Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labukas
O aš nė baleto,nė operetės nemačius gyvai
Spėjau per savaitgalį pasirgti,vakar su 38 tempa gulėjau,šiandien nuo pietų duoduos risčiom,o tiek prisiplanavus buvau angel_sadangel.gif biggrin.gif bet kaip sako žmogus planuoja,dievas juokiasi,nė biuletenio neišeis pasiimti biggrin.gif
Merii sveikinu su atsisveikinimu,tikrai save žudei tokiam darbe
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 11 19, 19:40)
nė biuletenio neišeis pasiimti biggrin.gif

Sveikatytės 4u.gif Gal vitamino C pagerk pastiprinimui, sako padeda.
Atsakyti
Kai kurie baletai sunkiai suprantami, pvz Vagnerio. Tokia sunki "ne šokių" muzika. Pernai žiūrėjom su vaikais" Tristanas ir Izolda" , tai vaikai nusprendė atsižegnoti nuo baleto. O gaila. Paskui matėm "Karmen", visai kitas reikalas, o dar šiuolaikiniame kontekste... wub.gif
Nors man labiausiai patinka klasikinis. Pas mus arenoje buvo Maskvos baleto " Spragtukas " nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Taip ir neiškepiau pyrago. Aptingau. Priskalbiau, kol skalbinius sutvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 11 19, 19:15)
Sveikatytės  4u.gif Gal vitamino C pagerk pastiprinimui, sako padeda.

Nusipirkau bičių duonelės,pavartosiu
Va ir aš norėčiau pamatyt klasikinį baletą
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 19, 21:47)
Kai kurie baletai sunkiai suprantami, pvz Vagnerio. Tokia sunki "ne šokių" muzika. Pernai žiūrėjom su vaikais" Tristanas ir Izolda" , tai vaikai nusprendė atsižegnoti nuo baleto. O gaila. Paskui matėm "Karmen", visai kitas reikalas, o dar šiuolaikiniame kontekste... wub.gif
Nors man labiausiai patinka klasikinis. Pas mus arenoje buvo Maskvos baleto " Spragtukas " nerealu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Taip ir neiškepiau pyrago. Aptingau. Priskalbiau, kol skalbinius sutvarkiau.

Laba, SPA procedūras priiminėju. Neperseniai iš hamamonušveista, išmasažuota parslinkau. Pavakarieniavom švediškam stale. Drybsau, ilsiuosi, kad ryt mažiau pavargt. Dar dvi dienos priešaky.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 19, 21:25)
Laba, SPA procedūras priiminėju. Neperseniai iš hamamonušveista, išmasažuota parslinkau. Pavakarieniavom švediškam stale. Drybsau, ilsiuosi, kad ryt mažiau pavargt. Dar dvi dienos priešaky.... wub.gif

Suprantam,kad sunku biggrin.gif bet tu jau laikykis biggrin.gif kaip nors dar tas dvi dienas biggrin.gif tu stipri
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2017 11 19, 23:43)
Suprantam,kad sunku biggrin.gif bet tu jau laikykis  biggrin.gif kaip nors dar tas dvi dienas  biggrin.gif tu stipri

first.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 11 19, 22:25)
. Dar dvi dienos priešaky.... wub.gif

Aš kažką praleidau? ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 20, 07:59)
Aš kažką praleidau? ax.gif
...
Labas rytas.

Labas rytas,
Nepraleidai, nesigyriau. Laukia labai daug atsakingo darbo. Gavau dvi dienas atostogų. Spontaniškai išmovėm. SPA Vilnius, Druskininkuose.
Atsigeriam kavą ir varau lepintis.... wub.gif
Merii, skaityk naujus įstatymus išeidama iš darbo, nustebsi dėl materialinės atsakomybės. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady Dy @ 2017 11 19, 22:43)
Suprantam,kad sunku biggrin.gif bet tu jau laikykis  biggrin.gif kaip nors dar tas dvi dienas  biggrin.gif tu stipri

Laikausi, ačiū už supratimą. biggrin.gif Laikausi išvisų jėgų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 20 lapkričio 2017 - 10:26
Ate, ilsėkis. man lb patiko Vilnius SPA Druskininkuose. Buvau laimėjus savaitgalį su procedūrom dviems.
Nenori išleisti iš darbo, panašu, kad sunervinau kai ką. Iki pilnos laimės dar ir policijoje buvau, kvietė dėl tų padirbtų pinigų. Nu tikrai pareigūnai buvo nustebinti, kad iki tokio lygio taupoma. Sako, na ir kaip jūs ten dirbate rolleyes.gif Vienžo...
Kažkokia durna diena. Plano neįvykdžiau. Jau nebežinau ar čia likti ar išeiti.
Policija sakė, kad tuos konfiskuotus neprivalau dengti, bet pati žinau, kiek kasos aparatas rodo, tiek turi būti kasoje.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Atei gero poilsio 4u.gif

nieko doro neveikiu, namuos sukuos, tad nieko neveikiu biggrin.gif biggrin.gif ai, valgyt darau, indus plaunu, namus siurbiu, valau, skalbinius tvarkau, į parduotuvę vaikštau-bet NIEKO NEVEIKIU biggrin.gif biggrin.gif

ir dar supratau, kad mano mažius tikras tėvo kopija, viskuom biggrin.gif

vakar buvom sodyboje, ramybė wub.gif tik labai šlapia unsure.gif obuolių krituolių kiek prisirinkom, net mano stirnos nesuvalgė, po daržą pasivaikščiojo, patikrino tongue.gif . O obuoliai skanūs, sultingi wub.gif tad skintus obuolius dar palikom kluonely, tik apklojom. ten geriau išsilaikys nei balkone.
Kopūstai su diena darosi vis skanesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2017 11 20, 19:55)
Ate, ilsėkis. man lb patiko Vilnius SPA Druskininkuose. Buvau laimėjus savaitgalį su procedūrom dviems.
Nenori išleisti iš darbo, panašu, kad sunervinau kai ką. Iki pilnos laimės dar ir policijoje buvau, kvietė dėl tų padirbtų pinigų. Nu tikrai pareigūnai buvo nustebinti, kad iki tokio lygio taupoma. Sako, na ir kaip jūs ten dirbate  rolleyes.gif  Vienžo...
Kažkokia durna diena. Plano neįvykdžiau. Jau nebežinau ar čia likti ar išeiti.
Policija sakė, kad tuos konfiskuotus neprivalau dengti, bet pati žinau, kiek kasos aparatas rodo, tiek turi būti kasoje.

Ilsiuosi, mum irgi patinka, užtat per metus du kartus leidžiam sau. Jau ir savo vadybininką turim ir nekuklias nuolaidas. wub.gif
Merii, kasoje tiek iryra kiek įmušei, tuos kur konfiskavo pateisina policijos protokolas. Ne tavo ten bėda.
O jei ir tolisu pasiliksi.....na, ne mum tai spręst. 4u.gif Ale daugiau nebėdok, stebuklų nebūna, kad ir ką žada.
Jurginėli, ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 20 lapkričio 2017 - 19:28