Nžn kas man buvo, ar nuo tos kaitros ar ko, buvo pusiau trūkusi "plionkė", vienu momentu, niekaip negalėjau suskaičiuoti pirkėjų duodamų pinigų. Tikrai nieko gero. Tikiuos, kad laikinas koks smegenų kraujotakos sutrikimas, bet signalas yra.
Popiet kad davė liūtis, dar tokios neregėjau, panašiai kaip iš kibiro kas lietų. Visi išsilakstė, dvi valandas jokių pirkėjų, nei užsidaryti nei ką. Tai Chesterfildą ir Philips Morris cigaretes skaičiavau perkainavimui, eina sau
Nžn kas man buvo, ar nuo tos kaitros ar ko, buvo pusiau trūkusi "plionkė", vienu momentu, niekaip negalėjau suskaičiuoti pirkėjų duodamų pinigų. Tikrai nieko gero. Tikiuos, kad laikinas koks smegenų kraujotakos sutrikimas, bet signalas yra.

Labas rytas.
Nu jo jūs ten Vilnius,Kaunas gaunate pylos.
Laas rytas
vilnieciai ir kaunieciai uzrustino saules dieva
visa nakti lijo, graziai, be dundulio
Iskele danti, sito raut negaliu, nes issisiept nebegalesiu. Vakar is kaimynes antibiotiku pasiemiau, bandysiu gydytis.
Para, labai grazu.
Pernai zydejo pas mane tokia triubine lelija, siemet as jos net isdygusios nematau.
vilnieciai ir kaunieciai uzrustino saules dieva
visa nakti lijo, graziai, be dundulio
Iskele danti, sito raut negaliu, nes issisiept nebegalesiu. Vakar is kaimynes antibiotiku pasiemiau, bandysiu gydytis.
Para, labai grazu.
Pernai zydejo pas mane tokia triubine lelija, siemet as jos net isdygusios nematau.
labas
nenuplovė, bet jaučiu, kad reik ne tik valtį, bet ir gelbėjimosi liemenę įsigyt.......
parsinešiau iš bibliotekos knygų, turėsiu ką veikt prastu oru
nenuplovė, bet jaučiu, kad reik ne tik valtį, bet ir gelbėjimosi liemenę įsigyt.......
parsinešiau iš bibliotekos knygų, turėsiu ką veikt prastu oru
QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 12, 12:57)
Ką skaitysi?Man dabar detektyvai įdomu.Lūžio taškas -labai neblogas detektyvas.Ir dar Tess Gerritsen visa eilė
Siena, Tess G. knygas kurios yr bibliotekoj visas suskaičiau
mane veža 
dar rekomenduoju Simon Beckett " mirusiųjų šnabždesiai" ir visas jo 4 knygas, Mark Mills "Žiaurusis sodas".
čia iš tos serijos, kai nebegali atsitraukt
dabar parsinešiau "Vilko valanda", B.Džouns dienoraštį ir apie Hitlerio laikus.
Saulė šviečia pro debesį
Kaimietuke, jei purensiu žemę ar tai pagelbės mano česnakams kiek pradžiūt, ar nebesivargint?
teta sakė, kad bulvės ruduot ėmė - matyt jau maras bus...... ir dar jei palaužyt bulvienojus, gal nesistiebs į dangų ir augins bulviukus?
dar rekomenduoju Simon Beckett " mirusiųjų šnabždesiai" ir visas jo 4 knygas, Mark Mills "Žiaurusis sodas".
Saulė šviečia pro debesį
Kaimietuke, jei purensiu žemę ar tai pagelbės mano česnakams kiek pradžiūt, ar nebesivargint?
teta sakė, kad bulvės ruduot ėmė - matyt jau maras bus...... ir dar jei palaužyt bulvienojus, gal nesistiebs į dangų ir augins bulviukus?
Labukas
Mane tos anomalijos tfu tfu tfu aplenkė,bet niekad negali būt tikra,gamta darosi nenuspėjama
Pasidariau MRT,išvados vieni "keiksmažodžiai" ,normalių suprantamų mažai,penktadienį pas gydytoją važiuosiu
Pavargau kaip šuo,nieko doro nedirbus
Norėjau pupas nuo amaro nusipurkšt,ale mažajį purkštuvą,2l,taip paslėpiau kad pati nerandu
Mane tos anomalijos tfu tfu tfu aplenkė,bet niekad negali būt tikra,gamta darosi nenuspėjama
Pasidariau MRT,išvados vieni "keiksmažodžiai" ,normalių suprantamų mažai,penktadienį pas gydytoją važiuosiu
Pavargau kaip šuo,nieko doro nedirbus
Norėjau pupas nuo amaro nusipurkšt,ale mažajį purkštuvą,2l,taip paslėpiau kad pati nerandu
QUOTE(Para @ 2017 07 11, 22:24)
o.. tikrai, visai gali būti, net nepagalvojau
Kaip migdo. Kažkokios tragiškos naktys pilnatyje, prabundu ir pora valandų tuščiai, paskum kaip sudaužyta pusiau mieganti.
QUOTE(jurginėlis @ 2017 07 12, 15:28)
Siena, Tess G. knygas kurios yr bibliotekoj visas suskaičiau
mane veža 
Ačiū už rekomendaciją.
Jurginėli, didelės virkščios- gausaus derliaus garantas. Taigi augalo "burna" ir plaučiai vienu metu. Nupurkšti kuo greičiau su INfinito, greit į parduotuvę marš. Po savaitės pakartoti. Nors kiek sulėtinsi maro plitimą.
Pas mus nuo vakar paryčių prilyta gan gausiai. Bet viskas auga net rūksta.
Pas mus nuo vakar paryčių prilyta gan gausiai. Bet viskas auga net rūksta.
Labas rytas.
Palangoje jau lyja,ateis irgi iki mūsų.O noriu palėkti grybų žvalgybon,save palepinti už vakar ravėjimą.
Bet vėl gi reikia laukti kom mb atsikels,su viena mašina grįžome,galėjau po penkių išlėkti.
Na gal jau pasipils agurkai lauke?Vakar ravėjau,pažiūrėjau jau jau......
Palangoje jau lyja,ateis irgi iki mūsų.O noriu palėkti grybų žvalgybon,save palepinti už vakar ravėjimą.
Na gal jau pasipils agurkai lauke?Vakar ravėjau,pažiūrėjau jau jau......