sijonėliai irgi iš kepimo popieriaus daromi. blink.gif
Atsakyti
Labas naktį biggrin.gif

Ingrida,gėlės lidle pas jus pigiau,nors nedaug
rožių po 2 eu nugriebus buvau,greit išneša jas,sakė augina vos ne kaip vienmetes,peržydėjo,nušalo,iškasė,išmetė,naujas sukišo

stiebinių nesodinu,nenoriu dangstomų augalų jokių,dukra pasisodino,bet neišgyveno per žiemą,tuo bandymus baigėm

sirgau praeitą naktį,tokie diegliai pilve šėlo,kad galvojau mišios bus,nei tabletės nepadėjo,iki pietų prainkščiau,eina kakot...

rytoj mano mažiukas taps suaugusiu žmogum,žentas į ketvirtą dešimtį įsiridens,tik aš jauna biggrin.gif
ryte dar nulėksim mulčiaus prisipirkt,noriu išbert kol augalai nedideli dar,paskui sunku

šiandien +19,visi pusnuogiai,ot bus snarglėtų pilnos poliklinikos biggrin.gif

čiuožiu gult,gal pavyks numigt

Ate,vis dar laukiu unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, pelėdoms ir vyturiams mirksiukas.gif

Vakar troba susitvarkem, dulkes susirinkom. Siandien jau matyt laukas manes lauks rolleyes.gif
Matau Jurgineli mirksiukas.gif 4 Silvos dalis man patiko geriausiai, ir skaitesi lyg lengviau.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

saulė plieskia, sėdžiu kieme ir geriu kavą- plius 25 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 01, 07:14)
labas rytas 4u.gif

saulė plieskia, sėdžiu kieme ir geriu kavą- plius 25 tongue.gif

Cia Lietuvoj? Einu ir as gaudyt saules spinduliuku. Gal kur netycia prasišvies, nes dabar nematyti, lyja pas mus ax.gif
Kur esi, Jurgineli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 balandžio 2017 - 06:23
Para, su melagių diena biggrin.gif biggrin.gif

pliaupia lietus už lango ir niekur nesinori eit, nors viena moteriška tvarkingai bėga ratais aplink stadioną biggrin.gif kiek tos šilumos nežinau rolleyes.gif

primerkiau dž. baravykų-bus burokėlių pagerint sriuba pietums biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 04 01, 07:31)
Para, su melagių diena biggrin.gif  biggrin.gif

pliaupia lietus už lango ir niekur nesinori eit, nors viena moteriška tvarkingai bėga ratais aplink stadioną biggrin.gif  kiek tos šilumos nežinau rolleyes.gif

primerkiau dž. baravykų-bus burokėlių pagerint sriuba pietums biggrin.gif

Tai atsidariau fb ir supratau, kad balandzio 1. mirksiukas.gif

Turiu sultinio, gal ir man copy paste g.gif išsisemiau su maisto gaminimu, pati nezinau ko noriu ax.gif

Mes cia vienos bludijam g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 balandžio 2017 - 06:50
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,su pilnametyste. wub.gif
Atsakyti
LAbukas

Frau,su gimtadieniu suneli ri zenta 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 03 31, 19:41)

Beje, Giega, tau prilimpa? Šiandien pritrūko kepimo popieriaus skardai, tai dalį į keksiukų sijonėlius sudėjau ir kepiau. Ir ką? Sijonėliuose prilipo mirtinai, o nuo popieriaus atšoka vos sujudinus. O juk sijonėliai irgi iš kepimo popieriaus daromi. blink.gif

Apie ka as ir sakau-man i tuos popieriukus visada prilimpa..O paskui gaila puse skonio ismest...

Neissitraukiau jokios mesos,tai pietu reiks kur i restorana eit biggrin.gif
Atsakyti