Kaimietuke, o jos juk gyvos, tai taip gyvas ir skandint reik????? ir ar viską jomis galima laistyt(čia dėl to, kad dilgelėm nepatartina svogūnų, morkų ir pan.)
Mergaitės(kas negali neskaitykite)plaktuku sudaužysiu maiše.Ir viską supilsiu į statinę
Aš ir vištoms,tik tas mažesnes su plaktuku sudaužau,o jau kaip lesa.kiaušinių kiautai būna tvirtesni.juk net vet vaistinėse kaip papildus pardavinėja sraigių kiautus.
Kada ir kuo purkšti vynuogę nuo miltligės/Pernai sodyboje nuvarė,jau galvojau neatsigaus šiemet,dar mb išgenėjo negailestingai,šiemet ant kiekvienos šakelės uogos užsimezgę?Ar jau pavėlavau?
Jurginėli,pas mane nėra nei svogūnų,nei morkų,laistau tik pomidorus.
Aš ir vištoms,tik tas mažesnes su plaktuku sudaužau,o jau kaip lesa.kiaušinių kiautai būna tvirtesni.juk net vet vaistinėse kaip papildus pardavinėja sraigių kiautus.

Kada ir kuo purkšti vynuogę nuo miltligės/Pernai sodyboje nuvarė,jau galvojau neatsigaus šiemet,dar mb išgenėjo negailestingai,šiemet ant kiekvienos šakelės uogos užsimezgę?Ar jau pavėlavau?

Jurginėli,pas mane nėra nei svogūnų,nei morkų,laistau tik pomidorus.

Labas rytas.
Kad sutraukė koją paryčiui mėšlungis,teko su elastiniu bintu susibandažuoti,kojos nepriminiau.

Para,na jei iš kabineto nieko neišnešei,kažkur tarp popierių rasi ,pamestus dokumentus.

Man tai vakar uždarant laptopą,ekrano kampas kažkaip įdomiai išlūžo,dabar galvoju kaip mb pasakyti delikatniau.Pradės mauroti,nemoki uždaryti.

QUOTE(IngridaB @ 2017 06 22, 07:20)

Labas rytas.
Kad sutraukė koją paryčiui mėšlungis,teko su elastiniu bintu susibandažuoti,kojos nepriminiau.

Para,na jei iš kabineto nieko neišnešei,kažkur tarp popierių rasi ,pamestus dokumentus.

Man tai vakar uždarant laptopą,ekrano kampas kažkaip įdomiai išlūžo,dabar galvoju kaip mb pasakyti delikatniau.Pradės mauroti,nemoki uždaryti.

Laba,
Radau dokumentus koleges kabinete. Tai dabar laiminga. Nors smegenis buvo užspaudę nejuokais, pervargimas matyt, nes kitu atveju taip nesinervinciau. Artejanciu atostogu pradzia pazymeta. Lyg joms ir pasiruošta.

QUOTE(jurginėlis @ 2017 06 21, 20:05)
Kaimietuke, o jos juk gyvos, tai taip gyvas ir skandint reik????? ir ar viską jomis galima laistyt(čia dėl to, kad dilgelėm nepatartina svogūnų, morkų ir pan.)
Tai gali paversti negyvomis un momento.

Laistymas srutomis mėšlu ir pan smarve atseit gali prišaukti musytes, tarp jų ir morkinę musę bei svogūninę musę. Ne visai taip, jos sėkmingai puola ir tuos pasėlius, kurie jokių srutų nematę.
Nuo miltligės geriausiai tiktų Signum. O šiaip Topas.pabandyk, jau išdidelės bėdos Score. Purkšti reikia kas 7-10 dienu
Vajergau, mano sėdimoji padidėjo gal dvejais numeriais nuo sėdėjimo. Kas dirbate visą dieną prie kompų - užuojauta giliausia.

Merri, o nebijai kad kokia mašina pervaziuos? Mūsiškę kate kai suvazinejo tai kita jau net i lauka neleidom, beje užmigdem katytę, nepasveiko

Bijau, Lyžuka. Šįryt bandė į darbą lydėt, vos nuvijau.
Šiandien būtų viskas gerai, bet jau gerokai po darbo valandų viens diedas sunervino, pasirodo, ir vyrai pavydi kioskininkės darbo, sako sėdi ir nieko neveiki, o blyn
Gaila katytės
Eina kaku, kai prisimenu Bosiuko merdėjimą, ant rankų nugaišo nabagas.
Per pietus tą nėščią katytę nukėliau nuo tako į dėžutę, vaikai eina, mato, negalima taip.
Šiandien būtų viskas gerai, bet jau gerokai po darbo valandų viens diedas sunervino, pasirodo, ir vyrai pavydi kioskininkės darbo, sako sėdi ir nieko neveiki, o blyn

Gaila katytės

Per pietus tą nėščią katytę nukėliau nuo tako į dėžutę, vaikai eina, mato, negalima taip.
kad neliko kito kelio, iš pradziu lyg bande sveikt, kepenys susitvarke, o paskui jau krauju vemt pradejo, kančiu pagailejom ir taip kelias savaites kankinos
Meri, tavo katino vardas - super. Labai kaciui tinka.

Labas rytas.
Reiks pačiai kava ruošti
Ingrida jau miškuose, turbut 
Lyzuka
Reiks pačiai kava ruošti

Lyzuka

Labas rytas.
Ne ,Pariuk važiuosiu miškan po išeiginių,sausa,turi palyti.

Kur jonines sutiksite?Šokinėjome ir ten ir šen,kviečia vienur kviečia kitur ir sodybon siūlo mb,jaučiu namie sutiksime.