Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Gerai sekasi. Fotografuoja gerai, tuo pačiu dar pasitobulins geroje foto studijoje.
Spėjo šašlai iškept ir vėl lyja. Gerai, kad lyja, kad tik šilta būtų biggrin.gif
Tai va, kad dukra nieko nebijo, už vyro, kaip už pečiaus, kur jis, ten ir ji. Te važiuoja. Mažiai tai nenori. Galbūt užaugę gryš, ai..
Atsakyti
Meri, ko gi taip tavo vaikai? Taigi žentas ir čia neblogą darbą turi. Ir dar vaikus temptis, jeigu tie nenori. Gal bandyk atkalbėti. Galima ir LT pragyventi, galimybių daug.

Ravejau visą dieną, rankų negaliu ištiesti. Bet sutvarkiau naujai sodintas braškes ir gėlynus bent didesnę dalį. Dukra per riksmus nuravėjo agurkus, nes jau laikas. Žydėti pradeda.
Atsakyti
Labukas.
Kai tureciau laiko eit pas daktarus, tai dabar dauguma atostogauja. doh.gif

Nuraviu vienur, kitur jau zoles kyšo. Šilumamegiai augalai susitraukę. Paprikoms tik nė motais. Eisiu daryt uzdangų, o tai vis kokių medžiagų pritrūkstu ax.gif

Amerika tolokai ax.gif tada jau gyvenimas kitoj EU šalyje atrodo ne toks jau tolimas atstumas, beveik ranka pasiekiamas. Mano giminaite neseniai ten išlekė gyventi, patenkinta tuo gyvenimu, bent taip atrodo g.gif Norečiau pakeliauti po Amerika, kraštovaizdis domina.

O čia mano daržo "kraštovaizdis" hihihi.gif pernai metų naujoke, labai dideli žiedai. Šiemet naujokių neturiu, atsilaikiau (vis dar) didis.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 liepos 2017 - 09:02
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 07 09, 07:57)
Labukas.
Kai tureciau laiko eit pas daktarus, tai dabar dauguma atostogauja. doh.gif

Nuraviu vienur, kitur jau zoles kyšo. Šilumamegiai augalai susitraukę. Paprikoms tik nė motais. Eisiu daryt uzdangų, o tai vis kokių medžiagų pritrūkstu  ax.gif

Amerika tolokai  ax.gif tada jau gyvenimas kitoj EU šalyje atrodo ne toks jau tolimas atstumas, beveik ranka pasiekiamas. Mano giminaite neseniai ten išlekė gyventi, patenkinta tuo gyvenimu, bent taip atrodo g.gif Norečiau pakeliauti po Amerika, kraštovaizdis domina.

O čia mano daržo "kraštovaizdis" hihihi.gif pernai metų naujoke, labai dideli žiedai.  Šiemet naujokių neturiu, atsilaikiau (vis dar) didis.gif

Labas rytas,

karsta karsta jau is ryto,zadeto lietaus nesimato.
Amerika man irgi toli.Patiktu Vokietija,Prancuzija,vat Anglija man irgi varo tokia fobija,kai pagalvoju,jei kartais reiketu begt is salies del kokiu anomaliju,niekur su masina nepabegsi,reikia laivo,vandenys aplink. biggrin.gif
Para,fantastiska spalva tavo krastovaizdzio grazuoles.
Merii,sunku,kai artimiausi emigruoja.Mano seimos tik brolio seima likus LT,kitas brolis su seima,tevulis ,gyvenam cia.Zinoma,kad noretusi gyvent savo saly,bet mums taip susikloste.Isvykom tik 6 men.pasisveciuot,o likom jau 15 metu cia.
Atsakyti
Ne pas svetimus, pas savus važiuos. Bus kaip bus, tegu bando laimę.

Kaip plaukai slenka, kuokštais varo. Reiks nusikirpti trumpai, nors arklio uodega visada labiau prie širdies, negaliu su ant veido apkritusiais plaukais ir palaidais.

Susitvarkiau senus karolius, kažko ant gintaro patraukė. Gal kiek stamboki, bet kas ten matys, tik aš pati. Kažin kas dabar madoje?
Ai, dar vienus turiu iš brangių akmenukų, tuos kaip ir molinukus trauksiu nešiot.
Kažko perlai nustojo lipt, nebent žiedai. Ir ką čia reiškia, turbūt nieko biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Ate, koks siaubas..... kas čia su ta gamta daros.....

Frau, jau kokios gražuolės Tavo gėlės, kad nebežinau katras ir laikint fb, visos gražios gražios wub.gif wub.gif

buvau kaime, su kaimynais visi sugiedojom himną, kas norėjo ir prisivaišint sugebėjo....... bet man buvo gera, puikus tas bendrumo jausmas, kurio labai trūksta mums, miesto gyventojams....

daržas varganas, krapo dar nenusiskint, agurkai su keliais lapais, svogūnai pageibę, moliūgai ir kukurūzai kažkokie geltonuojantys. mačiau vieną užsimezgusią cukiniją. kas bus su bulbom neaišku, nes stiebias iki dangaus blink.gif duosis į lambus, o ne gumbus.... o dar raudonų zarazų pilnos....
džiugina tik tiek, kad ne pas mane vieną taip biggrin.gif biggrin.gif o jau ravėjimo - kodėl tos žolės taip greit auga blink.gif o dar mama labai pagelbėjo - pristatė dambų, kad vanduo nenutekėtų iš sukrautų miežežolių, o jos kad paleido savo šaknis, tai tiek vargau, tiek vargau, kad vos neblioviau..... o ir prašiau nieko nedaryt, bet ar klausė....

miške rastas baravykas, gal 10 makavykų, keli kiškiabaravykiai, kelios saujos voveruškų - troškinys suvalgytas biggrin.gif mėlynių tik viena kita uoga plikelėje, o žemuogės paplaukusios. Kelias saujas pavalgiau biggrin.gif
Atsakyti
Pusę dienos prie buhalterijos pratupėjau, o pavargau kaip akmenis tampiusi. blink.gif

Meri, gintaras dabar vos ne aukso kaina, žiūrėk, nepamėtyk kur vėrinio.
Jau ko nenešioju, tai jokių "apykaklių", o ir neturiu. Tiesa, vieną turiu, su akmenukais, baigia surūdyti ko gero. Ir perliukų vėrinuką. Kartą į penkmetį užsisegamą. Na, nesu papuošalų moteris. Kai pagalvoju, gal aš net ne moteris . hmm.gif Dirbu kaip vyras,. mąstau kaip vyras, emocijų nepaleidžiu. Laimė, kad yra kažkokie antriniai lytiniai požymiai . biggrin.gif ir kelios suknelės spintoje. biggrin.gif Ai, va dar viena ant manęs.
Atsakyti
Labas rytas.
Širdis stoja,kai renka 120-80 baravykų fb. bigsmile.gif blink.gif Jaučiu reiktų važiuoti stumbynan,bet kai nežinai miško............. ax.gif
Na bet reikia važiuoti mėlynių. ax.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Šiemet nusimato riešutų metai beje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 10 liepos 2017 - 06:45
Sveikos

Ingrida po kiek pas jus mėlynes?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 10, 09:03)
Sveikos

Ingrida po kiek pas jus mėlynes?

Praeitą savaitę pardavinėjau po 5 už litrą.Rytoj žiūrėsiu kokios kainos. ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

man širdis irgi sustotų tiek grybų radus biggrin.gif o kai mėlynių nėr, tai ir ramiai sėdžiu rolleyes.gif rolleyes.gif

pastebėjau, kad mane blogai veikia saulė, negaliu visai lauke būt, nors ir su kepeliuša, bet, rodos, kiaurai peršviečia......
Atsakyti