Is kaimo
dukrai..As ir nuo dvirkos nudribus esu su traumom... Lupa siuta,smakras siutas.. Ir cia ne vaikystej,o pries pora metu...Vyras uz rankos laike kai siuvo,nes as is vis i ligonine vaziuot nenorejau
QUOTE(Merii @ 2017 04 08, 20:43)
Straipsnis geras, suprantu, kad jis skirtas vyrams (bet ar jie skaito ). Jeigu nesirupini savo zmona, tai nereikalauk, kad atrodytu kaip nuo zurnalo virselio, jau nekalbant, apie "dairymasi" i kitas
Man patiko My Webpage
Iš Kaimo, dar kalakutų neužsakinėji?
Su VERBU SEKMADIENIU, Damos
IK, mergaitei
Lyzuka, maciau tavo lobius vakar FB is sklepo. Bagota ponia,
Vaziuosiu miestukan geliu sodint, kitaip laiko mebus.
IK, mergaitei

Labas rytas.
Visoms sveikatos.
Ate, maniškių joks draudimas nedraus. Turime abonementą traumatologiniame. Kaip tik atostogos - ten būtina apsilankyti.
Atrodo visų vaikai kaip vaikai, maniškiai sienomis lipa.
Liniau, kiek tau kalakutų reikės? Bus kaip visada - gegužės pabaigoje.
Paskaičiau tą Trockį- totali nesąmonė. Prie visų pareigų dar turėčiau būti atsakinga už jausmus?
Maniškiui reikia stiprios moters, o yra vyrų, kuriems reikia princesės ant žirnio. MB nesuprastų, jeigu nemokėčiau tanko pavairuoti, o kitas nori vedžiotis moterį, kuri bijo musės.
Liniau, kiek tau kalakutų reikės? Bus kaip visada - gegužės pabaigoje.
Paskaičiau tą Trockį- totali nesąmonė. Prie visų pareigų dar turėčiau būti atsakinga už jausmus?
Labukas
Su verbomis visas
Nuo pat pirmo teiginio straipsnyje norisi prieštarauti(čia apie Trockį),matyt kiek skaitytojų tiek ir nuomonių
Atvilko vakar dideliausią bijūno krūmą,MB sesuo iškasė,nes jai atseit maišo pjaut žolę,o kur man jį įkišti
Su verbomis visas
Nuo pat pirmo teiginio straipsnyje norisi prieštarauti(čia apie Trockį),matyt kiek skaitytojų tiek ir nuomonių
Atvilko vakar dideliausią bijūno krūmą,MB sesuo iškasė,nes jai atseit maišo pjaut žolę,o kur man jį įkišti
sveikos
su verbom
neplaksiu, nes dar nešventintos
Kaimietukės mergaitei
bet jiems ir sekas
Atės gražios gėlės
vakar buvau sodyboj, šalta, vėjas, pečių pasikūrėm net, kad nesustirt, nors po pietų prasigiedrijo, sušilo ir oras. Buvau miške-gera, šakų verboms priskyniau, pati verbas susrišau ir patenkinta parėjau-patikrinta, grybų ir uogų dar nėr
bet miškas labai kvepia
sutvarkiau šilauoges, ridisiukų ir žolių prisisėjau, pasodinom ąžuolą, 3 beržus ir 5 pušis, diedulis tvorą aptvarkė.
buvo kaimynka užėjus-metų gal 30-35, bet atrodo kad visų 70 traukia. ir kaip jaunai bobai šitaip prasigert
neturėjo nieko įsipilt, tai sūnaus odekoloną išmaukė....... ir pasirodo, kad turi tik vienintelį rūpestį-iš kur gaut skystymėlio, daugiau nieko nereik.......
mūsų maxksėj ir lidle nieko nėr, todėl prašau čia nesierzinti, kad vos ne dykai augalų gaunat, vot
Kaimietukės mergaitei
Atės gražios gėlės
vakar buvau sodyboj, šalta, vėjas, pečių pasikūrėm net, kad nesustirt, nors po pietų prasigiedrijo, sušilo ir oras. Buvau miške-gera, šakų verboms priskyniau, pati verbas susrišau ir patenkinta parėjau-patikrinta, grybų ir uogų dar nėr
sutvarkiau šilauoges, ridisiukų ir žolių prisisėjau, pasodinom ąžuolą, 3 beržus ir 5 pušis, diedulis tvorą aptvarkė.
buvo kaimynka užėjus-metų gal 30-35, bet atrodo kad visų 70 traukia. ir kaip jaunai bobai šitaip prasigert
mūsų maxksėj ir lidle nieko nėr, todėl prašau čia nesierzinti, kad vos ne dykai augalų gaunat, vot
Laba, su Verbomis.
pasilaužiau karklu sakeliu
Na va, visos skaitom ta pati straipsni ir visos skirtingus dalykus pastebime
Man "uzkliuvo" pamąstymai apie laimę ir visuomeniškuma. Daugiau visa kita ir taip aisku.

Eisiu pomidoru pikuoti. Reikia viena rododendra persodinti, bet , matyt spes nusibaigti kol prisiruošiu
Na va, visos skaitom ta pati straipsni ir visos skirtingus dalykus pastebime
Eisiu pomidoru pikuoti. Reikia viena rododendra persodinti, bet , matyt spes nusibaigti kol prisiruošiu
IK,tavo miške labai šlapia.
Bet jau paukščių čiulbėjimas.............
Kažkas beržų sulą leidžia,ne tu?Galvojau lavonas gal paslėptas(ką reiškia detektyvus žiūrėti)eglišakiais maišas pridengtas,bet smalsumas nugalėjo,sulą leidžia.Norėjau atsigerti,bet pririštas tvarkingai maišas,nesinorėjo ardyti.
Gerai,kad kugelį su sparneliais ir pyragą ryte iškepiau,pavalgome ir važiuoju,kad ir šventė vainikų pinti.
O taip tikėjausi poilsio..........
Gerai,kad kugelį su sparneliais ir pyragą ryte iškepiau,pavalgome ir važiuoju,kad ir šventė vainikų pinti.
Sveikos ir jus visas su verbom

del pirmo str., tai vyras aišku kiaulė, kad savą žmoną niekina, bet ir ta mise irgi man tokia barakuda prakvipo
, dar neaišku kaip ji pračiulbėtų jei vietoj to "krieno" kaip ji rašo koks milijonierius ten butu nežinantis kur pinigus deti
, ar negauttų jie priešingo patarimo tada ir "paguodos"
antro neskaičiau
Papildyta:
ne vien aš bagota, ten a ne 12 žmoniu turtai
, beje vakar laksciau aplink su tais turtais ir tik vilkdalgius ir vienadiene šiaip ne taip ikišau ir kai ta proga "sidribau" kitus besprogstančius vilkdalgius 
Papildyta:
tokią šventą diena
na perskaičiau ir antrą, del visuomeniškumą tai galima ir tuom iškepto torto gabaliuku koki pensininką ar elgetą pavaišinti, nes kaip mes bežiuretume šiu dienu pajamos daugumą pensininku veda i bada, o laiptines šlavimas vienam irgi nieko gero neduos, geriau organizuoti talką su pasisedejimu, tai nors bus ka prisiminti
...čia nesijuokit pas mus kai daugiabuty gyvenau visa laika budavo priešvelykines talkos, aišku toli šaukia ne visi susirinkdavo, užtat poto kaip smagiai kavos atsigerdavome ir ne tik
o del jausmu tai Ik galima ir juos parodyti kai tb koki traktoriu sulaužė ir išsilieti
, o ne pult teisinti kad jis ne kaltas o gamintojas traktoriaus kaltas, na čia ta prasme kad bet kokie jausmai neturi but laikomi užantyje...nežinau del šito punkto nieko protingo neišskaysiu

del pirmo str., tai vyras aišku kiaulė, kad savą žmoną niekina, bet ir ta mise irgi man tokia barakuda prakvipo
antro neskaičiau
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 09, 07:22)
Su VERBU SEKMADIENIU, Damos
IK, mergaitei
IK, mergaitei
ne vien aš bagota, ten a ne 12 žmoniu turtai
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 04 09, 12:12)
Laba, su Verbomis.
pasilaužiau karklu sakeliu
tokią šventą diena
na perskaičiau ir antrą, del visuomeniškumą tai galima ir tuom iškepto torto gabaliuku koki pensininką ar elgetą pavaišinti, nes kaip mes bežiuretume šiu dienu pajamos daugumą pensininku veda i bada, o laiptines šlavimas vienam irgi nieko gero neduos, geriau organizuoti talką su pasisedejimu, tai nors bus ka prisiminti
o del jausmu tai Ik galima ir juos parodyti kai tb koki traktoriu sulaužė ir išsilieti