QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 09, 07:35)
Lyžuka, tiks Score, Topaz. Actaros gali įmaišyti, jeigu yra amarų. O įtariu, kad yra, nes visur randu.
Ingrida, nesinervuok.

Jei ne kurmiai, dėk pelių nuodų.
Luety, jei pas tave viskas gelsta, gali būti ryškus azoto trūkumas ir dar priedo per didelis rūgštingumas. Ypač jeigu pjuvenos spygliuočių. Pabandyk dolomitmilčių pabarstyti, jeigu tokių nėra, paklausk, kas šarmina žemę. Na, kad ir pelenai. Yra ekologiškų trąšų iš pelenų, jos tiktų. Tik tiek, kad ten pagrinde kalis, kiek tai fosforo ir mikroelementai. O azoto reikės dėti salietros. Dar geriau karbamidas, jis greičiau pašeria bakterijas, kurios skaido celiuliozę. Greitas perdirbimas iš amido į aminus, po to į baltymus. Iš mėšlo ir tavo dilgėlių matomai neužtenka.
Česnakų ūglius galima užraugti, labai skanu.
Nu viskas negelsta,bet sparagines ir agurkai ir cukinijos.Kitiems matyt nereikia tiek azoto.
Kazin,o musu uolos ne dolomitines,jei sutrinciau ju ir pabarstyciau.Jos tokios baltos

reik eit paskaityt is ko jos sudarytos,tokios,kaip kreidines.Gerai,kad siltnamyje to meslo nedejom siemet,ten is kito vezimo,buvo su siaudais,jis is pernai,gal MB tik truputi pabarste jo.
O kaip ta rugstinguma liaudiskai issitirt.Siaip maciau kazkokius prietaisiukus su juostelem sodo pardej pirkt,bet pagalvojau,kad labai brangu

Jau kaip grazia IK paaiskinot,iki paskutinio skilimo produkto. Aciu,

Viska konspektuoju,per sena atsimint.
Ingridele,viskas bus gerai.Neseniai as laukiau savo rezultatu,sulaukiau,bet kas is to,skausmas liko ir tebesitesia,o kito tyrimo jau laukiu nuo geguzes 23d.
QUOTE(siena @ 2017 06 09, 08:43)
Nėra kurmių mano darže.

Pradeda rausti braškės.Strazdai jau suka aplink,kažin kurie pirmiau ragausim
Luety-nuostabus daržas

Aš tai nemėgstu daržo darbų,dirbu kad reikia.Tinginė esu

Vis pasitariam su sakramentu,kad neapsimoka sodinti,bet žolę pjauti kainuos daugiau tai ir vargstam.
Na nera jis nuostabus.Man patiktu pjaunama zole tarplysviuose,kad galeciau basa vaiksciot,but kaifas,bet tada sraigiu neatsiginciau,o dabar ju minimaliai,seimininkauja tik tos,kurios isgyveno is pernai ir pasidaugino,bet yra stipriai naikinamos.O is kitu sodu jau neateina,joms netinka tos medzio drozles.
Kodel neapsimoka savo darzo augint?Vien del kvapo,skonio savo augintu darzoviu apsimoka.Ne po daug,po truputuka,kiek suvalgom,tai liuks.As sejau tik 4 eilutes spinatu,o valgom pilnai 3 seimos.Taip su burokais ir morkom,agurkais,o kaip bus su pomikais,bus matyt.Labai jau noreciau savo paragaut,kitaip MB nusisuks nuo padejimo darbu.
QUOTE(siena @ 2017 06 09, 12:03)
Nė vienas mamos darbas nevertinamas .

Bet kur mama ten ir meilė.Be meilės ir mamos nebūtų
Na meile seimai,tai nemokama,bet va vyras turetu uzmoket uz meile jam manau ir ne mazai.