Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

LAbukas

Nelabai ka turiu pasisakyt i geliu/augalu temas biggrin.gif Pas mus karsta,orai graziausi bigsmile.gif Net vakar nusistebejau,kaip saule per 1diena iskepino zole..Reiks butinai laistyt...

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 05 23, 09:12)
Sapniuk  wub.gif , tiesiog kai negali pakeist situacijos, pakeiti požiūrį į ją  bigsmile.gif

sita as pati visiems sakau, bet sau sunkiau prisitaikau, bet dabar lyg pradejau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nesurinkau plano, ir neprekiavau po darbo likus, ai ax.gif Carienei tai nepatiks biggrin.gif
Kol pasidariau perkainavimus, pasibaigusių galiojimo prekių grąžinimus, surašiau kasos knygą, realizacijos lapus, apyskaitą, išsiploviau grindis. Dar buvau sutarusi, kad kompiuteristas tvarkys kompą ir kasos aparatą, na, bet nesulaukiau, sakė, kažkuriam kioske užstrigęs.
Jau kaip tvanku toje būdoje, popiet vienas kitas žmogėnas, vienu tarpu taip migdė, ir kavos negali pliaupti, perdaug analizų bus, kur dėti.
Šiemet galtonijas susodinau prie rožių. Turėtų gerai žiūrėtis. Dar noriu besidriekiančių žemų rožyčių gauti pirkti. Ir žinoma, ežiuolių.
Jau kokių gražių falenopsiu maksima užsivežė, net nervai nelaikė, sukau sukau ratus apie stelažus, bet atsilaikiau.
Jetaus, kaip miegas ima, gal anksčiau prigulsiu biggrin.gif
Noriu braškių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 23 gegužės 2017 - 16:56
Atsilaikau prieš orches visai abejingai. fanelopsiai nervuoja savo kreivu augimu. Yra trys :geltonas, alyvinis ir baltas. Užteks.
O va prieš fantastiško grožio rododendrą neatsilaikiau. Važiavau draugei pirkti hortenzijos, užsimanė rausvos iš šluotelinių. Argi ne grožis wub.gif
https://www.google.l...n...371&bih=688
Atsakyti
labas 4u.gif

viską perskaičiau, žiedais pasigerėjau wub.gif wub.gif

ar galiu petunijas jau lauke išsodint ?

ir kuom nuduot juod. serbentus-ėmė lapeliai suktis? ir ar dabar galima, nes mačiau kd baigias žydėjimas-ar nepakenks?

viskas gerai, tik nelabai turiu ką parašyt biggrin.gif vergauju diedams biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Grazu
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 23, 20:57)
labas 4u.gif

viską perskaičiau, žiedais pasigerėjau wub.gif  wub.gif

ar galiu petunijas jau lauke išsodint ?

ir kuom nuduot juod. serbentus-ėmė lapeliai suktis? ir ar dabar galima, nes mačiau kd baigias žydėjimas-ar nepakenks?

viskas gerai, tik nelabai turiu ką parašyt biggrin.gif  vergauju diedams biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip ta vergystė pasireiškia/? Šokamas pilvo šokis? Ar puodų šokis? biggrin.gif
Petunijas greit į lauką.
Pasižiūrėk, gal amarai suka lapus. Ar kokie lapsukiai. Bet kokiu atveju imi Actaros ir nupūti. Jeigu jau bitės nebeina, kitaip jos " sudurnėja" ir neranda avilio.

Kaip uodai kanda. blink.gif
Atsakyti
dėkui, Kaimietuke 4u.gif
ir toks, ir kitoks tas šokis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ko nepadarysi, kad tik jie būt laimingi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

sekmadienį mane taip sukramtė, kad vaikštau su baisiom mėlynėm ant kojų. kažkokie nenormalūs-didžiuliai, agresyvūs ir skaudžiai geliantys. O dar moškės siaubūnės yr mirksiukas.gif

Lyžuka, parašyk savo gražiųjų geltonųjų pilnavidurių ir raudonųjų, bei labai gražių baltųjų tulpių pavadinimus, rudenį ieškosiuos biggrin.gif Angelika užsirašiau biggrin.gif
Atsakyti
Iš Kaimo, ar Lyžukos nuotraukoj ne mano nežinoma gėlė? Jau pamiršau, kaip sakei pavadinimas.
Dar vis sėju, sodinu biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

saulė plieskia biggrin.gif kam kokį kyšį duot, kad palytų, a?

kadangi buvau gera mergaitė-mane išvež sodybon mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kodėl pas mane nebūna tokios kleomos?Žemė prasta? bigsmile.gif Šiemet iš viso ar kas bus išjų,kai tik sudygo??? blink.gif
Sako po dilgėlių gera žemė?Bet išplėšk tas dilgėles? blink.gif mirksiukas.gif Košmaras,žemė nejudinta,o šaknys iki kitos žemės pusės neueina. ax.gif Noriu po diulgėlių arbūzus,melionus sodinti. ax.gif
Atrodo bandau suprasti jaunimą,bet kai super nagli pasidaro.Aš vis pakliūnu........Jau keli kartai ateina kažkur keturise-penkiese,atsistoja prie mūsų tvoros ir geria.Žalias jaunimas.Aplinkui platybės,ne reikia prie mūsų tvoros.Na nieko kenčiame.Vakar atvažiuoja golfukas,įvažiuoja į mūsų įvažiavimą,priešais vartus,atsidaro dureles,paleidžia bumsą ir išlipa dar trys prie kompanijos.Dar dar tas bumpsas,bet naglumo viršūnė.Nuėjau prie gėlių darželio,žolytę papešioti,gal pamatys,kad aš esu.Nulis dėmesio.MB mašiną vibruoja,jam nesigirdi garso.Kvieščiau policiją,paskui kentėsime ar vartus padegtų,ar šiltnamius supjaustytu?
Einu tartis,sakau ei ar norite kad kvieščiau policiją?Sakau čia privati teritorija.Sako nėra geltonos lionijos.Nu viršūnė.........Bet išvažiavo iš įvažiavimo,pasistatė ant gatvės.Sakau šunį paleisiu,o tas šuva uodegą vizgina,čia jam jau savi. mirksiukas.gif
Matytumėte,kas darosi šeštadieniais kokie dragai.Praeitą šeštadienį,vėlai buvome garaže,kol mb spiečių atvežė.Tai ten kaip koks festivalis.Kaimynas šlagbaumą užsitvėrė,nes jau irgi į kiemą važiavo.Karatė treneris irgi bijo kad namui ko nepadarytu.Kol mano braškių neliečia,tylėsiu ir aš.Tik tegul paliečia,liksiu miegoti ir ištisai policiją kviesiu,baigsis jiems dragai.O dar vakar jaunimėlis kiek šiukšlių paliko.Po kiekvieno drago renkame šiukšles. ax.gif
Kaip viena pažystama pasakojo neseniai,kaimynams kviečia policiją dėl triukšmo,tai prisako,kad yra narkotikų,prostitučių,nepilnamečių sulekia keli ekipažai,reiks ir man taip elgtis. biggrin.gif
Ot turime bėdą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 23, 22:45)
dėkui, Kaimietuke 4u.gif
ir toks, ir kitoks tas šokis biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ko nepadarysi,  kad tik jie būt laimingi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sekmadienį mane taip sukramtė, kad vaikštau su baisiom mėlynėm ant kojų. kažkokie nenormalūs-didžiuliai, agresyvūs ir skaudžiai geliantys. O dar moškės siaubūnės yr mirksiukas.gif

Lyžuka, parašyk savo gražiųjų geltonųjų pilnavidurių ir raudonųjų, bei labai gražių baltųjų tulpių pavadinimus, rudenį ieškosiuos biggrin.gif   Angelika užsirašiau biggrin.gif

Geltonos pilnavidures "Monte Carlo"

Raudonos "Miranda"

šiaip rašo kad geltonos ankstyvos, o miranda velyvos, bet šiemet ar del šalnu ar šiaip artimas ju tas laikas žydejimo žyderjo abi kartu

o kokios baltos? Kur šalia auga raustančios merginos?
https://scontent-waw...amp;oe=599C47DF

Liniux apie kokias gėles kalbi?
Papildyta:
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 05 23, 23:33)
Iš Kaimo, ar Lyžukos nuotraukoj ne mano nežinoma gėlė? Jau pamiršau, kaip sakei pavadinimas.
Dar vis sėju, sodinu biggrin.gif

Ai kleome čia tai čia dar žema , jos buna super galingos , šieme prisiejau ir rasvu ir mixo dygo kaip padukę tai dabar nesugalvoju kur kišt jas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2017 05 24, 06:42)

kadangi buvau gera mergaitė-mane išvež sodybon mirksiukas.gif

žolei nupjaut biggrin.gif
Papildyta:
Pažiurejau vakar nebus žagarvyšnių, o taip žydejo per tas šalnas niekingas verysad.gif, kur - 7 spaude, viskas nukrito unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 24 gegužės 2017 - 06:58