Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labas rytas.
Baigsis miškai,baigsis pavalgymai du kartus. ax.gif Nu tada kilogramai kils aukštyn. mirksiukas.gif Juk kaip išeini į mišką,perdega pietų noras.Nors paskutinį kartą ir kišenėje turėjau šoninės ir duonos ir net agurkiuką.Nebuvo kada toje šlapynėje užkandžiauti. blink.gif Vakar už tai varstosi šaldytuvas ištisai,kad ir vakarienę pavalgau. bigsmile.gifvartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 spalio 2017 - 06:46
Labuka
Babuliukui sveikinimai
Dirbu,papsichuoju,taip kad mano fronte nieko naujo
Šeštadienį mažė išskrenda
Atsakyti
Nei vėju, nei uraganų,saulutė šviečia pas mus smile.gif
Atsakyti
vejas, lyja, salta.
Kambary silta.
Laba
Atsakyti
sveikos,

lyja, naktį vėjas stogus kilojo, bet užtai įjungė šildymą biggrin.gif namuos šilta tongue.gif

ryt keliausiu sodybon, tikiuos oras leis pasiruoš lysves česnakams, nes kai sodinu jau šalta būna......
dar pas seniūną reik užsukt-slepia eso laidus po žeme, nori el. stulpus išsivežt, o per išsikovojom, kad savivaldybė ant jų įrenginės ulyčios apšvietimą, reiks koliotis, dokumentais mojuotis...... dar vieškelį atnaujino, o po mėnesio kelias dar baisesnis patapo, nes neteisingai įrengė vandens nutekėjimą, ne tokį gruntą pylė, koks projekte numatytas..... pinigai dideliausi nuėjo nežinia kur ir į kieno kišenę.....

kaime visas derlius nuimtas, sutvarkytas. Tik vat moliūgėlius garaže lentiniam pamiršau, tai tikiuos, kad šalčių iki vėlinių nebus, gal nesušals, nes ir taip to derliaus tik kelioms sriuboms užteks. Reiks pirktis. Ir burokėliai mizerni, ir morkos tokios įdomios-vos ne visos išsišakojusios ir nedidelės. Ravėjau tai su pincetu, atsargiau, išsijudint negalėjo, tad Kaimietuke, kame reikalas?

ir dar esu pikta, ant vieno savo berazumio-pilnai nesustojo prie pervažos-du mėnesius vaikščios pėščiom...... bl...
laikykitės kelių eismo taisyklių mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurginėli- 4u.gif 4u.gif
Išeikite į lauką kokia pilnatis,važiavome namo ir grožėjomės. wub.gif wub.gif
Mažoji vis liepia tikrinti VMI,ar nėra baudos?Sakė vis sostinėje pakliūna ant fotografavimo,blyksnio.Sako Vilniuje kitaip neįmanoma važinėti?O mašina tai mano vardu. bigsmile.gif Na dar neateina baudos.Gal ne daug viršyja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2017 10 04, 20:25)
Merii, kaip tau darbe, apsipratai?

Viskas gerai su tuo darbu. Tik db toks periodas, šalam. Kažkaip nesiryžtu slapta neštis šildytuvą, nes jau ir taip grasina, kad už elektrą nuo atlyginimo nuskaitys, kaip ir už telefonus, kuriais niekur nepaskambinsi, tik tarpusavyje.
Šiaip tai kiek mums reikia, su kolegėmis savais mobiliais papletkinam. Moteriškas kolektyvas, be pletkų niekaip.
Nėra dienos, kad neieškočiau darbo, bet yra kaip yra, susitaikiau su realybe ir džiaugiuosi, kad nors tokį turiu.
Vakar mokinukas pirko prezervatyvų ir pakvietė kartu išbandyt. Man tai kas, tegu pliurpia ką nori, svarbu parduot.
Šiandien radau užsilikusių prekių ir jei laiku nerealizuoju, galėsiu pati pusti, nes jau mažiau mėnesio liko galiojimo, sandėlys nepriima atgal. Praeitą savaitę ekspres nedelia nenurašiau, 0,70ct jau iš mano kišenės, nes kas jį pirks. Ai, dar šokoladas su nulūžusiu kampu. Nesuprantu kaip sugebėjau nulaužt. Db galėsiu pati nusipirkt. Na ir taip visa eilė nuotykių. Dar bajeris buvo, spausdinau telefono papildymo kodą už 10 eur,, kasos aparatas atspausdino pirmą kvitą, o kur užrašytas pats kodas - ne, nes pasibaigė popieriaus juosta. Šitas atvejis nemaloniausias, nes duoda juostas, kurios iki pabaigos nesuprasi ar jos dar yra. Senesnėse, kaip įspėjimas, eidavo mėlynas kraštelis.
Jau jaučiasi pilnatis.
Atsakyti
diedulį nufotografavo vasario mėn., pranešimą gavo rugsėjo mėn. nedaug viršijo, tai ir bauda daugiau simbolinė.....
dabar įrenginėja naujoviškus, kurie iš toliau fotkina, per kelias juostas mato, net jei blogai persirikiuoji, jei važiuoji keičiantis šviesoforo signalui ir t.t.
naujos technologijos biggrin.gif biggrin.gif

Meri 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane šiuo metu prekių už penkis tūkst., iš kurių brangiausios cigaretės. Tai pagalvokite kiek įvairios smulkmės. Netgi visko neperkainavus dėl akcijų, eina iš mano kišenės.
Niekada nežinau kiek nuskaičiuos ir nebuvo mėnesio, kad algalapyje nebūtų žodžio "trūkumai". Dabar, jei autrolio skaneris nepriima pirkėjo kortelės, antrą kart net nebandau, o ko man turi atskaitinėti, tegu siunta kiek patinka. Pastebėjau, kad tos kortelės porą metų ir išsimagnetina, ne kokybiškos. Šiaip nesuprantu ko jų nekeičia, na, kaip bankinių.
Atsakyti
Jurginėli,o laiškas atėjo ar internetu? ax.gif
Atsakyti
el. laiškas per vmi puslapį
Atsakyti
Kur anksčiau dirbau, tai vienas inžinierius per e-bay nusipirko ir jau išbandęs mums džiūgaudamas pasakojo, kad jo nauja įranga iš anksto informuoja apie visus matuoklius ir netgi nežymėtas policijos mašinas. Aišku jam kainavo, bet tipo atsipirks, nes megėjas palakstyti.
Prie mūsų baisi avarija buvo. Pėstysis staiga išėjo į pėsčiųjų perėją, vairuotojas, kad jo nenutrenkt, pasuko, o į jį trenkėsi priešpriešis mersas. Abi mašinos sumaitotos, merso vairuotoją išvežė greitoji, mersą ant ratukų. O pėstysis net neatsisukdamas nuėjo sau lyg niekur nieko. Va ir lakstyti nereikia. Išlys koks pilypas iš kanapių ir kiek nemalonumų.
Atsakyti