Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(IngridaB @ 2017 05 21, 07:06)
Tai panašiai ir man katedra.Ketvirtą kartą skambina. bigsmile.gif  blink.gif Nu nebūdavo  ax.gif ankščiau taip. ax.gif Bažnyčioje buvau praeitą šaštadienį,bet kaimo. mirksiukas.gif
Ankščiau buvo žadėtas šiandien lietus.Šiandien jau nerodo. blink.gif
*Luety,kas riša su krepšiniu?FB vis matau ir nesuprantu? ax.gif

Labas rytas,

ruosiames i pili pavaziuot,oras nuostabus.
Ingriduk,krepsinis kiekvieno lietuvio sirdy,kur lietuvis,ten krepsinis ir atvirksciai.
Mano sunus kazkada zaide krepsini miesto komandoj,po traumos karjera baigesi.Turi du sunus milzinus,kuriems reikia perduot krepsinio zinias,tai pries 3mt.ikure cia
musu mieste krepsinio kluba,kuris kazkada buvo buves,bet isnykes.
Sunus turi trenerio diploma,pradzioj buvo dvi konandos,o dabar jau daug,visu amziaus grupiu,tik mergaiciu nera.Yra norinciu,bet jos treniruojasi su berniukais,nes nesudaro komandos.Kiekvienais metais vyksta grafystes chempionatas,o Sussexo grafyste apjungia net tris grafystes,East Sussex,West Sussex ir Maidstone.Beveik visa pajuri.Tai va,musiskiai 14-meciai,treniruojami mano sunaus nuo pirmu klubo atidarymo dienu,vakar tapo grafystes chempionai.Tarp ju ir mano vyriausias anukas zaide.Buvo dar lietuviai is Brightono su savo sunumi,zaide ju vaikas kt komandoj,kt amziaus grupej,smagi svente buvo.Siandien vyrai 18-meciai zaidzia,bet mes nevaziuosim jau.Viso trys sunaus klubo komandos isejo i finala.Didelis pasiekimas nuo nulio.Tai va ir idejau dziaugsmo nuotrauku i FB.

QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 21, 07:24)
tai ilgokai kirpykloje bunate  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif

*Frau ačiu, kad nepatingejai ir per Fb mus kartu į kelionę pasiėmėi biggrin.gif, tai nors akis paganeme  bigsmile.gif

Jaučiasi bus karšta diena vel nosies niekur nieškišim tongue.gif, ai atsiminiau Giegos komentarą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o uodai šiemet laaabia suagresyveję , arba čia gal kokiu hibridu užveže su prailgintais snapais  unsure.gif

IK ačiu parašysiu į FB

*O as nemaciau Frau reportazo.Matyt ji manes neprieme i draugus. : ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 gegužės 2017 - 09:38
QUOTE(Para @ 2017 05 20, 21:53)
V
Nusipirkom TV, o tai senukas jau šlubavo

Einu dar laukan, koki kibirioka patampysiu  biggrin.gif
Papildyta:

Oho botanike  blink.gif

gal ta pirkot lenktu ekranu?

Sapniuk tai tau užsiskaito kaip kiekvieno sekmadienio mišios bigsmile.gif , mintyse gali ir išpažinti atlikt mirksiukas.gif

man šiandien dar karščiau , nežinau ka [pietum makaluot unsure.gif
Atsakyti
Tai gal skambina pratyboms. Užvakar važiavome su dukra namo, atkaukino dvi gaisrinės, policija, dvi greitosios. Nusprendėme, kad kažkas pobaisiai nutiko.
Pasirodo, padegta mero mašina, o paskui ir namas. Išsilaipino ufonautai, tfu, žalieji žmogiukai. Žodžiu, mero baldai sveiki gyvi, tik vaizdavo pasaulio pabaigą. biggrin.gif
Šiandien turi prasidėti visos linksmybės. Jei pamatysite neaiškius žmogiukus su mėlynais raiščiais, nemuškite su lopeta per galvą. Ir šaudyti jų nereikia.Ten tik imitaciniai priešai. Turėjo užimti ar ne pieno fabriką, dar kažką. Gal sakau, ir katedrą užėmė. hmm.gif Leisis oro desantas, dar kažkokios karinės atrakcijos vyks.

Lyžuka, manęs nėra Fb , kur rašysi?
Atsakyti
Na va Luety paaiškinai,o tai matau,kad kažką reiškia,o nesuprantu. ax.gif Šaunuoliai. 4u.gif 4u.gif
IK tu kaipmano mažius nepripažystate fb?Ignoruojate? mirksiukas.gif
Agurkus pasėjau,šparaginių dar radau du pokus,užkritusius,tai susėjau.MB sutvarkė spiečių,tikėsimės motinėlę pagavo,nors maža tikėtina. ax.gif Gyvius apmaitinome ir namo važiavome,kojos ištino kaip kaladės.Jau porą dienų į plačiausius batus tik įkaliu kojas,šiandien iš viso tragedija. ax.gif Gal liaudiškų patarimų turite?Sodyboje žolėkitą savaitgalį bus iki pažastų. blink.gif Bet reikia ir skalbiankę įdarbinti,paiilsėti. ax.gif
Sausa be proto. bigsmile.gif
Atsakyti
Laba

Lyzuka, gerai, kad atsiminei perspejima, nes slides gal jau ir paruoštos bigsmile.gif hihihi.gif

TV paprasta pirkom, nelenkta. MB gal 2 men. internete skaitinejo apie visokius parametrus: kas svarbu, o kas ne. Kol galu gale nusipirkom. O tie lenkti, tai tik triukas, kad pirktu. Jeigu pas kaimyna lenktas, tai kaip gi nusileisi biggrin.gif

Lurty, nugi sunus uzauginai thumbup.gif wub.gif

Ingrida, pabandyk su tuo druskos - lauru syrupeliu, mazu pamačys mirksiukas.gif ir kojas but gerai, kad ant pagalves padetum, o ne ant zemes tongue.gif
Atsakyti
Ingrida, mes abu su MB ignoruojame FB. Net neįsivaizduoju, ką galėčiau ten nuveikti, išskyrus laiko gaišinimą sau ir kitiems. Jei ko reikia, pasirašinėjame per emailą. Turėti Fb kelis šimtus draugų, kurių nė gyvai nepažįstu...Kelti nuotraukas giminaičiams, kurie neaplanko po kelis metus...Man geriau gyvai ištiesus kojas terasoje prie kavos ar vyno taurės bendrauti. Nebent reikės kada susikurti dėl reklamos, t.y yra daug naudingų kontaktų. Sūnus irgi nelabai pripažįsta Fb, tik panelė ką pagauna, tą į draugus kviečia. Niekaip nesutvarkau to jos pažinčių rato.
Nesuprantu, užsikrėčiau nuo jūsų ar kokia velniava. Kairės rankos didysis pirštas nesilanksto ir skauda. blink.gif
Atsakyti
negyvenu ir as FB, kartais uzeinu ax.gif
As Panevezy iki ryt ryto, buvau slaugos ligoninej, miegojo.....Vyras snd. buvo prie tevo kapo, sake vieta apsiziurejo....sau. Nu kaip nebus aukstas mano cholesterolis, vien stresas. Dar isvaziuojant mano babuliukas paklause: o kaip as bigsmile.gif , kai tu isvaziuoji busiu.
Atsakyti
Sapniukai, kas per mada sau gyvam statyti paminklą, pirktis karstą. blink.gif Taigi jo mamaitė pirmoji eilėje į Anapilį....
Atsakyti
tai nesistato, dar neperka, bet...apsiziuri vieta. As jo snd, klausiu, tai jei tevas mire, mama mirsta tai ir tu ruosiesi? Sako: taip. As jam sakau: o as galvojau, kad mes nusipirkom buta ir gyvensim ilgai ir laimingai. Jis man sako: ilgai nebus rolleyes.gif
V.z, skirtis bijau, gyvent kartu bijau. Visko bijau. Nusigyvenau kapitaliai. Labiausiai bijau mirt, nes mama liks viena. Kaip ziuresi, visaip sudas.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 05 21, 14:12)
Laba

Lyzuka, gerai, kad atsiminei perspejima, nes slides gal jau ir paruoštos  bigsmile.gif hihihi.gif

TV paprasta pirkom, nelenkta. MB gal 2 men. internete skaitinejo apie visokius parametrus: kas svarbu, o kas ne. Kol galu gale nusipirkom. O tie lenkti, tai tik triukas, kad pirktu. Jeigu pas kaimyna lenktas, tai kaip gi nusileisi  biggrin.gif

*Lurty, nugi sunus uzauginai  thumbup.gif  wub.gif

Ingrida, pabandyk su tuo druskos - lauru syrupeliu, mazu pamačys  mirksiukas.gif ir kojas but gerai, kad ant pagalves padetum, o ne ant zemes  tongue.gif

Labas.
Aplankem Nymano parka,labai grazu,daug zydinciu geliu.Maciau morkavos spalvos bijuna,maciau ramuneliu medeli,kvepia ramunelem,ziedai,kaip ramuneliu.Dar zyderjo labai grazi ir labai kvepianti japoniska magnolija.Ziedai,kaip lekstes,grozis neispasakytas.Prasikvepavom ir gryzom pailseje.
*Para,as turiu tik viena sunu,ta su barzda,bet yra du anukai,kaip azuolai .Viena dukra ir 3 anukytes,liepaites. biggrin.gif

QUOTE(sapniukass @ 2017 05 21, 17:37)
tai nesistato, dar neperka, bet...apsiziuri vieta. As jo snd, klausiu, tai jei tevas mire, mama mirsta tai ir tu ruosiesi? Sako: taip. As jam sakau: o as galvojau, kad mes nusipirkom buta ir gyvensim ilgai ir laimingai. Jis man sako: ilgai nebus rolleyes.gif
V.z, skirtis bijau, gyvent kartu bijau. Visko bijau. Nusigyvenau kapitaliai. Labiausiai bijau mirt, nes mama liks viena. Kaip ziuresi, visaip sudas.

Dieve,kaip judviem reikia atostogu,isvaziuot kazkur dviem,atsijungt nuo visu tu slaugu,nuo visu rupesciu ir tikrai nieko nenutiktu blogo namuose.Isivaizduokit,kad jusu nebera ir pabekit tik judu nuo visko.Pasaulis suksis,kaip sukosi,viskas kazkaip issispres.Jums abiems jau depresija kabinasi.Pailsejus ir tokiu problemu nebebutu.O seima-didziausia vertybe!Girdejot,kaip Jasikevicius pasake zurnalistui.?Saunuolis tas Jasikevicius.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2017 05 21, 20:06)
Labas.
Aplankem Nymano parka,labai grazu,daug zydinciu geliu.Maciau morkavos spalvos bijuna,maciau ramuneliu medeli,kvepia ramunelem,ziedai,kaip ramuneliu.Dar zyderjo labai grazi ir labai kvepianti japoniska magnolija.Ziedai,kaip lekstes,grozis neispasakytas.Prasikvepavom ir gryzom pailseje.
*Para,as turiu tik viena sunu,ta su barzda,bet yra du anukai,kaip azuolai .Viena dukra ir 3 anukytes,liepaites. biggrin.gif
Dieve,kaip judviem reikia atostogu,isvaziuot kazkur dviem,atsijungt nuo visu tu slaugu,nuo visu rupesciu ir tikrai nieko nenutiktu blogo namuose.Isivaizduokit,kad jusu nebera ir pabekit tik judu nuo visko.Pasaulis suksis,kaip sukosi,viskas kazkaip issispres.Jums abiems jau depresija kabinasi.Pailsejus ir tokiu problemu nebebutu.O seima-didziausia vertybe!Girdejot,kaip Jasikevicius pasake zurnalistui.?Saunuolis tas Jasikevicius.

Aga, neklausk kodel dgs. rašiau, pati gi skaičiau, kad apie vieną rašei ax.gif

Del atostogu ir aš pritariu. Reikia jums, Sapniuk, abiems pailseti. Rasti tik gera aukle, kad galetumet ramiai atsipusti, išlekti kur, kur uodu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
Sapniuk suprantu tave, pati panašioj situacijoj, bet kažkaip labai ir neapsikraunu sau galvos, viskas dievo valioj, gal gi duos jis man dar laiko ir sveikatos mirksiukas.gif ,

IK žinau, kad neturi, ten yra tokia grupe "Sodybu idejos" tai į ja parašiau, ale lyg ir nutare kad ten kitas augalas bigsmile.gif

O kodel Sapniuk jis kaip normalus vyras smile.gif prie žmonos nežada atgulti?

O ka pasake Jasikevičius , kažkaip neužfiksavau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 gegužės 2017 - 20:46