Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Labuka
Padariau totalų atradimą biggrin.gif rolleyes.gif tikiuosi pretenduot bent į šnobelio premiją biggrin.gif :protingi serga darbo dienom,kvailiai savaitgaliais,kad pirmadienį vėl galėtų dirbti biggrin.gif
Atsikeliu ryte pasimatuoju temperatūrą su viltimi na kad bus kažkas artimo bent 37 laipsniams,ne tau Martynai mėlynas dangus -36.4 angel_sadangel.gif teko darban eiti biggrin.gif
Atsakyti
Ladut, prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 11 20, 19:51)
Ladut, prajuokinai biggrin.gif  biggrin.gif

Ne juokas,kas patikėtų kad šeštadienį ir pusę sekmadienio gulėjau lovoj su 38,nu blyn tikra kiaulystė ,net biuletenio pasiimt negaliu angel_sadangel.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va kiek nemokamų renginių
https://www.facebook...14515742244036/
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2017 11 20, 21:13)
ir dar supratau, kad mano mažius tikras tėvo kopija, viskuom

a tik dabar? aš nuo mažens supratau,kad tas obuolys nuo obels ne tik nenusirito,bet ir nenukrito biggrin.gif

pvz. vakare nušluostau visus pritaškymus,trupinius...,ryte jiedu pirmi pusryčiauja,aš ateinu ogi nieko naujo,visos spintelės apibarstytos cukrum,kava,trupiniais,dar sūrio koks trupinys,pasisuku į stalą -kuris? abudu akis blink.gif ,ir choru -ne aš
vadinasi aš...,nuvalau,iki kito karto...

Laba 4u.gif
lady,aš irgi be biuletenių dirbu,o visai norėčiau,išsimiegočiau,tik sirgt,tai nenoriu unsure.gif

darbe su kolegėm pakilom karjeros laiptais bis.gif
iš pusrūsio perkėlė į antrą aukštą...
į wc laipiosim pustrečio aukšto žemyn -aukštyn... ,bet šefas sakė kabinetas su panoraminiu vaizdu bus...,aga,į mūrą doh.gif biggrin.gif

savaitgalį prasidės kalėdinė mugė centre,montuoja karuseles,kioskelius stato,o šalia medžiai dar su lapais,žydi levandos,rožės... ,dar ir 12 laipsnių šilumos žada
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka+
Labas rytas.
Jurginėli,o tai į gerą pusę ar į blogą mažius panašus į tėtį? mirksiukas.gif
Lady,geri renginiai,gaila sostinėje. ax.gif
MB liepiau įsiminti datą,dar vis skinu avietes. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas matėte kur nusipirkti dagtį žvakėms?Sugalvojome iš bičių vaško lietis žvakių. ax.gif
Atsakyti
Baikite su tais sirgimais. Gi dar ne žiema.

Ir Kalėdoms dar per anksti.
Ingrida, pasidairyk Litagroje kokio virvagalio, bus tau dagtis. Vaikai važinėdami po visokias etno edukacijas privežė savo gamintų žvakių. Kai mažai naudojame, tai užteks ilgam. O kur jas naudoti ? Uždegam kokiai šventei valandai , ir kai elektros nėra. Bet ji po 15 min atsiranda.

Šiandien kvietė važiuoti į tokį pasibuvimą kavinėje su visokiom linksmybėmis. Atsisakiau, buvo įtempta diena. Apturėjau tikrintojus , paskui reikėjo dar greitomis į miestą. Kada čia bešvęsti.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 21, 18:53)
Baikite su tais sirgimais. Gi dar ne žiema.
Ingrida, pasidairyk Litagroje kokio virvagalio, bus tau dagtis.

Mažius grįžo sirgdamas su temperatūra. bigsmile.gif unsure.gif MB liepia mauti į Vilno gydyti,kitą savaitę vėl Hamburgan,Amsterdaman ar spės išgyti? unsure.gif
Žvakes norime į uk nusivežti,susiradau staltesėlę pradėtą siūvinėti nykštukai.Gal spėsiu pabaigti?Norisi kuo daugiau šilumos nusivežti. ax.gif
IK gal be reikalo nevažiavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nesirkit biggrin.gif
Nesuprantu, kur katinas gamtinius reikalus atlieka. Bet tikrai ne dėžutėje. Uoslės tai neturiu, o akys nemato. Negi visą dieną kenčia??? Visai durnas būtų.
Šiaip tik įėjus jau ir neria laukan. Tikiuosi..., kad neslepia savo turto blink.gif
Ištepiau rusiška ampulyte, lyg ir mažiau draskosi.
Atsakyti
labas 4u.gif

Ladut, dėkui 4u.gif

Ingridėl, kaip čia pasakius biggrin.gif kartais kaip leptels ką gryn tėvo žodžiais, kad net žvengas ima biggrin.gif biggrin.gif

Kaimietuke, o tai božole vyno ragavimą šiemet praleidai?

vakar diedulis gavo iš vmi pranešimą, susinervinau, sakiau vėl ko nors ieškos prikibt, bet pasirodo, nori kapeikų nedaug sugrąžint mirksiukas.gif nusiraminau biggrin.gif biggrin.gif

toliau nieko neveikiu tongue.gif

Ingridėl, siuvinėk, pasirodyk darbelį mirksiukas.gif aš dabar vieną smulkmenėlė pradėjus-labai smagiai siuvinėjas bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu kvietimą dviems penktadieniui į Merūno koncertą. Jaučiu bus koks baliuks po, nes aprangos kodas vakarinė klasikinė biggrin.gif Reiks ūkį anksčiau apeit ir maut.
šiandien keturi kalakutai krito, ryt vešim. Didžiausias virš 19, du virš 17, o kalakutė virš 13. Gausim kaip už gerą paršą biggrin.gif Dar sūrių pridirbau ir dar zrazus eisiu susukti, dukrai nuvešiu
Atsakyti