QUOTE(Lyžuka @ 2017 07 28, 06:02)
Ingrida ir TU dar klausi kada aš speju
juokes bendradarbe sako ko vaziuot į botanikos soda, pas tave tas pats , o bet tačiau, toli šaukia čia iki tobulumo
dabar mažai miegu tai ryte kiek pripuolu, bet dazniausia tik paliet, va šiandien net ir nelieta liko, o vakar tik ant brungmasiju šliukštelejau popuskibirį nakčia nes mačiau kad galvas nuleidę stovi jau
dar į lelijų tema
https://scontent.fvn...amp;oe=59EAD0C3
šitos pranoko visus lūkesčius, neįsivaizdavau kad tos orental tokios ispudingos, nuotraukoj tik puse jų grožio eina perteikti, o jau žiedo dydis apie 20 min cm nuo žiedlapio krašto iki kito , jei ir bus trumpaamžes vistiek pliusas absoliutus joms
o čia iš lenkų tos medžio ūgio

, kolkas tik gero vaiko ūgio , ir rišti reikia jas, tai labai gero įspūdžio neduoda gėlyne
https://scontent.fvn...amp;oe=5A342AFA
o dar noriu nusipjaut ir pasidžiaut levandas, va ir nespėju niekaip
Lyzuka,rozes man grazu,bet pati ju nenoriu augint.Kazkada siltnamyje auginau pardavimui,tai isiede jos man su tom savo ligom.Mylet myliu,bet nenoriu augint.Grazu pas tave nesvietiskai,tikrai saunuole,ir kokiu geliu tik neturi...
Va lelijas tai dievinu,jos man tikrai grazu ir skaniai kvepia priedo.
QUOTE(sapniukass @ 2017 07 28, 10:40)
buna
karsta, oi kaip megstu toki ora, tikru tikriausia vasara
O pas mus lyja,vejas,kazkas pavoge vasara.
Atsventem vyriausio anuko gimke,siandien jau 13mt,uz mane didesnis,o as ne is mazuju.Atsiveze sunus i UK mazuli vos 2 menesiu buvo.Krepsininkas musu.
Ruosiames i kelione pas dukra,ryt nakti isplaukiam keltu.Plauksim 4 val,po to 3 val dar vaziuosim.Ji gyvena pietryciuose,18km nuo Paryziaus centro,priemiestyje.Dabosim savaite anuke,nes darzeli uzdaro atostogu,o tevai dirba.Tada gal savaitei pas mus parsivesim,o gal dviem,matysim,kaip seksis.Ji dar mazute vos 2m ir 4 men.Sneka su tevu prancuziskai,o su mama lietuviskai,tai lietuviskai supranta viska,o kalba nedaug,daugiau prancuziskai,nes darzelio itaka,aplinka,salis,antra mociute,daro didesne itaka kalbai.Dabar mes mokysim ja lietuviskai.Tik nezinau,kaip bus,kai ko paprsys prancuziskai,o dar vaikiskai iskraipydama,tai i zodyneli nepaziuresi.

Reiks mums prancuziskai mokytis.Esu bandzius,tai man neikandama,o but gerai.