Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(Para @ 2017 11 27, 01:11)
Rytojui idėja gera.

Vakar agurkų penkialitrį iš šulinio išsitraukiau. Per dvi dienas nei kvapo neliko  essen.gif

aš irgi rytoj virsiu,išrūgo kopūstai jau,karkutę turiu ax.gif

agurkai iš šulinio gėris,prisimenu kaip aš juos kimšau kai su sūnum nėščia vaikščiojau,po gimdymo vėl parnešė,tai net neragavau,rūgštu labai buvo,o tada kaip duoną valgiau,nesiraukydama biggrin.gif
mano tokie rūgštūs nebūdavo,česnako irgi mažiau dėdavau,buvo pats tas,o tie tokie atominiai,duodavo bobulytė viena kai vyras kaime stogą namui klojo,išsipasakojo,kad trečio žmona laukiasi,ta sako žinau vaistą moteriškėm tinkamą ir atnešė pridėjus agurkų,tas parvežė,pradžioj dar nusipurčiau,o paskui tik duok,vėl parnešė,vėl sukirtau,jis net neragavo su siaubu stebėjo mane,nors mėgsta stipresnį maistą,bet nepasirašė,ekstremalūs agurkėliai buvo biggrin.gif irgi iš bidono,iš šulinio
net nusipurčiau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Užkniso tie dragistai.Ir neskūsk jų. ax.gif Vakar nuvažiavome į darbą vynuogei paremti sienelė nulaužta,ar nuspirta ,užlipus laiptais,mano dar lovelis stovėjo su gėlėmis,nuspirtas nuo laiptų,sulaužytas,šviestuvas ,kur naktį šviečia nuspirtas,sulaužytas.O kiek šiukšlių renkame po savaitgalio. bigsmile.gif blink.gif Tai gerai dar kol kas vištos neužkliuvo. ax.gif Trūks kantrybė,reiks šeštadienį vakare nuvažiuoti ir skambinėti policijai. ax.gif Ką policija nežino,žiūri pro pirštus,gal jų pačių vaikai draguoja?Juk visoje gatvėje stovi ženklai sustoti draudžiama nuo pusės devynių vakaro iki 6.Atvažiuokite vakare kiek ten mašinų pristoja. blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas
Lyzuka, yra Kupisky biggrin.gif Kviest? Atvaziuosi?

Ingrida, tai pas tave tavo palociai uztverti tvora, ar jau be tvoros?

Eglute is palovio traukiam apie gruodzio 22-23, gyva tik saka buna babuliuko kambary.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 11 27, 09:39)
Labas
Lyzuka, yra Kupisky biggrin.gif  Kviest? Atvaziuosi?

Eglute is palovio traukiam apie gruodzio 22-23, gyva tik saka buna babuliuko kambary.

Nekviesk bigsmile.gif , šiaip pasicekavinau atrodo miestukas nedidelis ale ot baras ir yra mirksiukas.gif

Sveikos
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 11 27, 10:39)

Vartų nerakindavome,dabar vėl pradėjome. ax.gif Toks jaunimėlis ir tvorą gali perlipti,va ką reiškia,kai šuns nebėra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Para, kur tas šulinys, kuriame agurkai veisiasi ? Ar visiems prieinama žvejyba ?

Raugintų kopūstų neturiu...

Ingrida, o kas nutiko tavo ciuckiui, kur per dvi būdas gyveno?
Maniškei kalei kažkas negerai. Apačioje pilvo toks didelis guzas, per spenį ir dar toliau. Dukra verkia, liepia greičiau veterinarą kviesti. O ciuckė uodega vizgina , nepasakyčiau, kad kenčia. blink.gif

Šiandien kalakutą nukirtome. Vakar tai skaniai dar miegasi apie devynias, girdžiu, labai šunys draskosi. Tingėjau keltis pasidairyti. Geriu kavą ir matau ant vejos plunksnų pridraikyta. Nueinu perskaičiuoti paukščius - vieno trūksta. blink.gif Ant gyvatvorės plunksnų pilna. Na, apgailėjau, ką jau padarysi. Po kiek laiko užeinu į malkinę - sėdi paukštis, galva kruvina. Nei lesa, nei su manimi bendrauja. Vakare atsistojo, kiek paėjo į šoną. Uždariau į narvą, nuo kitų tvorele atskyriau. Negerėjo, tai galvą padėjo. Pasirodo, vėl lapės jau dienomis siaučia. blink.gif

Kažko man dar nėra kalėdinės nuotaikos. Eglę puošiame tik tikrą, kokių 3 m aukščio, beveik per du aukštus. Kokios gi Kalėdos be kvapo. Erzacinės. Puošiame apie 23 . Jei anksčiau, spygliai nubyrės.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
IK užmigdėme dar jauną šunį,kažkur 7 metų.Nutrūko strijos,kurios laiko dubenį,galima buvo operuoti,bet kiekvieną kartą tuštinantis traukti išmatas,su ranka,o po mėnesio vėl nutrūktų ir reiktų operuoti.Veterinorius patarė tik migdyti. ax.gif
Praeitą savaitę jaunas vilkiukas buvo atklydęs.Savaitę valkatavo,po savaitės matėsi jau tiek išalko sukūdo,kad atėjo į kiemą,bet pamaitinome per atstumą.Galvojau kitą dieną vėl ateis,atvežiau maisto ir dingo,ar šunininkai paėmė,ar kas priglaudė? ax.gif Jau galvojome tikrai priimsime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ir šalta. Man rankos per dieną tiek atšalo, kad nebegaliu. Reikės pradėti dairytis pirštinių su pamušalu. Ir kokie kailinukai jau ne pro šalį būtų.
Turėjau po sandėlį trintis tokius kailinukus, na, a la dublionkė sintetinė. O lengvutė, o patogi, nekaršta nors ir gegužį, nešalta sausį. Jau buvo dėvima gal 10 metų, neužmušama. Siūta persiūta, vietomis pradėjo skylės šviesti. Pasidaviau visuotiniam spaudimui ir išmečiau. Kaip dabar jos pasigendu. blink.gif Nusipirkau Maksėje tokią pūstą striuke, velniškai tepli. Beveik kas vakarą skalbiu. Užsivelku pašiltintą džemperį - šalta su juo. Reikės Aliexprese pasidairyti ko tinkamo ir nebrangaus, nes nei turguose nei parduotuvėse nėra norimo rūbo. blink.gif
Ko niekas daugiau nepisalina, ar čia reikės pačiai su savimi kalbėtis???
Atsakyti
Laba
Nu , kad nėr ką pisalint, priviriau burokėlių daug, marinuosiu. Bet gal ne šiandien. Ot, nemėgstu to darbo.Dirbau sūrius, tai šiltai gyvenau. Ryt važiuosim priekabike nusipirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 28 lapkričio 2017 - 20:14
labas 4u.gif

kai nieko neveikiu, tai ir pisalint neturiu ką tongue.gif

kepiau kibinus, siuvinėjau, saulute mėgavaus wub.gif
Atsakyti
Laba,

Šiandien pas mane raugintų kopustų sriuba. Užkaičiau puodus ir išmoviau į teatrą. Kol kultūrinaus vakarienė išvirė.

Dar supratau, kad klasikiniai spektakliai labiau prie dūšios.

Burokeliai su paprika labai man skanu. Nors jų neskanių nebūna.
Atsakyti
Kai pas mus atsikraustė anyta, atsivežė savo puodų atsargas. Buvo ir tokių ketinių "sagonų" , ir kaniukių, ir milžiniškų emaliuotų puodų. Dideliuose raugdavau kopūstus ar pomidorus. Per kelis metus tie po truputį prarūdijo, ten kur emalė nors kiek įskilusi buvo. Šiemet sugalvojau išvirti burokėlius lauke. Atradau tokį gal 40 litrų puodą ir į jį sukišau iškart du maišelius po 15 kg. Suimprovizavau iš dvejų blokelių "plytą" ir išviriau. Paskui lauke numoviau kailinius ir jau iš šlangos praplautus susinešiau namo. Du vakarus kaitinau, dėliojau. Tai dabar turiu gal 50 puslitriakų visokio stambumo.
O jei taip namie, MB iš namų išvytų už smaradinimą. smile.gif
Buvau pasiryžusi ir aš išsivirti raugintų kopūstų. Nusipirkau nemažą poką, bet pasirodė tokie skanūs ir sultingi, kad sriubai kaip ir nebeliko.

Sninga už lango. blink.gif O ryt reikia pekinus kirsti ir vežti. doh.gif Pasakykite kas nors, kad iki ryto sniegas ištirps...
Atsakyti