Labas rytas.
Kodėl pas mane nebūna tokios kleomos?Žemė prasta?

Šiemet iš viso ar kas bus išjų,kai tik sudygo???
Sako po dilgėlių gera žemė?Bet išplėšk tas dilgėles?

Košmaras,žemė nejudinta,o šaknys iki kitos žemės pusės neueina.

Noriu po diulgėlių arbūzus,melionus sodinti.
Atrodo bandau suprasti jaunimą,bet kai super nagli pasidaro.Aš vis pakliūnu........Jau keli kartai ateina kažkur keturise-penkiese,atsistoja prie mūsų tvoros ir geria.Žalias jaunimas.Aplinkui platybės,ne reikia prie mūsų tvoros.Na nieko kenčiame.Vakar atvažiuoja golfukas,įvažiuoja į mūsų įvažiavimą,priešais vartus,atsidaro dureles,paleidžia bumsą ir išlipa dar trys prie kompanijos.Dar dar tas bumpsas,bet naglumo viršūnė.Nuėjau prie gėlių darželio,žolytę papešioti,gal pamatys,kad aš esu.Nulis dėmesio.MB mašiną vibruoja,jam nesigirdi garso.Kvieščiau policiją,paskui kentėsime ar vartus padegtų,ar šiltnamius supjaustytu?
Einu tartis,sakau ei ar norite kad kvieščiau policiją?Sakau čia privati teritorija.Sako nėra geltonos lionijos.Nu viršūnė.........Bet išvažiavo iš įvažiavimo,pasistatė ant gatvės.Sakau šunį paleisiu,o tas šuva uodegą vizgina,čia jam jau savi.
Matytumėte,kas darosi šeštadieniais kokie dragai.Praeitą šeštadienį,vėlai buvome garaže,kol mb spiečių atvežė.Tai ten kaip koks festivalis.Kaimynas šlagbaumą užsitvėrė,nes jau irgi į kiemą važiavo.Karatė treneris irgi bijo kad namui ko nepadarytu.Kol mano braškių neliečia,tylėsiu ir aš.Tik tegul paliečia,liksiu miegoti ir ištisai policiją kviesiu,baigsis jiems dragai.O dar vakar jaunimėlis kiek šiukšlių paliko.Po kiekvieno drago renkame šiukšles.
Kaip viena pažystama pasakojo neseniai,kaimynams kviečia policiją dėl triukšmo,tai prisako,kad yra narkotikų,prostitučių,nepilnamečių sulekia keli ekipažai,reiks ir man taip elgtis.
Ot turime bėdą.