QUOTE(Lyžuka @ 2017 12 18, 07:31)
Sveikos
Jurgineli, sveikatos ir ukvatos kaip sakoma
Luety ir pas mus ne viska valgo

tuo labiau iš miltų, bet man smagu būna kartais ką nors gaminti dėl pačio proceso, o paskui tai aš greit išdalinu, va ir šiemet jau dvejus grybukais ir imbieriniais meduoliais apdovanojau

, kitus irgi sudesiu prie kalediniu dovanelium dar kepsiu pyraga mielini gerai tinka vyresniems žmones, kurie meduolių neįkanda

dovanoms
Labas vakaras,
nu kur man tokiu prietelku ar giminiu rast,kad apdovanotu grybukais,ar sausainiais?Matyt nesu verta tokiu dovanu,nors brolioene buvo sveciuose,tai atveze mazuciuku,skaniu kuciuku.Laukia kaledu jie pas mus paslepti.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 12 18, 18:47)
luety, kur tiek kojinių dedi ? Gal koks šimtakojis namie gyvena ?
Man tas puošimas namukų - tikrų tikriausia atgaiva širdžiai. Visi sumiega, o aš sėdžiu ir teplioji glajų, saldainiukus dėlioji .

Dar penki laukia savo valandos.
Jurginėli, čia toks gripas ar virusas per visus šienauja. Mano panelė jau savaitė su skaudančia galva. O aš su siaubingu kosuliu. Pusė darbininkių išėjo iš rikiuotės, šiandien visą dieną pekinus sukau. Kadangi sau, tai kur suka dvi, stengiausi viena susidoroti. Paskui jau dukrą, kad ir sergančią išsikviečiau. Užsakymai milžiniški. Sėdžiu dabar rankų nepakeldama, tik kontrolinio šūvio betrūksta.

Rytoj vėl ta pati daina, nes žmonių trūksta. Tik biuletenius visi ima.
Kaupiuosi dar kokius 10 kalakutų iki Kalėdų nuversti. Net pykina, kiek darbo bus.

Pas mus per Kalėdas visa plati giminė suguža, tai ir mėsos kai kam įdėsiu, dar šio to.O dar namai neiškuopti, langai nevalyti, skalbinių kiek reikia praskalbti. Mergina mėgino padėti, skalbinius kažkaip suskalbė ir laiku nepadžiovė. Balti užvalakalai nuėjo tokiais rudais ruožais keliose vietose. Bandžiau skalbti 95 T , nė velnio neveikia. Gal kas turite minčių, kaip išbalinti ?
Jei vasara, pakurčiau kokį katilą lauke, Ace litrą ir gal padėtų. Bet dabar namie džiovinu, nukeipsime nuo chloro smarvės.
Nemezgu as kojiniu.Siemet nuneriau tapkutes broliui dovanu ir vaikiskas vienas.Anukems kepures,snudus,ir zaislus .,zaislus.Sirdziai atgaiva.
Nu bet boze moze,kaip sunkiai dirbat,jei jau tik kontrolinio suvio bereik.Saugokit sveikata.
Skalbinius gali isimt stiprus baliklis.Pas mus buna apvaliose dezutese Ariel,ir dar skyscio buna buteliuose Ariel,tai to uzpylus,patrynus,visos demes iseina,bet nezinau ar LT yra jo.
Labanakt.