Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 04 08, 06:30)
Meri, tavo katinui vieta lauke. Išsidūktų, butu ramesnis  mirksiukas.gif Turejau as katiną panasiu charakteriu, laukas padejo.  mirksiukas.gif

Padėtų ir manam, bet dar gailinu duoti kaimo katinams draskyti, tegu paauga, įgauna masės, o tai kūdas toks.
Gryžau, kai kas jau puslavonis, ai, suvalgysiu karštos žirnienės ir gal prigulsiu, ką apie augalus paskaitysiu, tas rytinis kėlimasis visai išsekino. Ryt jau niekur, a.d. rolleyes.gif
Pažaidėm su mažium, vos neverkė, kad išeinu.
Atsakyti
Ate gražu wub.gif

Jokiu palangiu netvarkysiu ir užuolaidu neplausiu viskas pajudes kai kvietkai šiltnamin pajudes bigsmile.gif , kolkas dar šalta jiems ten, beto tik šiandien žydrunus ir lobelijas pikuosiu kiti aplamai dar maži, tegul vaiku daržely pagyvena bigsmile.gif
Atsakyti
Mano žydrūnai jau virš savaitės gyvena šiltnamyje. bigsmile.gif
Miške ,vėjo nėra tai visai nešalta,mieste brrrrr
blink.gif
Atsakyti
Para, seniuose kad ir su nuolaida, augalai begėdiškomis kainomis. Tuo pačiu nupėdinau į turgų. Ten tujos po 1 eurą, imsiu gyvatvorei. Mažiukės, bet užaugs . Tuo pačiu nusipirkau tokį dyyydelį eleborą. Truputį aplaužiau , kol įki mašinos nuboginau. Nes dar ėmiau smulkiažiedžių našlaičių į kapines.. Aina sau, visokių eleborų.. wub.gif Maksėje paėmiau agrastą. Dar labai norisi žvaigždinės magnolojos, stovi nužydėjusi. Gal nukainuos ?? Lidle buvo rutuliais karpytų buksmedžių, man neliko. blink.gif Kaip narkomano manęs negalima leisti net link Nemuno gatvės ax.gif O tai ten gi kas keli metrai - pagundos.

Baisus vėjas draskosi. Skalbiu, greitai džius. Mergina langus plauna. Lepota...
Atsakyti
Jau Lidle nebe liko buksmedžių?Vakar ryte tik vežė į parduotuvę. blink.gif blink.gif Tai kaina gal gera????
Pas mane jau eleboras užsilenkė,o pernai dar žydėjo. ax.gif Mačiau turguje viskoių dydžių. bigsmile.gif
Aš jau lovon ir poilsio diena,užtenka šiandien,atidirbau,skalbiankė dar sukasi,bet ar čia darbas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas

Ieskom man kitos masinos,taivarem juros link keliu apziuret biggrin.gif Netiko,tai atvarem pakvepuot grynu oru biggrin.gif Saulyte sviecia,bet vejas prie juros saltokas.. Tai nevaikstom,o prigulem pliaze uzuovejoj biggrin.gif Vejas neuzpucia,tai net karsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 04 08, 16:16)
Labukas

Ieskom man kitos masinos,taivarem juros link keliu apziuret biggrin.gif Netiko,tai atvarem pakvepuot grynu oru biggrin.gif Saulyte sviecia,bet vejas prie juros saltokas.. Tai nevaikstom,o prigulem pliaze uzuovejoj biggrin.gif Vejas neuzpucia,tai net karsta biggrin.gif

Giega,i kuria puse prie juros vaziavot?Gal i mano?Pas mus visada nuo juros vejas buna saltas.Siandien dirbom sode,tai dirbant kentet galima,gaivina.Siltnamis paruostas,reiks ryt augalus nuo langu vezt i soda,bet labai karsta siltnamyje,teks puse duru laikyt atdara per nakti,kol ateisiu ryte ir atidarysiy daugiau,o naktys nesaltis,tikrai nenusals.
Atsakyti
http://bendraukime.l...iena-moteri.htm
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 04 08, 20:43)

Nesutinku. Esu savarankiškas suaugęs žmogus ir pati sugebu savim pasirūpint. Malonios smulkmenos ir palepinimas- miela, bet jei to trūksta - nosis aukštyn, papai pirmyn ir žengte per gyvenimą. Neesam pifos, kurios be asmeninio trenerio ar stilisto neapsieinam. Mes pačiausios... wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 08 balandžio 2017 - 20:37
Man irgi nepatiko. Vyras dirba plėšosi, kad jo pani suknelę už kelis šimtus pirktų? Ir jau ne gėda apie tai girtis?
Man daug smagiau, kai pati užsidirbu. Be to, nė vienas sveiko proto vyras nepaliks įdomios, darbščios moters vien tam, kad iškeistų į kažkokią plastikinę lėlę. O jei vyras proto neturi, tai ir man glušo nereikėtų.

Merga nukrito nuo dviračio, nusiskėlė kojos kauliuką. Palikom ligoninėje, suvaržys su varžtu ir ryt išleis. unsure.gif
Atsakyti
O as is dalies sutinku mirksiukas.gif Aisku,viska gali oati pasidaryt,ir agurkunes kaukes suveikia,ir uzsidirbt pati gali ir tie sportai nebutini,bet jei vyras tikrai tik reikalauja demesio sau,nekreipia demesio i tave,bet atkreipia i grazesne,madingiau apsirengusia ir dar papriekaistauja,kad tu nesirupinj savimi,tai as irgi isdeciau toki vyra i suns dienas..

Luety,buvom Braitone,kaip ir tavo pusej,bet nevisai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 08, 22:29)
Man irgi nepatiko. Vyras dirba plėšosi, kad jo pani suknelę už kelis šimtus pirktų? Ir jau ne gėda apie tai girtis?
Man daug smagiau, kai pati užsidirbu. Be to, nė vienas sveiko proto vyras nepaliks įdomios, darbščios moters vien tam, kad iškeistų į kažkokią plastikinę lėlę. O jei vyras proto neturi, tai ir man glušo nereikėtų.

Merga nukrito nuo dviračio, nusiskėlė kojos kauliuką. Palikom ligoninėje, suvaržys su varžtu ir ryt išleis. unsure.gif

Vai vai, nesiseka. Gal apdrausk tu juos. Kurį kauliuką suskaldė?
Atsakyti