salta, nepatiks toks saltis rozem mano, silouogiu nedengiu. O reikia?
Labas
Važiavome merginai striukės ir batų pirkti. Košmaras
Oi kaaip laukiu, kada anūkai už mane atkeršys. Prasigrūdome per 3 valandas, kol šiaip tai kažką įsiūliau.
Šilauogės tai nenukentės, bet mano visos rožės dar nedengtos. Gi vis žydėjo. Ai, bus kokie 12 , nenukentės.
Šilauogės tai nenukentės, bet mano visos rožės dar nedengtos. Gi vis žydėjo. Ai, bus kokie 12 , nenukentės.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 13, 13:06)
*Važiavome merginai striukės ir batų pirkti. Košmaras
Oi kaaip laukiu, kada anūkai už mane atkeršys. Prasigrūdome per 3 valandas, kol šiaip tai kažką įsiūliau.
Labutes,
pazystamas jausmas.Iki siol nieko mnegaliu isiulyt,totaliai skiriasi skoniai,nors manoji jau 40!Na,kersto nelaukiu,
QUOTE(Merii @ 2018 01 13, 14:00)
Nieko gero. Čiaumukui nustatė leukemiją.
Vakar darė kraujo tyrimus, prileido vaistų, šiandien vėl važiuosim...
Vakar darė kraujo tyrimus, prileido vaistų, šiandien vėl važiuosim...
O jej,kaip negerai.
Meri
O kaip sužinojai, kad reikia pas veterinarą vežti?
Luety, ne tai kad skoniai skiriasi. Užsispyrusi daryti atvirkščiai. Tai kartais jei matau, kad jai daiktas tiktų, pradedu peikti.
O šiaip tai gal per daug išlepinta. Pamatė tokius labai jau trumpaaulius nei tai batukus , nei tai kedukus. Šilti, su kailiuku, bet kaip bateliai aukštumo. Gerai, kad nebuvo jos dydžio. Gi dabar mada plikomis kulkšnimis žygiuoti, man viduriai apsiverčia, kai pamatau per -12 šaltį švysčiojant plikas kulkšnis
O koja tai operuota, paskui senatvėje nepaeis. Tai nusipirko kiek aukštesnius. Ir striukė, jai patikusi , buvo su defektu. Paėmė kitą, nors ilgesnė ir šiltesnė.
Dar bernas užsimanė megztinio su BMV logotipu. Rado kažkur internetinėje, gal reikės parsisiųsti. Žodžiu, dideli vaikai, dideli vargai.
Prasėdėjau nuo pietų iki dabar prie buhalterijos. Jau net purto nuo jos, o suvedžiau kvitus tik už lapkritį- gruodį. O kur dar pardavimai, pusmečio bankas. Hemorojus gali užpulti nuo sėdėjimo. Užjaučiu visas buhalteres ir panašų darbą dirbančias. Niekaip neištverčiau.
Luety, ne tai kad skoniai skiriasi. Užsispyrusi daryti atvirkščiai. Tai kartais jei matau, kad jai daiktas tiktų, pradedu peikti.
Dar bernas užsimanė megztinio su BMV logotipu. Rado kažkur internetinėje, gal reikės parsisiųsti. Žodžiu, dideli vaikai, dideli vargai.
Prasėdėjau nuo pietų iki dabar prie buhalterijos. Jau net purto nuo jos, o suvedžiau kvitus tik už lapkritį- gruodį. O kur dar pardavimai, pusmečio bankas. Hemorojus gali užpulti nuo sėdėjimo. Užjaučiu visas buhalteres ir panašų darbą dirbančias. Niekaip neištverčiau.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 13, 17:56)
Meri
O šiaip tai gal per daug išlepinta. Pamatė tokius labai jau trumpaaulius nei tai batukus , nei tai kedukus. Šilti, su kailiuku, bet kaip bateliai aukštumo. Gerai, kad nebuvo jos dydžio. Gi dabar mada plikomis kulkšnimis žygiuoti, man viduriai apsiverčia, kai pamatau per -12 šaltį švysčiojant plikas kulkšnis
O koja tai operuota, paskui senatvėje nepaeis. Tai nusipirko kiek aukštesnius. Ir striukė, jai patikusi , buvo su defektu. Paėmė kitą, nors ilgesnė ir šiltesnė.
Aha,tas pats.tas pats.Jei jau ka pamatydavo mandro,tai neziuredavo,ar racionalu,svarbu,kad tuo metu mada.Buvo Vilkaviski toks fabrikas,kuris siuvo spalvotus dzinsiukus.tevas kazkokiu budu gavo tris poras pasteliniu spalvu.Pamate made in Vilkaviskis ir pasake,pats galesi nesiot.Ir neuzidejo nei karto.
Su sunum buvo ramiau.Jam bele ant kupros kas,o kokia mada ar kas,tai dzin.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 13, 19:56)
Meri
IK, buhalterės taip neužtempia darbų
Sveikos
Katinui užuojauta, kokios prognozės pagal daktarus?
Su mergaitėmis sunku.
Mane iki ašarų davarė mažoji,o jai ką dzin.Tėvui tas pats,geriausi draugai.
Tik dabar pradėjome bendrauti.Tėvas gerietis,aš ragana,nemoku su močiute bendrauti.
Tikrai ne kaltai apkaltino.
O gal Uk nuovargis savo darė? 
mERI,TIKRAI KAIP NUSTATEI,KAD TAVO Čiaumukas serga?
mERI,TIKRAI KAIP NUSTATEI,KAD TAVO Čiaumukas serga?
QUOTE(Luety @ 2018 01 13, 22:12)
Buvo Vilkaviski toks fabrikas,kuris siuvo spalvotus dzinsiukus
dirbau pusantrų metų,bet siuvom paprastus džinsus,jokių pastelinių,bet tas buvo 1985-86 metais,mados kitos buvo
su vaikų aprengimu neprisimenu jokių tragedijų,gal jaunesnioji dukra išrankesnė buvo,labiau derino,bet,kad apsiverktų kažko negavus neprisimenu,sutardavom,žinojo visi galimybes ir jokių kaprizų,aišku žinojau kuriam kokios spalvos patinka,dairiausi mokyklose,gatvėse į jaunimą,o vėliau jau patys pirkosi,bet irgi ramiai...dar ir dabar apsipirkinėt einam kompanija,savi nesimaivom,jei baisu,tai baisu,liepiam mest
kitą sekmadienį jaunuolis į Londoną išvažiuoja,nupirkau lauktuves šeimai,kol radau kas tikrai vokiška
dabar tik žinių nežiūrėt reikia,nes malonumo kol kas jokio,galėjo kitur kažkur vežt
Lyžuka, šiemet pirkausi nuotolinę programą ir bandau pati. Suvedu, kai laiko turiu. Anksčiau turėjau buhalterę.
O ta bankinė programa mokama ? Galima ir pas mus per konsultavimo tarnybą užsisakyti, bet pinigas nemažas. O be to, pas mane gal keturios banko sąskaitos, dar ten visokios spec palūkanų, tai būtų per brangu.
Ko aš čia neatmenu pastelinių džinsu??
Alsheimeris gal jau pristojo. Nors iš tų metų atmenu savo dygsniuotą žydrą paltą.
O ta bankinė programa mokama ? Galima ir pas mus per konsultavimo tarnybą užsisakyti, bet pinigas nemažas. O be to, pas mane gal keturios banko sąskaitos, dar ten visokios spec palūkanų, tai būtų per brangu.
Ko aš čia neatmenu pastelinių džinsu??
Taigi, nustojo valgyti beveik, pasidarė vangus ne iš šio, liūdnas, tai nieko ir nelaukiau perdaug už kačio ir į vet.kliniką pas budintį veterinarą. Jam nebūdinga, nes megėjas paėsti ir kasdien į lauką gamtinius reikalus atlikti. Padarė apžiūrą ir kadangi tokių kažkokių aiškių požymių kaip ir nebuvo, paėmė kraują. Kraujo tyrimas ir parodė. Plius pakilusi temperatūra.
Ryt vėl vešim, leidžia vitaminus, antibus, dar kažką, keturis švirkštus. Bet jau po biskį pradėjo ėsti. Ką tik žiūrėjau, pribaigė vaikišką konservuką, kur penktadienį lėkiau pirkt, nes niekur aplink tokiais neprekiauja. Toks jaunutis ir nuo ko jam čia taip. Gal užsikretė, gal žiurknuodžių palaižė, taip gydytoja spėlioja.
Klinika turi visą laboratorinę įranga, ne tai kai kitose ekstrasensų būdu ligas gyvūnams nustatinėja.
Papildyta:
Liūdnos, bet viliuosi, kad išsikapstys, pradės veikti imuninė sistema ir tai tik baisus sapnas, kuris tuoj išsisklaidys.
Ryt vėl vešim, leidžia vitaminus, antibus, dar kažką, keturis švirkštus. Bet jau po biskį pradėjo ėsti. Ką tik žiūrėjau, pribaigė vaikišką konservuką, kur penktadienį lėkiau pirkt, nes niekur aplink tokiais neprekiauja. Toks jaunutis ir nuo ko jam čia taip. Gal užsikretė, gal žiurknuodžių palaižė, taip gydytoja spėlioja.
Klinika turi visą laboratorinę įranga, ne tai kai kitose ekstrasensų būdu ligas gyvūnams nustatinėja.
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 13, 21:32)
Katinui užuojauta, kokios prognozės pagal daktarus?
Liūdnos, bet viliuosi, kad išsikapstys, pradės veikti imuninė sistema ir tai tik baisus sapnas, kuris tuoj išsisklaidys.

Labas rytas.
Tingisi.....šiandien tingėsime.