Tikras škotiškas viskis irgi nereali šlykštynė. Už jį tik šlykštesni tie spalvoti melioniniai , persikiniai likeriai.
Aš irgi karštam vynui tik sausą kaitinu.
Tikras škotiškas viskis irgi nereali šlykštynė. Už jį tik šlykštesni tie spalvoti melioniniai , persikiniai likeriai.
Ai, dar vadinamieji šampanu putojantys gėrimai, kur statines praplovus supilsto. Labai dažnai ant tokių užtaikau kur svečiuose. Pradedant visokiom Boskom. Matka boska .
Nei gerti, nei patyliukais į vazoną išpilti.
senais senais laikais buvom užsipirkę šampano soveckaje igristoje. kažkiek išgėrėm, o butelaitis kažkur užsislėpė, suradom gal po kokių 7 metų. O jau skanumėlis gardumėlis buvo, burbuliukai pamažu ir gražiai kylantys. Gaila, kad tik vienas butelaitis užsivoliojo
dabar, įtariu, jei ir paliktum specialiai, tokio skanumo nebebūt ir 100 metų išlaikius
dabar, įtariu, jei ir paliktum specialiai, tokio skanumo nebebūt ir 100 metų išlaikius
Nugi ir aš į temą apie gėrimus. Su drauge Vorutos buteliuką suragavom. Čia po laaabai puikaus renginio. Nors kartą galiu nė trupučio nemeluot, nes buvo puikus padėkos vakaras su nominacijom, apdovanojimais. Daug garbių ponių ir ponų. Ir ne tiek garbių, čia aš apie save
Ir Merūno koncertas nuostabus, šiltas, bendraujantis žmogus.
Savo naujais apdarais pati buvau patenkinta, gerai jaučiausi, gražiai atrodžiau, nepasakysi, kad ne ponia
Savo naujais apdarais pati buvau patenkinta, gerai jaučiausi, gražiai atrodžiau, nepasakysi, kad ne ponia
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 11 24, 20:09)
Kur tas kalankes tokias parduoda, kad neina atsilaikyti? Noriu ir aš sugriešyti. Kažko žydinčio trūksta.

Labas rytas.
Depe ieškok vežimėlio su nukainuotomis gėlėmis,jis taip užkištas,vakar jau net du buvo vežimėliai.O kokios geltonos lelijos nukainuotos.
MB višotms vakar pajungė papildomą apšvietimą,jau mažokai šviesos.
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 25, 08:17)
Labas rytas.
Depe ieškok vežimėlio su nukainuotomis gėlėmis,jis taip užkištas,vakar jau net du buvo vežimėliai.O kokios geltonos lelijos nukainuotos.
Laba. Kokią lempą naudoji? Prašė nupirkti, neturiu supratimo kokią
Labas
apie gerimus kalbat, tai Ingrida net pusryciams cerkeles padejo. Tipo sestadienis
apie gerimus kalbat, tai Ingrida net pusryciams cerkeles padejo. Tipo sestadienis
Kam šeštadienis, kam darbadienis
Šiandien pati su vaikais bandau tris tonas bulvių per rūšiuotuvą suleisti.
O man reikės apšvietimą kalakutams kabinti. Čia kad ilgiau lestų ir į kūną eitų.
Kažin, gal jau reikėtų baigti salierus rauti ir porus. Vakar Beata pasakojo, kokią sriubą galima iš jų išvirti.
O man reikės apšvietimą kalakutams kabinti. Čia kad ilgiau lestų ir į kūną eitų.
Kažin, gal jau reikėtų baigti salierus rauti ir porus. Vakar Beata pasakojo, kokią sriubą galima iš jų išvirti.
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 25, 08:17)
Labas rytas.
Laba. Kokią lempą naudoji? Prašė nupirkti, neturiu supratimo kokią
QUOTE(Para @ 2017 11 25, 10:05)
Paprasta lemputė,kažkur 3-4 vatų.Dega blausiai,bet užtenka,už tai šįryt visi 5kiaušiniai iš 5 vištų.
Oras-pasaka,visai nešalta,alyvų pumpurai sprogsta.
Tai kitais metais kas mus begydys?Skaitėte latviai kelia 80 procentų gydytojams atlyginimus,išlėks ir seni gydytojai,kurie nemoka anglų kalbos.
Meri,laisva jau???
pas mane medetkos zydi ir ziedus krauna. Pas kaimyne bakopa zydi
rukola sejant gal nereik zemem uzpilt? Man ji taip patinka, tik uzsiaugint nesugebu.
rukola sejant gal nereik zemem uzpilt? Man ji taip patinka, tik uzsiaugint nesugebu.
Kad jau avietės tai labai nekas. Dar ansčiau buvau susigundžius skinti, atrodo yra, gaila palikt. Bet jau nei kvapo, nei skonio.
QUOTE(IngridaB @ 2017 11 25, 12:02)
Paprasta lemputė,kažkur 3-4 vatų.Dega blausiai,bet užtenka,už tai šįryt visi 5kiaušiniai iš 5 vištų.
Dar skinu avietes,valgau rukolą iš daržo.
Tai kitais metais kas mus begydys?Skaitėte latviai kelia 80 procentų gydytojams atlyginimus,išlėks ir seni gydytojai,kurie nemoka anglų kalbos.
Meri,laisva jau???
Meri,laisva jau???
Pas mane spinatu dar yra, bet nebevalgau, nera noro į darzą eit