Kada pagaliau sulauksime sniego? Pas ką jau yra ?
Kokie gražūs pusryčiai
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 16, 19:26)
pirkt mačiau
rožės mieste žydi,net nepajuodę žiedai,nors minuso buvo ir nemažai,nesuprantu kaip jos taip išsilaikę
jei ir šitie metai bus vien lietus,tai tikrai žiaunas teks augintis,visi laukai aplink miestą vien balos
Labas
labas
sniego nėr, bet vėjas po stoga labai negražiai laksto
ir stogas jau įšalo, jaučias, gerai, kad kojines šiltas turiu.
Vakar teko mažiaus lauke palaukt-sustirau, mašinoj jis afriką padarė, jaučiau, kad žandai bando krist, tad parvažiavus įkaliau du šaukštus savos brukninės
pilvas sušilo ir pačiai gerai buvo
Meri, neįsivaizduoju kaip Tu nesuledyji? pamenu, kai dirbau, turėjom kabinete tokį pečiuką, tai savaitgaliais per budėjimus pasijungdavau vos ne po subine pasistačius, jei žmonių nebūdavo, tai ir kaldrytę ant pečių vaikišką turėdavau užsimetimui..... gal todėl mano inkstai ir paėjo.......
katinuko gaila....
Ate, kaip Jūsų šeimynėlės sveikatos?
Frau mačiau spalvinimais užsiėmus, o čia mano darbelis-dukterėčiai labai tiko, įtariu, kad su jais ir miegos
Vakar teko mažiaus lauke palaukt-sustirau, mašinoj jis afriką padarė, jaučiau, kad žandai bando krist, tad parvažiavus įkaliau du šaukštus savos brukninės
Meri, neįsivaizduoju kaip Tu nesuledyji? pamenu, kai dirbau, turėjom kabinete tokį pečiuką, tai savaitgaliais per budėjimus pasijungdavau vos ne po subine pasistačius, jei žmonių nebūdavo, tai ir kaldrytę ant pečių vaikišką turėdavau užsimetimui..... gal todėl mano inkstai ir paėjo.......
katinuko gaila....
Frau mačiau spalvinimais užsiėmus, o čia mano darbelis-dukterėčiai labai tiko, įtariu, kad su jais ir miegos
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 16, 18:19)
labas
pilvas sušilo ir pačiai gerai buvo
katinuko gaila....

katinuko gaila....

Laba, oi kokie mieli
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 16, 20:19)
čia mano darbelis-dukterėčiai labai tiko, įtariu, kad su jais ir miegos
faini kokie
Jurginėli,labai gražūs bačiukai.
Aš pasimetimę,darbo birža siūlo kursus floristikos 6 savaites.Pasimetųsi,norėčiau,mb sako ką jau ten tave išmokys?Oi kaip man dar reikia žinių.Apsispresti iki penktadienio.
Bus bus IK tau sniego.
Aš pasimetimę,darbo birža siūlo kursus floristikos 6 savaites.Pasimetųsi,norėčiau,mb sako ką jau ten tave išmokys?Oi kaip man dar reikia žinių.Apsispresti iki penktadienio.
Bus bus IK tau sniego.
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 16, 19:27)
Jurginėli,labai gražūs bačiukai.
Bus bus IK tau sniego.
Bus bus IK tau sniego.
Na jeigu nori ir yra galimybe, tai kur problema?
Ingridėl, viena pažystama kursus lanko Alytuje, gal 3 ar 5 mėn., tai labai patenkinta, prieš Kalėdas tiek puokščių su visokiais dailiais pribombasais išmoko padaryt. Jei tik yra galimybė-eik
sakykit, o po DB pasitobulinimo kursų nereikia atidirbti pagal įgytą specialybę?
Man atrodo, žiūrint kokie kursai. Jeigu ilgalaikiams bedarbiams, finansuojami, tai reikia bent 6 mėn +1 dieną bent. Na, aš turėjau įsidarbinusi valytoją
kitaip moteriškei reikėtų grąžinti pinigus, kur apmokėti kursai ir išmokos kursų metu buvo. Bet jei kursai be išmokų, tai nežinau. Ingrida, pasiklaus prieš sutartį pasirašydama.
Vailokiukai faini. Tokie pas senelius nuvažiavus po grindis laksti
Vailokiukai faini. Tokie pas senelius nuvažiavus po grindis laksti
Mergaitės, ateinu su gerom žiniom, daktarai ištraukė katinuką nuo smerčio, sakė diena vėliau ir būtų po katino. Beliko priaugti svorio ir sustiprėti
Dėl suledėjimo, tai panašiai, daugiau +9C su įjungtu ant viso karščio ventiliatorium viduje nepasiekiau ir tai dar popiet saulė buvo. Kiauras iš visų pusių. O dar tas žvarbus vėjas, net pirkėjų nebuvo, na beveik, vienas kitas. Viskas bus gerai, kaip kitos ištveria ir aš apsiprasiu, pirma žiema vos ne lauko sąlygom. Dabar dar ir prietemoje tenka būti, nes pereikvojau visus elektros limitus, ir oi, kaip rėkaus, rašinės pranešimuose, o dar ir plano neina surinkt, vienžo, nemalonumai per valdiškus namus, visiems geras nebūsi. Nu man praktiškai dzin, tegu pati administratorė ateina ir padirba vos ne lauko sąlygom, kai net kompiuterinė technika atsisako dirbti, net ir skaneris kvailioja
Temperatūrą žinau, nes nusipirkau termometrą
Dėl suledėjimo, tai panašiai, daugiau +9C su įjungtu ant viso karščio ventiliatorium viduje nepasiekiau ir tai dar popiet saulė buvo. Kiauras iš visų pusių. O dar tas žvarbus vėjas, net pirkėjų nebuvo, na beveik, vienas kitas. Viskas bus gerai, kaip kitos ištveria ir aš apsiprasiu, pirma žiema vos ne lauko sąlygom. Dabar dar ir prietemoje tenka būti, nes pereikvojau visus elektros limitus, ir oi, kaip rėkaus, rašinės pranešimuose, o dar ir plano neina surinkt, vienžo, nemalonumai per valdiškus namus, visiems geras nebūsi. Nu man praktiškai dzin, tegu pati administratorė ateina ir padirba vos ne lauko sąlygom, kai net kompiuterinė technika atsisako dirbti, net ir skaneris kvailioja
Temperatūrą žinau, nes nusipirkau termometrą
Nuo liepos 1 nebe reikia atidirbti.Stipendiją moka.
Buvo pasirinkimas kasininkė,pardavėja,konditerė,virėja,floristika.Na man paskutinė specialybė patiko.
Dar apmastymuoes,labai nusitemps,gegužę jau daržai prasidės. 
Sužinojau labai daug išlygų jaunimui iki 30 metų darbinantis iš db.Pirman darban pusę atlyginimo moka db darbdaviui,galima gauti paskolą iki 15 tūkstančių eurų,negražinant.Parašius verslo planą.
Sužinojau labai daug išlygų jaunimui iki 30 metų darbinantis iš db.Pirman darban pusę atlyginimo moka db darbdaviui,galima gauti paskolą iki 15 tūkstančių eurų,negražinant.Parašius verslo planą.