Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

sapnavau lavonus ir iš jų taukų daromus tepalus nuo sąnarių, o svarbiausia, kad tas frankenšteinas buvo mano tėtis blink.gif blink.gif ir vis policiją kviečiau, matyt rėkiau, nes gavau pašonėn niuksą blink.gif
matyt orai tikrai keisis biggrin.gif

eisiu į biblioteką, po to dar lapų džiovinimui likusių turiu, gal ir pabaigsiu šiand. Pietums užsakyta vištiena su pievagrybiais-kažką reiks sumarmaliuot rolleyes.gif

Meri, tikrai tau veilokų reik ir fufaikos...... nors šiltos arbatos ar turi galimybę išgert?
žmonės pikti visur, tai tas, tai anas užkliūva. va po tavo parašymų apie darbą, kitokiom akim žiūriu į kioskininkes, ir pildydama talonėlius neskubinu, nu atvažiuos ir kitas troleibusas, o jei ką-pati kalta, galėjau ir ankščiau išeit iš namų. Bet pas mus kažkaip greit pasipildo, dar taip nebuvo, kad kažkas strigtų, chmmmm sėkmės Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 10 10, 20:51)
Labuka
Aš vieną savaitę kaliuosi pusę penkių,kitą 6.20
Visą vasarą kėliausi pusė penkių,nes dirbom viena pamaina,kas atostogose buvo,kas biuleteniavo
Pasižiūriu orų prognozes,aha lietus,vadinasi šalnos nebus,taip ir laukia pelargonijos,fuksijos ir brugmansija su begonijom savo "žvaigždžių " valandos,kada nešiu vidun migdyt žiemai
Vakar vyras paprašė senukuose nupirkti 2 jungiklius,nupirkau...... 2 rozetes  biggrin.gif  rolleyes.gif
Merii jezusėliau,kaip galima dirbt tokioj temperatūroj,jei tik pasiūlys kažką geriau,bėk neatsisukdama,juk tokia temperatūra ir drėgmė peilis sąnariams

aš standartiškai šeštą, o per išeigines irgi biggrin.gif, nes įpratus kad ir paskui migdaus nelabai jau pavyksta snustelti smile.gif

pagal prognezes minusa žada tik pačiom paskutinem spalio dienom, o kitą savaitė dar atšilimas bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2017 10 11, 07:41)
labas rytas 4u.gif

sapnavau lavonus ir iš jų taukų daromus tepalus nuo sąnarių

gal dar ir tepeis? biggrin.gif
Atsakyti
Jurginėli, labai jau egzotiški tavo sapnai biggrin.gif
Man būtų peilis keltis šeštą. Vasarą, kai ravėjimai nuo 6, tai paskui paspangusi vaikštau visą dieną. Pelėda aš, matyt, turiu neandertaliečių genų ( kažkur čia straipsnis buvo ) biggrin.gif Ko gero, panašiai ir atrodysiu neužilgo : rankos pažeme kadaruoja, kakta nuleista, susikūprinusi šleivoju... doh.gif
Nebegaliu, išprotėsiu nuo lietaus, pila kaip iš kibiro. blink.gif
Atsakyti
ir aš pelėda, bet gyvenimas iš manęs padarė vieversį doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 10 11, 10:47)
Jurginėli, labai jau egzotiški tavo sapnai biggrin.gif
Man būtų peilis keltis šeštą. Vasarą, kai ravėjimai nuo 6, tai paskui paspangusi vaikštau visą dieną. Pelėda aš, matyt, turiu neandertaliečių genų ( kažkur čia straipsnis buvo ) biggrin.gif Ko gero, panašiai ir atrodysiu neužilgo : rankos pažeme kadaruoja, kakta nuleista, susikūprinusi šleivoju... doh.gif
Nebegaliu, išprotėsiu nuo lietaus, pila kaip iš kibiro. blink.gif

gryn kaip aš biggrin.gif, nuo sedejimo prie kompo grįžtu į pirmykčius žmones bigsmile.gif
Atsakyti
Turėjau skubiai lėkt į mezoną ponams raštu sutartį nutraukt, kas do nesąmonė, lyg per internetą nebūtų galima. Taip ir gaudo žioplį, čia mane, dar ne viskas, gausiu sąskaitą ir šio mėnesio už orą. Taigi jaučiuos bagota, tokią rimtą firmą remiu biggrin.gif
Kiosko fronte antra diena striginėjo ryšis su autroliu, vienetams pasisekė pasipildyti e-bilietus, tai lyg to būtų mažai, nebuvo ryšio ir telefonų kodų išankstiniams apmokėjimams. Vienžo, kažkokia netikusi diena. Plano neįvykdžiau ir tik valandą ilgiau po darbo dirbau, vietoj dviejų įprastų.
Atsakyti
lyja, taip nūdnai lyja......

į biblioteką nėjau, botai sodyboj, jaučiu, kad teks parsivešt........

galiu keltis ir 4, bet tada turiu per pietus prigult. 6 keltis man pats tas biggrin.gif
kada dar dirbau, pradėdavom nuo 7,30, nes tada iš toliau važiuojantiems kamščių nebūdavo, ir žmonėms iš rajono atvažiuot transporto grafikai tiko, o man geriausia, kad anksti pareidavau, vakare ilgiau su savais pasibūt galėjau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Man žiemą įsijungia žiemos laikas. ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasilabinu ir dingstu, bandysiu prisiverst miegoti. Ruošiuos metinei revizijai, nes jau kažkada ir lb greit turi būti. O tai užklups netikėtai. Gal neprisikalbėsiu, na, bet tai neišvengiama, niekur nedingsi biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
telefo skambutis isverte is lovos su pageidavimu mane matyti uz 40 min. tam tikrame taske biggrin.gif Zinojau kad vers, bet nemaniau, kad taip anksti, nu cia salyginai ax.gif
Pas mane darbe salta, kiek lauke, tiek ir darbo vietoj silumos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

lietus.... tamsu.... ir vėl lietus..... balos..... reik ieškotis valties.......

pridirbau canelonių, baltos mišrainės, diedulių pilvai sotųs, aš noriu kažko nežinau ko rolleyes.gif
Atsakyti