Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Tai žiuriu Para su IK vos ne ta pačiadiena gimę, ar ne svarstyklesabi? smile.gif

IK su gimtadieniu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Iš Kaimo, su gimtadieniu !

Sumaišiau temas, bet jau nebetrinsiu biggrin.gif Gal nesupyksit, kad čia sveikinu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 07 lapkričio 2017 - 08:56
Galėtum ir pasilikti ir čia mirksiukas.gif , vistiek visur tos pačios esam tongue.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Kaimietuke, su gimtadieniu 4u.gif kad širdis Tavo dainuotų 4u.gif 4u.gif na ir sveikatos 4u.gif

Lyžuka, skorpionai valdo tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Iš Kaimo, su gimtadieniu 4u.gif
Kad burgztų tavo jaunatviškas varikliukas ilgai ilgai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, su Uogienės diena, kaip sakytų Karslonas, kuris gyvena ant stogo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 07 lapkričio 2017 - 19:27
Laba

Iš Kaimo, su gimtadieniu
Atsakyti
Ačiū, mano brangiosios mergytės. Kviečiu vaišintis

Pati tik dabar nuo stalo, lengvai apsišampaninusi. Dukra pagamino vištiena su ryžiais įdarytų paprikų grietinėlės padaže, turėjome super skanų torčiuką. Vyrai vėlai grįžo, dar traktoriais burzgeno, o paskui gaudė strutį. Taip taip, gerai išgirdote. iš kaimyno pabėgo strutis, matė jį šen ir ten, bet niekur konkrečiai. Kadangi sutemo, tai bandė pašviesti galingais žibintais. Tik mano nuomone , kaip ir visi vištiniai paukščiai, jis naktį turi miegoti. Tai gal ir snaudžia kur žolėse. Tai vat toks lietuviškai afrikietiškas safaris gavosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 07 lapkričio 2017 - 21:30
Iš Kaimo,sveikinimai gražios dienos proga birthday.gif happybday.gif
būk laiminga,mylima,sveika,turtinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti
pas mus rajone tai padare ala tradiciją vasaromis rengti paukščiu festivalį, kur būna visko su paukščiu tematika ir aišku gyvų, tai va kas met buna stručių ir kasmet vienas ju pabega, tik nežinau ar butent tas pats biggrin.gif, tai kiek girdėjau sugauna juos tik ant rytojaus, kai jie praalko gal ir išlindo į viešumą smile.gif

Sveikos

namuose įdomi situacija , babutes skundžia viena kitą ir visokias kliauzes dirba viena kitai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Lyzuka, tai anyta pas tave?
Kai budavo pas mus a.a. anyta, tai mano mama pastoviai ja skusdavosi, nors anyta buvo bozjii oduvancik. Demesio stoka.
Tiesa vakar buvau sporte, taip netycia biggrin.gif Eisiu du kartus per savaite, su senjorem biggrin.gif
Bet vis tiek gerai.
Atsakyti