Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Nežinau, ne viskas pigu tam Depe. O jau kokybė tai tragiška. Neradau nė vienos mane dominusios prekės, kuri būtų ne subinrankių kinų. Ne kažin ką ir pirkau. Dėžes kelias daržovėms, šiūpelius plastikinius. Šiūpelis jau po poros valandų sėmimo įlūžo, dėžės išsikraipo. Žodžiu, reikėtų, kad jie dar man primokėtų už pirkimą.
Geriausias bajeris buvo, kai perkant prekes pareikalavo asmens dokumento. blink.gif Rašiausi sąskaitą, ok, ar turite asmens dokumentą. Sakau, turiu. Bet nė nemanau rodyti. Ar jūs eidama duonos irgi pasą rodote? Mykė mergužėlė ir galiausiai rašydama sąskaitą net PVM kodo neįrašė. Eisiu kada ciongą pakelsiu. Be PVM kodo taigi sąskaita negaliojanti. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 11 09, 08:26)

O kuom šeriami šitie gigantai ? jaučiu čia ir pašaro reikia tokius užauginti  unsure.gif

Sveikos

Šeriu kviečiais, miltais, kopūsto duodu, kai neturėjau kur dėt varškės, tai palepindavau mažesnius, dar rūgpienio, dabar po kelias saujas virtų bulvių. Kaip ir broileriams. nu aš tik giriuos dar, nes gi nesvėriau, bet pakelt tai sunkūs. 6 patinai, o patelės bus lengvesnės.
Atsakyti
Labuka
Kaimietuke su,kad ir praėjusiu, tortadieniu
vartotojo įkelta nuotrauka
Luety mano kaimynas jau gerą dešimtmetį be savo kaštonų
Darbe pilnatis ko gero
Atsakyti
Tik dabar supratau apie kokius kaštonus kalbate. ax.gif Dieve kokia atsilikųsi. bigsmile.gif
Neginu aš to Depo,bet gėlės man patiko kaip Bauhofe didelis pasirinkimas.Tame Depe kol švogeris pridavė atgal vonios baldus,su visa valdžia perkalbėjo. blink.gif blink.gif mirksiukas.gif
Patiko šiemet moliūgo saldainiai,jaučiu dar porciją gaminsiu,nes šiandien užtikau dar vieną gendantį moliūgą.Nesilaikys šiemet tikrai iki pavasario. bigsmile.gif
Kaip lengviausiai pagaminti bumbulus kepurėms?Mačiau fb kokias kepurytes su akytėmis ir šypsnelėmis kabinti ant šakos eglės.Noriu,noriu......ir kaip faina būtų į UK nusivežti. mirksiukas.gif Bet terlionės nemažai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 09 lapkričio 2017 - 18:09
Tai dziaukis kad apie kastonus nezinai, reiskia taviskiui viskas tvarkoj biggrin.gif
O tai kaip mokykloj mokino su kartinai apvalus su skyle, apviniot, perkirpt, surist.
Jusu minimoj krautuvej nebuvau. Ka ten krautuvej, gal geguzes menesi paskutini kart Panevezy buvau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 09 lapkričio 2017 - 18:53
Kas tie kaštonai, svarbu gyvas unsure.gif

Galima į wc popieriaus tūtelę praverti siūlą, o paskui aplink vynioti kiek reikia storumo, paskui perkerpi, sutrauki ir baigta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 09 lapkričio 2017 - 19:14
Kažko šaltis baisiai purto. Eičiau į lovą, bet vaiko ir MB laukiu su vakariene. Dirba dar vyrai.
Bože bože, jos jau apie Kalėdas svaigsta. wub.gif O man dar vasara nesibaigusi, na, gal ankstyvas ruduo. Va, kai bus sniego , sauso, ir šalta u ti ti, tada jau laukiu Kalėdų. Nors man tai tada laukimas prasideda, kai baigti visi darbai. Derlius namuose, viskas sukamšyta, tik pardavimai belieka.
Meri, ar tu nesušalai savo kioske ? Kas bus, kai žiema ? Gal žiemai bandyk į Maksės kasą darbintis. Žiūriu, pas mus jau daugumoje parduotuvių vyresnės kasininkės sėdi.
Atsakyti
Oi, nea, išvargstu paskolą ir jokių reikalų su svetimais pinigais, geriau būsiu pašalpinė, kaip dauguma. Dar gruodį būt gerai atsilaikyt. Negaliu dirbt prekyboje ir aplamai, kaip jos ištveria. Dabar aplamai pradėjo mokėti netikrais, jau nukentėjau, pirmai rašiau, bet nutryniau. Būkit atsargios, neimkit 20-tinių. Dukra paskolino UV lempą, tai gal išsiversiu, nes carienės aparatas... rolleyes.gif , nu vienžo, nieko nenori investuoti, jai tik apyvartos rūpi, kad tik daugiau. Ir kaip tos moterys dar kaip čia kažkas rašė, visai patenkintos. Nieko neduoda, viską turim pirktis, taip išeina, dar ir techniką.
Ai, dar, maksėje jos gauna visu šimtu daugiau ir dar valgyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 09 lapkričio 2017 - 20:11
QUOTE(Merii @ 2017 11 09, 21:09)
Oi, nea, išvargstu paskolą ir jokių reikalų su svetimais pinigais, geriau būsiu pašalpinė, kaip dauguma. Dar gruodį būt gerai atsilaikyt. Negaliu dirbt prekyboje ir aplamai, kaip jos ištveria. Dabar aplamai pradėjo mokėti netikrais, jau nukentėjau, pirmai rašiau, bet nutryniau. Būkit atsargios, neimkit 20-tinių. Dukra paskolino UV lempą, tai gal išsiversiu, nes carienės aparatas...  rolleyes.gif , nu vienžo, nieko nenori investuoti, jai tik apyvartos rūpi, kad tik daugiau. Ir kaip tos moterys dar kaip čia kažkas rašė, visai patenkintos. Nieko neduoda, viską turim pirktis, taip išeina, dar ir techniką.
Ai, dar, maksėje jos gauna visu šimtu daugiau ir dar valgyti  biggrin.gif

Laba, Meri, juk rašei anksčiau, kad paskutinę įmoką moki, kad žentas padėjo?.....ar kažką ne taip supratau.
Atsakyti
Mergaites, ka idomaus skaitot? Eisiu i knygyną, reik rekomendacijų

Labukas
Atsakyti

***trinu, ką čia jau bepridursi. dar neatsigaunu po dienos įvykių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merii: 09 lapkričio 2017 - 20:43
QUOTE(Merii @ 2017 11 09, 21:32)
Taigis, kad nieks nepadėjo, nieks neturi..., teks su fotiku atsisveikint ir dar galvoti ką parduot. Mano problemos ir tik mano, padejuoju čia jums ir gal lengviau.
Dar matroskinas vis ant nervų, na, bet šį kartą nesižudysiu, kažko norisi gyventi, ne taip kaip anksčiau buvo. Neturiu blogų minčių... visai. Gal gatvės vėjas ir vėsa smegenis prapūtė, o gal vietinė fauna. Nu vienžo, susimoviau, tai ką daryt. Su nuline pinigine nesigavo išgyvent, kad paskolą iki galo sumokėt. Taip ir velkasi viena įmoka. Bet bankas nėra joks priešas, sutarėm, kad gruodį tai gruodį, ilgiau delst neleido. Aišku, tie padirbti pinigai lb skausmingi, nžn, gal reik nuverkt posmą. ai...

Jei nuo verkimo atsiras pinigai- verk. Jei ne, reik galvot kažkq kito. Gal pasijuokt, gal kažkokio kito pozityvo paieškot, kad ir tokio, jog 20, tai ne 50 ar visas 100. Gerai, kad niekšeliai tokių neturėjo. Žinai kad sakoma- NEVISADA TAIP BUS. Ateis šventė ir į tavo kiemą. Ko ir linkiu.
Reik būt atkaklia. Šiandien vienai su panašiom bėdom 500 teisėtų sutvarkiau. Žmogus net nesitikėjo. Bet kokia laiminga liko. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 09 lapkričio 2017 - 21:01