Va-je-zau.

Taigi nuluus kailį reikėjo ne šunims... Medžiotojai kiškį "nokina" kelias dienas pakabinę, tada lupa ir valgo. Matyt tam, kad viena smarvė užgožtų kitą smarvę.
Beje, vakar Mb gavo dovanų už daržo sudirbimą du šliosus kažkokios draugelienos. Viena elnienos, man nepatiko. Atsiduoda pelėsiniu sūriu man. Man dešra turi lauro lapais kvepėti. Kita šernienos, tai valgoma.
Lyžuka, pabandyk vandenį su citrinos sultimis. Šarmina organizmą.
Kai kurios montbretės šiltą žiemą išgyvena. Ypač atspari veislė yra Lucifer. Kaip tik ją užsisakiau.
Mano lenkų gėlės irgi nesusodintos.

Išplėšiau 15 m ilgio ir 3,5 m pločio gėlyną. Dabar reikia sufrezuoti. MB rėkia, kad nelįstume prie frezos, kažkas pabyrėję O taip knieti. Dabar azartas kilnoti visokias gėlikes. vakar perkėliau saulaines į šviesą. Šiandien paskaitau, kad joms reikia drėgmės ir šviesos. O kaip tik pasodinau, kur viskas kepa prieš saulę. Vėl galvos sopėjimas, kur perkelti.
Pas mus vejas baisulinis draskosi. Šiandien toks vyrukas išgramdė tarp gėlynų man takus. Sakiau, dar kažką veiksiu, apgrėbliuosiu, nieko nesigavo. Ką sugrėbiu, nespėju ne į karutį sudėti.