QUOTE(IngridaB @ 2017 05 21, 07:06)
Tai panašiai ir man katedra.Ketvirtą kartą skambina.
Nu nebūdavo
ankščiau taip.
Bažnyčioje buvau praeitą šaštadienį,bet kaimo.
Ankščiau buvo žadėtas šiandien lietus.Šiandien jau nerodo.
*Luety,kas riša su krepšiniu?FB vis matau ir nesuprantu?

Ankščiau buvo žadėtas šiandien lietus.Šiandien jau nerodo.

*Luety,kas riša su krepšiniu?FB vis matau ir nesuprantu?

Labas rytas,
ruosiames i pili pavaziuot,oras nuostabus.
Ingriduk,krepsinis kiekvieno lietuvio sirdy,kur lietuvis,ten krepsinis ir atvirksciai.
Mano sunus kazkada zaide krepsini miesto komandoj,po traumos karjera baigesi.Turi du sunus milzinus,kuriems reikia perduot krepsinio zinias,tai pries 3mt.ikure cia
musu mieste krepsinio kluba,kuris kazkada buvo buves,bet isnykes.
Sunus turi trenerio diploma,pradzioj buvo dvi konandos,o dabar jau daug,visu amziaus grupiu,tik mergaiciu nera.Yra norinciu,bet jos treniruojasi su berniukais,nes nesudaro komandos.Kiekvienais metais vyksta grafystes chempionatas,o Sussexo grafyste apjungia net tris grafystes,East Sussex,West Sussex ir Maidstone.Beveik visa pajuri.Tai va,musiskiai 14-meciai,treniruojami mano sunaus nuo pirmu klubo atidarymo dienu,vakar tapo grafystes chempionai.Tarp ju ir mano vyriausias anukas zaide.Buvo dar lietuviai is Brightono su savo sunumi,zaide ju vaikas kt komandoj,kt amziaus grupej,smagi svente buvo.Siandien vyrai 18-meciai zaidzia,bet mes nevaziuosim jau.Viso trys sunaus klubo komandos isejo i finala.Didelis pasiekimas nuo nulio.Tai va ir idejau dziaugsmo nuotrauku i FB.
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 21, 07:24)
tai ilgokai kirpykloje bunate
Sveikos
*Frau ačiu, kad nepatingejai ir per Fb mus kartu į kelionę pasiėmėi
, tai nors akis paganeme
Jaučiasi bus karšta diena vel nosies niekur nieškišim
, ai atsiminiau Giegos komentarą
o uodai šiemet laaabia suagresyveję , arba čia gal kokiu hibridu užveže su prailgintais snapais
IK ačiu parašysiu į FB

Sveikos

*Frau ačiu, kad nepatingejai ir per Fb mus kartu į kelionę pasiėmėi

Jaučiasi bus karšta diena vel nosies niekur nieškišim

o uodai šiemet laaabia suagresyveję , arba čia gal kokiu hibridu užveže su prailgintais snapais

IK ačiu parašysiu į FB
*O as nemaciau Frau reportazo.Matyt ji manes neprieme i draugus. :