Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Lyžuka @ 2017 04 11, 13:40)
tai mylėt myli tongue.gif, ale kad dilgelės džiovintu rimtai negirdejus  bigsmile.gif

Taigi dilgėlynus šienaudavo ir karvėms duodavo nuo "pariezo" kai dar lauke nieko nebūdavo. Pas mane irgi jų yra , tik kad jau baigiame ištrypti plantacijas. Dilgėlių arbata paukščiams gerai nuo viduriavimų, o žalios aplamai vitaminų šaltinis.
Beje, ir žmogai valgo džiovintas, esu radusi džiovintų dilgėlių miltų.
Kad lietus buvo užėjęs. blink.gif Tiesiog pažeme ėjo , net pilka. Nuvariau į miestą - ten sausa. Nuvežu berną į procedūras kasdien. Masažai, mankšta ir kažkokia "elektros kėdė", tfu, ne kėdė, o elektros lova. Kažkas su nugara vaikinui.
Atsakyti
LAbukas

As dazysiu su svogunu lukstais,na ir i vyna pamerksiu,gal biggrin.gif Esu kelis kart daziusi su silkiniais kaklarasciais,labai grazus kiausai gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai snd. nusipirkau raudona svoguna tam reikalui.
Labas
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 04 10, 21:00)
Meri, reikėjo paleisti kaciką į laisvę. Būtų išalkęs, būtų parėjęs. Kulšis skirta tau, ne kašarui. Maniškis parvaro, ant palangės strykt, braižosi į langą. Kadangi langas tas, kur prie kompo sėdžiu, privalau įleisti. Pro duris nelabai eina.

Taigi, paleidau. Buvo dukart gryžęs, bet antrukart nėjo vidun, tik pasimaivė ir vėl kažkur nuvarė. Tegu pratinasi kaimiško gyvenimo, nes namai jau ankšti jam tapo, gal išsidavęs duos ir man naktį ilsėtis. Gailinu, bet jau bus kaip bus. Sėdžiu kaip ant adatų, visai durna patapau.

QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 04 10, 21:04)
Aš jau vakar pastebėjau, bet nieko, galim dalintis, dabar mažiau bevartojam biggrin.gif

biggrin.gif na ir gerai.

Buhalterė atsiuntė likučius 04.01 dienai, kažkur apie tris eurus nesueina su mano ataskaita, gal makulatūroje klaida, turbūt neverta gilintis, nes jos visada teisios, perrašiau šio mėnesio pagal ją.

D. dar mano durnelio nėra.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 04 11, 16:55)
Taigi, paleidau. Buvo dukart gryžęs, bet antrukart nėjo vidun, tik pasimaivė ir vėl kažkur nuvarė. Tegu pratinasi kaimiško gyvenimo, nes namai jau ankšti jam tapo, gal išsidavęs duos ir man naktį ilsėtis. Gailinu, bet jau bus kaip bus. Sėdžiu kaip ant adatų, visai durna patapau.
biggrin.gif na ir gerai.

As savo katina irgi nenorom i lauka isleidau...Nu labai jau verzes,kiek viena muse gaude,per stikla issokt bande...Bet toli nuo namu neima mirksiukas.gif Vis aplink trinas mirksiukas.gif Cia is namu dairos biggrin.gif
https://scontent-lht...amp;oe=598BA358
Atsakyti
pas mus kruša su ledukais, ore net balta kaip žiemą smile.gif

Pavasari visa laika dilgeliu sriuba virdavo mama mirksiukas.gif o darbe turim sveikuole tai dabar jos pagrindinis patiekalas dilgeliu ir garšvu troškinys bigsmile.gif

Kai mus pirma katę suvazinejo, dabar jokiu ėjimu laukan mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 balandžio 2017 - 18:15
QUOTE(giega @ 2017 04 11, 16:13)
LAbukas

As dazysiu su svogunu lukstais,na ir i vyna pamerksiu,gal biggrin.gif Esu kelis kart daziusi su silkiniais kaklarasciais,labai grazus kiausai gavos mirksiukas.gif

Su silkiniais kaklaraisciais labai grazu,bet kur gaut ju silkiniu?Perejau visas labdarines pas mus,nera.O ne silkiniai,juk netinka?

QUOTE(sapniukass @ 2017 04 11, 16:43)
As tai snd. nusipirkau raudona svoguna tam reikalui.
Labas

Tik viena???
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 04 11, 17:27)
Su silkiniais kaklaraisciais labai grazu,bet kur gaut ju silkiniu?Perejau visas labdarines pas mus,nera.O ne silkiniai,juk netinka?
Tik viena???

Ne,nesilkiniai netinka.. Bet as butent labdarinese ir prisipirkus buvau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamarginsiu vašku ir dažysiu dažais. Vyno gaila tokiam reikalui. biggrin.gif Geriau į gerklę...
Kažko labai šalta, nors pečių pasikūrėme. Beveik visą savaitę apsiėjome su židiniu. Pašausiiu pyragėlius į orkaitę ir virsiu į sofą su knyga.
Atsakyti
pernai buvau užsikepus tais kaklaraikščiais dazyt tai labdarinej pas mus jie ane 4 eur vienas nu jau ačiu gal smile.gif

apejau valdas po krušos iš tulpiu vieni draiskalai belike unsure.gif
Atsakyti
Na uz viena as ir ar 5£ sumokejau,bet siaip po 0,5-1£ pirkau biggrin.gif Rinkaus tokius su masinelem,ryskius gelyonus,kuriu niekas neziuri. o kuausams labai gerai buvo biggrin.gif

O nebandet su skutimosi putom ir valgomais dazais margint?
Atsakyti
Aš senoviškai su svogūnų lukštais ir visokiom žolelėm dažau
Labuka,atrodo dar nesilabinau
Visko šiandien buvo ir truputis sniego ir truputis krušos ir lietaus ir saulės,o jau vėjo sočiai
Atsakyti