Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Suzydejo mano meiles,lietuviskos,senoviskos kalijos! biggrin.gif biggrin.gif Nu kaip as jas myliu ,kai jos zydi.doh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Oho Giega. blink.gif blink.gif
Maniškis pasidarė tą aparatą,pamėgino su darbuotojų vieną kartą ir stovi kampe,dulkija.Na jei Karbauskis uždraus,reiks paleisti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 17, 19:50)
Suzydejo mano meiles,lietuviskos,senoviskos kalijos! biggrin.gif  biggrin.gif Nu kaip as jas myliu ,kai jos zydi.doh.gif

Kokios grazios, o dar tiek daug wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Jo kad riebios kalijos. wub.gif Tręši? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalijos nuostabios smile.gif, aš irgi tokiu turiu, bet kasmet persodinu ir išsikirstau , tai žydi po 1-2 žiedus , gal ju nereikia judint?

Kolkas vis dar džiaugiames tulpemis smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=59BD5265
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 18 gegužės 2017 - 07:12
kiek daug groziu vienoj vietoj wub.gif
vakar susalau trioboj, snd. kurenu peciu.
Labas
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 05 18, 04:45)

Labas rytas.
Jo kad riebios kalijos. wub.gif Tręši? mirksiukas.gif

Labas rytas,
aciu uz pusrycius,bet man siandien skysciu diena.Ingridukau,beveik netresiu,labai retai kada ir nekryptingai.Sitam vazone,kur ju daugiau,pries 5 mt.is Prancuzijos parsiveziau maza daiga.Radau sode suskilusi vazona dideli,MB suverze ji,is vidaus uzklijavau plevele,kad vanduo nesisunktu ir pridejau dugne gal 1/4 vazono turio akmenu,nes sodelis buvo ant kalno prie juros,tai kosdavo vejai ziauriai,buvo baisu,kad nuvers.Pripyliau zemiu ir ikisau.Nuo to laiko nejudinta.Vazonas jau turi 1-1,5 cm itrukima toj pacioj vietoj.Pries 3mt.keitem gyvenama vieta,nesinorejo palikt,o nest sunku,tai nukrapsciau zeme ir radau visas saknis sulindusias i tuos akmenus,nei raut,nei ka daryt,ikelem i masina tokia nuoga,kai pastatem naujoj vietoj,pripyliau nauju zemiu ir visa mano meile jai.Pries 3 mt.atskyriau vaikiuka ir galvojau uzsiveist naujai,o ta sena arba isdalint , arba naikint,bet vis gaila.Bet jau siemet reiks butinai,vazonas nebelaiko vandens,bega per iskilima.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 18, 06:12)
Kalijos nuostabios smile.gif, aš irgi tokiu turiu, bet kasmet persodinu ir išsikirstau , tai žydi po 1-2 žiedus , gal ju nereikia judint?

Kolkas vis dar džiaugiames tulpemis smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=59BD5265
Tulpes nuostabios ir man labai patinka,bet is si pavasari sukistu i zeme,prazydo tik 3.
Del kaliju,manau klimatas tinkamas,nereikia iskast,ar kur nesiot.
Atsakyti
Luety, o žiemą irgi lauke laikai? Ar tada jos numeta lapus? Galvoju jeigu i didesni vazona isodinti ir į rusį jas ištremti kažin kad butų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 18, 10:05)
Luety, o žiemą irgi lauke laikai? Ar tada jos numeta lapus? Galvoju jeigu i didesni vazona isodinti ir į rusį jas ištremti kažin kad butų smile.gif

Laikau lauke,lapu nenumeta.Manau,jei ta dideli vazona itempus kas met i patalpa,kurioje butu virs nulio ir sviesu,tada butu toks efektas,o siaip i rusi tampant,ne labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 18 gegužės 2017 - 11:10
mano anyta gal geguzes men. vezdavo i soda ir pasodindavo garbingiausioj vietoj biggrin.gif Rudeni vel i vazonus ir ant palanges. Zydedavo, kaip isproteje.
Dabar pagalvojau, kad nemaciau pas ja bute kaliju. Tikriausiai po vyro mirties, jas paliko sode...
Atsakyti
Aš vasarą darže auginu, o žiemą į vazona ir ant palanges, bet nugnaibau visus vaikus smile.gif užtat ji ir nesiplečia
Atsakyti
Laba

Tai tas gražumas, įspūdis ir yra, kad jų didelis "susirinkimas" vienoje vietoje. Viena draugė iš SM siūlė kaliją, maivydamasi atsisakiau blush2.gif, kai kita beveik per prievartą padovanojo, tiksliau pasiėmiau tik dėl taškuotų lapų, galvojau, kad bus lauko vazonų kompozicijai tinkama. Dabar žydi, negaliu atsidžiaugti. Ir kur mano protas buvo anksčiau umn.gif , kas dabar pasakys rolleyes.gif

Luety, verta tavo kalija didesnio vazono mirksiukas.gif Vaizdas fantastinis wub.gif
Atsakyti