Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Lietuva mes patenkinti.
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 02, 20:45)
Para, o kodėl merginai nepagalvojus apie nuosavą verslą?
Dirbau valdiškame darbe 5 metus, nors tas darbas buvo greičiau durniaus voliojimas. Grįžau po dekretinių ir po kelių dienų susipykus su valdžia parašiau pareiškimą išeiti. Kadangi dyrikas išaiškino, kad su savo bjauriu būdu nieko gyvenime nepasieksiu, supykus nulėkiau ir kitą dieną įregistravau savo konsultacijų įmonę. Na, ji numirė dar vystykluose, bet tai buvo postūmis dirbti sau. Ir ko mes nedarėme. tongue.gif Padangas restauravome, prekiavome sėklomis, auginome sėklas, darėme musgaudžius, siuvome lovatieses. Dar kažką, jau nepamenu. Ai, dar dariau apželdinimo projektus. Bet nuo to laiko keliuosi ne todėl , kad bijau pavėluoti į darbą ir gauti velnių, o todėl kad pati noriu kažką nuveikti.
Va, paklauskite Ingridos. Ji irgi nė už ką neitų dirbti kitiems.

Apie tai ji galvojo jau, bet nykstancioj LT pradeti versla net nezinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 02 gegužės 2017 - 20:21
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 02, 19:45)
Va, paklauskite Ingridos. Ji irgi nė už ką neitų dirbti kitiems.

yahoo.gif headbang.gif Kai pajauti laisvę,sunku supančiotam likti. ax.gif Paukščiukai čiulba,laisvė.............. biggrin.gif Kaip pagalvoji ir berniukai negali samdomais dirbti,į tėvus.Dičkis gal metus prasistumdė Vilniuje su tokiu atlygiu ir movė UK.Ten atsidarė įmonę,visai lengvai nei pas mus ir vargo nemato.Mažius iš viso studentaudamas bandė vieną dieną padavėju,pakako vienos dienos. biggrin.gif Va mažoji tai nežinau,teks ko gero vergauti? ax.gif
Frau,buvo užvažiavųsi pažystama ,pasakojo,kad Vokietijoje(jos dukra su anūkais gyvena),jei vaikas skrenda lėktuvu į LT,gali ir nubausti,jei mokslo metų metu.O mokslo metai,tai ne pas mus kaip ilgi. blink.gif Pas vokietį-tvarka. mirksiukas.gif Tai anūkai gali atskristi tik rugpjūtį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 02, 20:42)
yahoo.gif  headbang.gif Kai pajauti laisvę,sunku supančiotam likti. ax.gif Paukščiukai čiulba,laisvė.............. biggrin.gif Kaip pagalvoji ir berniukai negali samdomais dirbti,į tėvus.Dičkis gal metus prasistumdė Vilniuje su tokiu atlygiu ir movė UK.Ten atsidarė įmonę,visai lengvai nei pas mus ir vargo nemato.Mažius iš viso studentaudamas bandė vieną dieną padavėju,pakako vienos dienos. biggrin.gif Va mažoji tai nežinau,teks ko gero vergauti? ax.gif
Frau,buvo užvažiavųsi pažystama ,pasakojo,kad Vokietijoje(jos dukra su anūkais gyvena),jei vaikas skrenda lėktuvu į LT,gali ir nubausti,jei mokslo metų metu.O mokslo metai,tai ne pas mus kaip ilgi. blink.gif Pas vokietį-tvarka. mirksiukas.gif Tai anūkai gali atskristi tik rugpjūtį. ax.gif

UK taip pat negalima vaiku veztis atostogu moksli metu lauku.Baudos nemazos.
Atsakyti
Negalima negalima ir UK vezt vaiku mokslo metais..Cia vienas buvo padaves mokykla i teisma,tuo metu laimejo,nes atseit lankomumas iki tol buvo 100%,bet paskui mokykla apeliacini padave ir irode,kad nesazininga kitu tevu atzvilgiu,nesir kiti vaikai mokykla lanko 100%,bet i atostogas vaziuoja atostogu metu,o ne moklso metu..
DAr,bauda gauna abu tevai..60Sv mama ir 60 sv tevas.Jei turi tik mama,tai ir gauni tik 60sv...
As esu karta nelaiku is atostogu vaikus parvezus..Isvaziavom dar atostogu metu,o grizom jau kai 3d reikejo i mokykla eit..TAi skambinau kas ryta i mokykla ir sakydavau,kad serga vaikai...Paskui pirkau gydytojo pazyma uz 60sv,tai praktiskai tas pats ka bauda buciau susimokejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 02, 23:42)
gali ir nubausti,jei mokslo metų metu.O mokslo metai,tai ne pas mus kaip ilgi.

teisybė,kelionėms yra atostogos,kurios labai trumpos,vasaros tik 6 savaitės,ketvirčiuose po dvi savaites,na ir ilgieji savaitgaliai keli,po to būna kelios dienos kai pamokų laikas viršijamas,ten kažkaip susidaro toks dalykas
pernai su sūnum moksleiviu į Italiją savaitei važiavom ir būtent mokslo metų laiku,tai rašiau prašymą,gavom leidimą,bet iš karto prierašas,kad tai vienintelis kartas,prašo naudoti atostogas tam reikalui...,šiemet be jo važiuosim,bet du metus iš eilės važiavo,tai nelabai ir nori,kitur kažkur rugpjūtį bandysim nusivežt jei norės
Atsakyti
Laba
Kuri suginate šilkmedi? kokio ugio uzauga?

Man patinka vokiska tvarka. Nes kitaip tai balaganas gaunasi. Pas mus nori eina vaikai i mokykla, nori ne. Nei tevai, nei vaikai neįpratinami buti atsakingais zmonemis unsure.gif

Ingrida veluoja g.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 03 gegužės 2017 - 05:47

Labas rytas.
Ačiū Pariuk,nubudau anksti,tik tingisi keltis. ax.gif
Mano šilkmedžiui baltauogiui jau tikrai virš 5 metų.Auga labai aukštas,peraugo greitai alyvinę senovinę obelį. bigsmile.gif Mėgsta genėjimą.Pernai lygtais jau uogų buvo,bet kai retai nuvažiuojame jaučiu paukštukai nulesė?O pas pažystama,juodauogis,pasodinus jau antrais metais uogų davė. bigsmile.gif mirksiukas.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 gegužės 2017 - 06:28
Sveikos smile.gif

Aš auginu baltaji šilkmedį tai vyras vis geni laikas nuo laiko kai negenejo tai tiek į aukšti tiek į ploti apie 3 m augo
Atsakyti
Pas mane tik pernai sodintas. Tai sakote, uogų greitai laukti?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 05 03, 08:05)
Pas mane tik pernai sodintas. Tai sakote, uogų greitai laukti?

pas mus gal i kokius trečius metus tik parode uogas jam apie 8 metai tai tik karta tikrai daaaug buvo, kad ir uogiene viriau ir šaldžiau , o šiaip tai jis labai opus šalnoms ir nuo ju vis nukenčia arba žiemą pašala
Atsakyti
Labas
nuejau maxen graikiniu riesutu aliejaus, ner blink.gif Negi grisi tusciom, nusipirkau dvi rozes, kurios augs 3 ir 4 metrus blink.gif blink.gif ir mamai Dipladenia. Geliu krautuvej sake, kad ji ziemoja lauke, apdengta kaip roze, paskaiciau internete, lyg kambarine. Kaimietuke, kaip ten is tikruju?

Para, nuliudinai mane, galvojau, kad nors tu objektyviai vertini biggrin.gif Tu mane jug neseniai matei, gyvai bigsmile.gif
Anyta antra savaite ligoninej, kas keisciausia infekcinej. Ligu kaip ir neranda, bet nepastovi ir ant kulnu pragulos blink.gif Nori namo....
Atsakyti
sveikos,
ryte buvo puikus oras, tad nutapnojau pasižiūrėt sakurų. Varganos varganos, tikrai nėr į ką žiūrėt, tad jei kas planuojat važiuot jų žiūrėt-tikrai neverta.
na ir supažindinu su savo Damble biggrin.gif

kada psibaigs mano sloga, jau nervina....ir vaistus purškiu, bet kaip bėga, taip bėga.....
Atsakyti