Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Para, kiek žiedų wub.gif , pas mane visos dar pumpuruose iškurys katedrą smile.gif ir kitu po vieną kitą žiedeli skleidzias tik
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 21, 16:35)
Para, kiek žiedų  wub.gif , pas mane visos dar pumpuruose iškurys katedrą smile.gif ir kitu po vieną kitą žiedeli skleidzias tik

??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 birželio 2017 - 16:27
Beje mes šiemet pirma karta miška patikrinom smile.gif, du raudonikiai ir kelios voveruškos tik pradedančios dygti mirksiukas.gif , pakliuvom į manevrus klausia kažkoks murzius ar mes "slaule" biggrin.gif sakom in forest biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu gražiai kalbejomes
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2017 06 21, 17:27)

nusirašymas totalus biggrin.gif

reiškia te "išskyrus" winchester cachedral mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 06 21, 17:32)
Beje mes šiemet pirma karta miška patikrinom smile.gif, du raudonikiai ir kelios voveruškos tik pradedančios dygti  mirksiukas.gif , pakliuvom į manevrus klausia kažkoks murzius ar mes "slaule" biggrin.gif sakom in forest biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu gražiai kalbejomes
Papildyta:

nusirašymas totalus biggrin.gif

reiškia te "išskyrus" winchester cachedral  mirksiukas.gif

Jasna bigsmile.gif
Atsakyti
Na kokios rožės wub.gif wub.gif wub.gif
Pas mane dar nelabai.
Galva nuo mokslų kvadratinė. Oi prisidarysiu bėdos su ta buhalterine programa. blink.gif
Atsakyti
Lyžuka,nesierzink su grybais. ax.gif
Gera vakarienė braškės ,varškė ir pienas. mirksiukas.gif Gal kg pradės kristi? mirksiukas.gif
Gerai nebe reikia važiuoti į turgų,padėjome dvi dėžutes apvožtas,sudėjau braškes,žirnius,kas važiuoja sustoja ir nuperka. bigsmile.gif
Vat tokių trašų dar tikrai negirdėjote.Buvau prrinkųsi po truputi sraigių bulvinį maišą ir braškėms gerai ir dar eurų gavau.O dar geriau,aš jas rinkau po truputi gal dvi savaites,tai jos man į maišą ir kakų padarė,perploviau jas kibire ir visus kakus supyliau ant surfinijų,pelargonijų,kitų vazonų.Žinokite gėlės net virsta. bigsmile.gif
Dabar audžiu mintį turiu seniai jau pririnkųsi kažkiek,sudaužyti plaktuku ir supilti į statinę,kur užraugta vištų mėšlas,dilgėlės ir laistyti pomidorus.Vis traša. mirksiukas.gif Ko tik žmogus neprigalvoja iš neturėjimo ką veikti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 06 21, 19:17)
mirksiukas.gif Ko tik žmogus neprigalvoja iš neturėjimo ką veikti? mirksiukas.gif

Visos mes cia matom kaip neturi ją veikti hihihi.gif

Auguste, toliau Čipas jau tris ziedelius turi
vartotojo įkelta nuotrauka

Tam kartui eterio nebeuzgulsiu

Man visai kvadratine galva, pameciau savo kabinete 3 klientu dokumentus. Stresas visa diena. Nebezinau kur ieskoti, visus popierius beieskant susitvarkiau. Gal rytoj regejimas bus geresnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 21 birželio 2017 - 18:33
Aš irgi eterio neužgulsiu bigsmile.gif , nes neturiu kuom, lapai geliu kaip sušaudyti, viskas susisuke , pernia jau rožes pilnumoj tokiu metu zydejo šiemet dar tik pradzia po vieną, du žiedus
Atsakyti
Sapniuk, smagu, kad patiko mirksiukas.gif biggrin.gif

Per pietus kad nuvilnyjo liūtis, o ant kalno namuos nelyta, tik vėjas tokiais gūsiais duodasi. Reik parnešt tilandsijas iš lauko, kad nenudraskytų. Nu bet taip pavargus, atsisako kojos subinę nešt. Prilipau tiesiogine prasme prie lovos.
Darbe turėjau svečią, buvusi kolegė mokesčius mokėjo. Taip gerai, jau neminės pranešime carienė, kad nepriimu biggrin.gif

Iš Kaimuko, kokią programą mokaisi?
Būčiau jaunesnė, tai buhalterių kursus baigčiau, na, bet jau galva nedirba. Kaip nors ir be kursų praeisiu.

Nežinau, bet ir aš jau mąstau jei ką, varyt užsienin užpakalių valyti. Bus matyt. Reiks neštis senus užrašus ir anglų mokintis, o gal vokiečių prisimint biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o jau darželių grožiai wub.gif wub.gif mokat Jūs užaugint, šaunuolės biggrin.gif biggrin.gif

Ingridėl, nedašuto man su tom sraigėm-tu jas gyvas į tą viedrą su raugais dėsi ar kaip?
pas man pievoj jų melejonas, gal ir man reik jų kakų ir ne kakų rolleyes.gif rolleyes.gif

nieko nedarius, bet jaučiuos tarsi visą traukinių sąstatą būč iškrovus......
Atsakyti
Meri, mokausi e-Geba. Noriu ją pirkti, neparduoda be kursų. Tiksliau, ji ne instaliuojama, o nuotolinė.

Ko čia stebėtis dėl raugintų sraigių. Taigi kaip raugintas mėšlas gaunasi, baltymai suyra, prasmirsta atsakančiai ir jau galima skiesti bei laistyti. Kažkas panašaus į kaulamilčius ar kraujo miltus.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 06 21, 20:37)
Ko čia stebėtis dėl raugintų sraigių. Taigi kaip raugintas mėšlas gaunasi, baltymai suyra, prasmirsta atsakančiai ir jau galima skiesti bei laistyti. Kažkas panašaus į kaulamilčius ar kraujo miltus.

Na bet jos gyvos, o mėšlas - atlieka.
Šiandien eidama mačiau jauną katytę, matyt nėščia ir net prieš galą. Gal pirmi kačiukai, pilviukas visas išsipūtęs. D., nežinau kas jai nutiko, negyva. Taip gaila pasidarė. Koks liūdnas likimas. Mirtis negaili nei jaunų nei senų.
Atsakyti