Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 07 26, 22:44)
Per goodle diska ir pasidalink- bendrink. Panarsyk atrasi kaip, nesunku, bet mintinai nebeatsimenu.
Papildyta:

Ačiū, su metais daraus skystimelis, anksciau labai kantri buvau, senstu  ax.gif Vaikystej neverkdavau  rolleyes.gif

Dirbu su kaire ranka, praktikos jau turiu  smile.gif

Pas mus grazus oras, pabegau nuo lietaus  tongue.gif

Vakar praleidau visa vakara prie kompo,ieskojau,kaip sumazint failo dydi,kad galeciau is gmail dropbox perkelt i skaitykle.Dabar ,kai failas virs 30MB,tai gmailas kelia tiesiai is googlo disko suspausta,bet kindl skaitykle is google disko nepriima.O bendrint galiu,zinau kaip,tik reikia turbut emailo recipiento ar googlo paskyros,ar ne?
Pas mus ruduo atejo,gaila vasara buvo trumpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 liepos 2017 - 10:36
taip ir pas mus jau rudeniu rytai kvepia, šiandien penkta keliaus, rūkas, drėgmė, vesuma
Atsakyti
Lyžuka, gražu wub.gif gražu wub.gif gražu wub.gif labai gražu wub.gif kaip iš atvirutės ar iš tų botanikos sodų vaizdeliai wub.gif
norėčiau ir aš tokių ax.gif o svarbiausia kaip viską taip sudėt, kad vienass žiedas papildytų kitą?
Atsakyti
Dėkui mergaitės, sveiksta Čiaumuko pirštukas. Buvau nuėmus apykaklę, bet kur tau, iškart puolė sužeistą leteną laižyti. Užmoviau atgal, kad siūlų neištrauktų. Šiaip tai jaučiasi lyg ir normaliai. Apetitas geras kaip visada. Naktį buvo pas mane atėjęs miegoti.

O kaip karšta metalinėje budoje, dar gavom po piktą pranešimą, kad kondikų nejungtume. Tikriausiai pastatyti tik darbo inspekcijai ant parodos, geras, ania. Kam tuos pultus išdalino, jei negalima naudotis.
Šiaip nemėgstu kondicionierių, stengiuos apsieiti, bet čia kitas atvejis, šokoladai tirpsta, ypač, kai nuo pietų saulė šviečia į vitrininius langus. Žiemą tai gerai bus, pašildys ir gėrimai nesikristalizuos į ledą. O kas jai, už prekes ji neatsakinga, viską dengia kioskininkė.

D., ryt inkasatoriai, perkainavimai, o kur dar nežmoniškas karštis rolleyes.gif
Ranką nuo pieties skauda, kai reik žaliuzes užkelt/nuleist, norisi kaukt, ai..
Vaikai su tais įkyriais cigarečių prašymais grynai užpypino ir dar kaip meluoja, nebūtų vaikai.
Miego noriu, ketvirtą kėliaus, Čiaumas įkyriai lindo, tai įdėjau ėsti jam, žuvims, paskui nei gult nei ką ir taip ne vieną rytą.

Lyžuka, kaip gražu pas tave, kiek darbo įdėta.

Iš kaimuko, taip romantiškai parašei.

Ir pas mus ant kalno rytai su rūkais, bet dar rugpjūtis šiltas bus, vasara tik įpusėjo, kur jums tas ruduo, lapai negeltonuoja.
Atsakyti
Lyžuka, be galo gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Ko Heimatmelodi toks liesas? Turi būti galingas krūmas.
Matau, pas tave rausvoji vingiorykštė, mano svajonių augaliukas. wub.gif
Ramunės man kaip tik bus kitų metų išmetimas. Nugula viską negyvai. Nesuprantu, pas tave viskas taip stačia ir neišvirtę. Na pas mane išbujoja ir gulasi nuo menkesnio vėjelio ar lietaus. Vakar kažkiek pafotkinau, kai turėsiu laiko, sukelsiu. Labai gražiai žydi tos medėjančios lenkiškos lelijos, o jau kvapas wub.gif Visas kiemas tiesiog dusina. Gerai, kad aš mėgstu lelijų kvapą.

Ši andien baigiau sėją. Susėjau sau rukolas, Pak Choi kopūstus, kaliaropes, ropes, ridikus tuos pailgus raudonus, dar daikonus, dar visokios velniavos. Kažkur pasimetė pankolio pakelis, sodinti pavasarį jau pjaunami, vienas net peraugo. Reikės nukirsti ir sriubas virti. Viskas auga bujoja tiesiog iš proto kraustosi. Vakar gavome lietaus atsakančiai, apie 30 mm, vėl balos. Bet nekenks. Šiandien pradėjome kasti bulves. Kaip vidutinio ankstyvumo paskaičiavau 30 t iš ha šiai dienai, pasaka. Jau nepamenu kada toks gėris buvo.
Atsakyti
Laba, grazuoles gelytes wub.gif wub.gif

Siandien jau Kotletus iškepiau. MB sake, kad jeigu kotletus galiu jau kepti, tai jau gerai, pasveikau. Apsivalgem, ilsimes. Gryčią, gyvuliu ir daržą anyta daboja, neisivaizduoja kas ten kaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 07 27, 23:32)
Lyžuka, be galo gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ko Heimatmelodi toks liesas? Turi būti galingas krūmas.
Matau, pas tave rausvoji vingiorykštė, mano svajonių augaliukas.  wub.gif
Ramunės man kaip tik bus kitų metų išmetimas. Nugula viską negyvai. Nesuprantu, pas tave viskas taip stačia ir neišvirtę. Na pas mane išbujoja ir gulasi nuo menkesnio vėjelio ar lietaus. Vakar kažkiek pafotkinau, kai turėsiu laiko, sukelsiu. Labai gražiai žydi tos medėjančios lenkiškos lelijos, o jau kvapas  wub.gif Visas kiemas tiesiog dusina. Gerai, kad aš mėgstu lelijų kvapą.

Ši andien baigiau sėją. Susėjau sau rukolas, Pak Choi kopūstus, kaliaropes, ropes, ridikus tuos pailgus raudonus, dar daikonus, dar visokios velniavos. Kažkur pasimetė pankolio pakelis, sodinti pavasarį jau pjaunami, vienas net peraugo. Reikės nukirsti ir sriubas virti. Viskas auga bujoja tiesiog iš proto kraustosi. Vakar gavome lietaus atsakančiai, apie 30 mm, vėl balos. Bet nekenks. Šiandien pradėjome kasti bulves. Kaip vidutinio ankstyvumo  paskaičiavau 30 t iš ha šiai dienai, pasaka. Jau nepamenu kada toks gėris buvo.

Ačiū mergaitės už pagyras, ir pinigų ir darbo reikia pastoviai įdeti mirksiukas.gif , nes kas tinka vienais metais jau žiurek kitais nebe, tai išalo, tai peraugo, tenka iškasti, pakeisti, persodinti, manau šita visos gelininkės perėję smile.gif, pvz šiemet netiketai man pačiai pasiteisino ant vakarines saule pakepti ai pamiršau pavadinima biggrin.gif o prisiminiau puikūnas tongue.gif o kur taikiau nemezijoms vieta tai nieko doro iš ju nesigavo :(na čia aišku vienmetes bet vistiek gaila , nustebino savo grožiu veronikos netikejau to iš ju bet va viena pasirode aukštoka netinka prie rožiu vel teks rudeni galva sukti kur ja gražiai itupdyti...na bet kad tik tokie rupesciai butų bigsmile.gif

heimat ten tik dalis krumo plius jis pernai iš latviu pirktas liaunas skiepelis tai manau suaugs dar, ramunes čia žemaūges iš daugiametes.lt užtat tokios kresnos o vingiorykšte man irgi wub.gif net laukinė tai ka kalbet apie šitas smile.gif

dabar galvoju gal ir pas mane nuo ju ant kiemo toks stiprus kvapas, ka tik grįžom šoku ten uostau, šoku kitur uostau, nieko konkretaus o ore visi paryžiaus kvepalai išpilta atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 liepos 2017 - 23:04
QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 27, 09:05)

[

Ritausma
https://scontent.fvn...amp;oe=59F4E66A
Pirmam plane Heimatmelodie, begolo u- ją dekinga IK, kad patarė įsigyti smile.gif

[1.fna.fbcdn.net/v/t3...amp;oe=59F8C1D4[/url]
pirmi metai daugiamečio gėlyno, bandymas jį užplidyti dar ir vienmetėmis smile.gif, sūnus per stirpiai nušniojo prūdo kraštus biggrin.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5A0BAA04
šių metų atradimas-ramunes smile.gif

https://scontent.fvn...amp;oe=5A357929
Para, taviškis šalavijas  mirksiukas.gif

Koks rozes vardas?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2017 07 28, 00:06)
Koks rozes vardas?

joks, ten turejo būt be galo... nu vis per ta skubejimą neparašau normaliai unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,pas tave ekskursijos neina?Palyginant pas mus kieme tikrai tokio grožio nėra,o ekskursijos ištisai eina. mirksiukas.gif Labai daug darbo įdėta,pinigo,kada tu aplamai spėji?Kiek miegi? bigsmile.gif
Vakar tik pusę kibiro girtuoklių pririnkau,daugiau ir nebuvo,ten tokia pelkytė ir spanguolių mačiau,bet jau mėlynių dydis.Pasakiau dar grįšiu kada mėlynių ir bruknės dar žalios.Jau antradienį galima būtų rinkti bruknes pagal datą,bet tikrai žalios. ax.gif Jau sparvos kaip pradėjo skraidyti,bet tokio dydžio blink.gif blink.gif ir gelti moviau namo. blink.gif bigsmile.gif
Grybai tai po kojomis griūna ir rinkau ir vėl išpyliau ir vėl rinkau.Šiandien važiuoju papoilsiauti,pagrybauti,neskubant. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 07 28, 07:07)
Lyžuka,pas tave ekskursijos neina?Palyginant pas mus kieme tikrai tokio grožio nėra,o ekskursijos ištisai eina. mirksiukas.gif Labai daug darbo įdėta,pinigo,kada tu aplamai spėji?Kiek miegi? bigsmile.gif

Ingrida ir TU dar klausi kada aš speju smile.gif

juokes bendradarbe sako ko vaziuot į botanikos soda, pas tave tas pats , o bet tačiau, toli šaukia čia iki tobulumo unsure.gif

dabar mažai miegu tai ryte kiek pripuolu, bet dazniausia tik paliet, va šiandien net ir nelieta liko, o vakar tik ant brungmasiju šliukštelejau popuskibirį nakčia nes mačiau kad galvas nuleidę stovi jau

dar į lelijų tema
https://scontent.fvn...amp;oe=59EAD0C3

šitos pranoko visus lūkesčius, neįsivaizdavau kad tos orental tokios ispudingos, nuotraukoj tik puse jų grožio eina perteikti, o jau žiedo dydis apie 20 min cm nuo žiedlapio krašto iki kito , jei ir bus trumpaamžes vistiek pliusas absoliutus joms smile.gif

o čia iš lenkų tos medžio ūgio smile.gif, kolkas tik gero vaiko ūgio , ir rišti reikia jas, tai labai gero įspūdžio neduoda gėlyne
https://scontent.fvn...amp;oe=5A342AFA

o dar noriu nusipjaut ir pasidžiaut levandas, va ir nespėju niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 liepos 2017 - 07:28
Sory 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 28 liepos 2017 - 11:16