Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
labas 4u.gif

tai pusryčių niekam nereik?

labai didelis vėjas naktį stogus kilojo, o ir dieną pliaukus šiaušė, gailėjaus, kad be kepurės išėjus buvau ax.gif

nieko įdomaus pas mane nevyksta, tik batų kulną nulaužiau kažkaip.................. nesumėsom, bet nežinau ar taisomas bus.......... bus proga naujų pasidairyt biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
nuo vejo nakti ant galvos pagalve uzsidejau, bet mazai gelbejo.
Prasedejau prie dokumentu rasymo. Su vyro pagalba ir atspauzdinau. Kai perinstaliavo kompa, tai nieko neberandu kur kas yra.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 12 13, 20:18)
Labas,
nuo vejo nakti ant galvos pagalve uzsidejau, bet mazai gelbejo.
Prasedejau prie dokumentu rasymo. Su vyro pagalba ir atspauzdinau. Kai perinstaliavo kompa, tai nieko neberandu kur kas yra.

Aha pas mus duris trankė tingėjau jau keltis uždaryti

Iskepiau grybuku apie pora šimtų dabar ramia sąžine galiu miegot eiti biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka, Nū tu duodi
Pagal kokį receptą kepei? Pas mane gaidžių formos 2, gal reikia anksčiau prakept.
Atsakyti
Jo Lyžuka,pasidalink receptu.Man jau kelintą kartą nebe skanūs išeina.Aš tai riešutėlių dvi normas sukepiau.Grybukai irgi laukia eilėje.Pas mane tai voveraičių forma dar yra,bet nežinau kaip puošti? ax.gif
Bandau siūvinėti,bet dieve kaip nebe matau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 13 gruodžio 2017 - 22:53
Labas rytas.
Atsakyti
sveikos

receptas:
https://www.supermam...howtopic=982152
pirmas smile.gif, tik vietoj margarino dejau paprasto kaimiško sviesto ir sodos čia sočiai nubraukto šaukštelio, , gaunas minkšti ir tokie lyg į tamprumą, pastovet gali drasiai mėnesį laiko tik sausai ir sandariai, nes paskui gali g;ajus atšokti, šiandien galvas dažysim smile.gif

https://scontent-waw...amp;oe=5ACFE265

ai dar pamiršau paminet, kad dedu daug meduoliniu prieskoniu aš: imbiero, kardamono ir ypač nepagailiu gvazdikėlių, bet čia jau kiekvienam pagal skonį, man patinka tokie aromatingi smile.gif ypač po kokios savaitės kai skoniai "susivaikšto" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 gruodžio 2017 - 08:08
Labas rytas.
Atsakyti
Labas
vyra sausio 4 guldo i ligonine blink.gif arba elektrosoku rytma atstatines, arba vaistais. Idomu kaip geriau ax.gif
Toks man Kaledu ir naujako laukimas unsure.gif
Atsakyti
Labukas visoms
Giminaičiui širdies ritmą su elektrošoku atstatinėjo,sakė vaistai nebepadėjo
Biuleteniauju,reik ir pasilopyt ir pailsėt
Kiek pas jus kepimo,o aš nieko nekepsiu,kūčiukų nusipirksiu,si didžiąja gal kokį greitpyragį išbursim
lauke tai sninga,tai lyja
Atsakyti
sveikos 4u.gif

ryte snigo, dabar lietus pliaupia.......

Atei ir Sapnimui 4u.gif kad viskas gerai būtų 4u.gif 4u.gif

dėl tyrimų nieko pasisakyt negaliu..... mamai ritmas sutrinka, bet vaistus geria, o kai būna blogai-ligoninėj pusdienį paguli, atlašina ir namo...

mažiau milijoną Lyžukos prigrybautų baravykiukų-šaunuolė mirksiukas.gif

Ingridėl, ką siuvinėji?
noriu megzt, bet nežinau ką megzt biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti