Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Ir prancūzų rūbų dydžiai pamažinti. Dar pas juos taip įdomiai, pats drabužis kaip ir padidintas, storiems, na, bet rankovės prisiūtos normalių žmonių. Nemąsto, jei žmogus visas didelis, tai ir rankos būna atitinkamos.
Buvau humanoje pasidairyti ko nors šilto, didelio, viskas po vieną eurą, na bet niekas neužkabino, tokie visi baisūs, net prisiliesti veu. Na gal dar užveš.
Taip fainai pas sesę pasedėjau, skaniai karbonado, torto ir net pupelių kavos privaišino, gryžau..., ai.. Na negali nors viena diena baigtis ramiai. Ima juokas, darbe nieks nekoliojo, tai namuos porciją gavau. Reiškias diena nepraėjo veltui, o tongue.gif
Atsakyti
Nenoriu jokių grybų. Kas nors sustabdykite lietų
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 06, 21:09)
Nenoriu jokių grybų. Kas nors sustabdykite lietų

Ka tik rodė per TV kaip žmonėms virtuvės iki kelieniu vanduo, baisu vakar darže buvau, su kasti be šansų ne žemė o pliurza, bet kam plotai dideli tai žiauru
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 10 06, 20:22)
Frau,kas per audros pas jus? blink.gif Siaubas kaip parodė per žinias.Kaip tik turi pas mažių šį vakarą draugas iš Vokietijos atskristi,beveik kartu nusileis,mažius iš Ispanijos,tas jei bus skrydis iš Vokietijos.

aš nekalta ax.gif biggrin.gif ,pas mus visa vasara liūtys ir dar tooookios
vakar parėjau permirkus,avarija didelė buvo mieste,mačiau net delfis paminėjo

o šiaip vokietija laaabai didelė,oro uostų daug,tai neaišku iš kur skrenda,ne visur oras blogas,o va jei iš Hamburgo tai jau prastai,bet ten pastoviai gamtos siautėjimas toks,tai vėtros,tai liūtys
Berlyno oro uostas ne taip žemai,bet per centrą būna ežeras,užsikiša visas miestas,mes aplink važiavom,jei patiem skrist,tai nespėję būtume,o dabar tiesiog laukė kol privažiavom,nes navigacija ieškojo senų kelių,grybą pjovė,aplamai kai reikia reikalus tvarkyt Berlyne,tai važiuojam dviem valandom anksčiau,beveik visada pasiteisina,nes vos spėjam,nenorėčiau ten gyvent net jei dykai butą duotų,nėra baisesnės vietos ko gero,visai ne mano miestas unsure.gif

nusimato ilga naktis,ruošiu anūkei gimtadienį -staigmeną,daug idėjų,daug krapštymosi,o vyras filmą įsijungė,vyno įsipylė,vytintu kumpiu vilioja.... viena koja svetainėj,kita prie viryklės... biggrin.gif

grybų noriu,šventėm jau turiu,bet jei tokius kiekius rasčiau... ,kiščiau ir į trauzus biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Dabar Lyžuka nesimato irgi puslapio?Mano juodas dygsniuotas apsiaustas už 49.99. mirksiukas.gif My Webpage
Atsakyti
Ingridel, su graziu gimtadieniu Tave wub.gif

Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
Ingridėlę ir Frau anūkę su gimtadieniais 4u.gif
Manoji anūkė taip pat švenčia. Krikštatėvių laukia, ypač krikšto mamytės, nes lb ją myli.
Atsakyti
Visoms švenčiančioms laimės 4u.gif
O Ingridai tai ir toliau būti tokiai energingai, mylėt ir būti mylimai 4u.gif
Atsakyti
Ingridule, tegul tavo kelias būna lengvas ir rožėmis klotas . Su tortadieniu.

Šiandien su visais traktoriais prisivažinėjau. Išleidome vaikelius gimtadienio švęsti, teko pačiai kvalifikaciją kelti.
Atsakyti
Labas rytas.
Ačiū Brangiosios.
Atsakyti
Bet taip šlapia, turbūt privargai Iš Kaimuko, po purvynus besiduodama traktoriais 4u.gif
Atsakyti