Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ingrida, visa pietinė Norvegija šiltesnė negu pas mus. Kalnuose visada šalčiau. Mane labai stebino Norvegijoje, kad viskas gamtoje prasisuka pagreitintu būdu. Vienu metu noksta braškės, avietės, vyšnios. O pakilus į kalnus, jau liepos mėn berželiai pradeda lapus barstyti.
Jie daug ką užsiaugina šiltnamiuose. Bet iš esmės viską, kas pas mus auga, turi ir jie.

Negaliu, kaip uodai kanda. dar laiptelių nebaigiau.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 09, 18:13)
Jie jau tikrai nieko neužaugina? bigsmile.gif  blink.gif Nenorėčiau ten gyventi. ax.gif

gal ir neužsiaugina, užtat kiek laisvo laiko turi ir badu nemiršta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 09, 20:41)
gal ir neužsiaugina, užtat kiek laisvo laiko turi ir badu nemiršta  bigsmile.gif

Cha,kokia jų alga.Nemirčiau ir aš su tokia alga.Pažystamos dukra,antri metai gyvena Vilniuje su Norvegijos bedarbių pašalpa(3 tūkstančiai evrų).Pavargo,pavargo,bet ir butas Vilniuje ir dabar gyvenimas savo malonumui,trečią universitetą baigia iš neturėjimo ką veikti. bigsmile.gif bigsmile.gif Nemokame mes gyventi. ax.gif
Atsakyti
Iš kaimo, ar kalakuciukus bandai zole vaišinti? Maniškiai ką rado savo šiltnamyje, tą apskabe, ypač dilgėles. Gal reiks su rugstapieniu pataisyti dilgėlių.
Atsakyti
Ate, su gimtadieniu. Daug išsipildanciu svajonių.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ate,Brangioji ,su praėjusiu.
Atsakyti
Laba
birthday.gif
Ate, su gimtadieniu 000552.gif

Atsakyti
Ate, su tortadieniu.

Atsakyti
Ate-su gimimo diena. Lai pildosi norai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas visoms
Šeštadienis,gėėėriiisss
Apsivagojom vakar bulves ir daržiuką,sėdžiu ir galvoju kokio velnio aš tuos burokėlius sėjau,dviese esam,kiek tereikia,gal geriau nurovus dalį dar žirnių pasėti,tuos tai suvalgom kol švieži,nu jep gryn Hamletiški klausimai kyla rolleyes.gif
Ate su gimtadieniu
Atsakyti
LAbukas

Ate,su gimtadieniu

Oras grazus,varysim i shopingus mirksiukas.gif Vestuves arteja,kaip ir turiu ka apsirengt,bet jei rasiu kazka naujo ir grazaus bigsmile.gif O ir MB marskiniu reikia..Nervina jis mane su tais marskiniais..As suknele minimum 3x uzsidedu,o jam vis nauju reikia...Ir ne del to,kad nebesideda antra karta tu paciu-isauga biggrin.gif Seniau vis per mazi budavo,dabar per dideli biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oras koks geras. žiūriu Svajonių sodus biggrin.gif Kartojimas, bet vistiek daug laidų esu praleidusi. Ėt, mėgstu tokias laidas.
Atsakyti