Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Laba
Kažkokia nukvapus esu
Ingrida primink į kokius mokslus eisi
Esu pilnai apsisėklinus,bandymui pasisėjau ledinukų,bandysiu išsiauginti pati
Merii šaunu kad Čiaumukas sveiksta,gera šeimininkė jam pakliuvo
Atsakyti
Lady į floristikos kursus.
Mažoji jau man prisiuntė grožių,kad išmokčiau.
Valgau panakotą jau greitai sustingo,gaila mėnynės neatšilę iki galo.Ką aš žinau-skanu gal greitam sunaudojimui. ax.gif Einu žiūrėti Beatos virtuvės. mirksiukas.gif
Frau,ten jūsų nenupūtė?Per žinias siaubą rodė pas jus. bigsmile.gif
Atsakyti
Floristikos kursai fainai,net jei tik dėl savęs,eičiau dar kartą mokytis,bet pas mane tokių nėra
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2018 01 19, 21:28)
Frau,ten jūsų nenupūtė?Per žinias siaubą rodė pas jus. bigsmile.gif

ne pas mus,ten šiaurės jūra siautėja ir nuo vandenyno viskas ateina,aš prie Baltijos mirksiukas.gif
pas mus pliusas,snaigės kur ne kur mėtėsi ir tiek,per tv pasižiūrim į baisumus... aplamai ramioj vietoj gyvenam,nedreba žemė,nesemia jūra,jokių lavinų nuo kalnų

Labas 4u.gif

dar tulpių glėbį parsinešiau,pavasariu kvepia,o kai lauke šilta,tai visai smagu,jokios žiemos nesijaučia,pasivaikščiojom ratais kvadratais aplink namus kol vaikai išalko,mažius gerai lauke miega,smagu ramiai pavaikščiot

rytoj į sodą šašlykų kept visa šeimyna važiuosim,atidėt teko savaitei,sirgo beveik visi praeitą savaitgalį

Ingrida,smagu kursai,man patiktų tokie
Atsakyti
IK labai viskas paprasta debetas - viskas didėja, o tada aišku kreditas mažeja biggrin.gif, va ir visas sudetingumas mirksiukas.gif

nieko nesesiu jaučiu šiemet, kates kaip paduke viska rausia ant langu kiek bepurškiau visokiu chemiju tai greičiau mes patys nusitrųcysim nuo jų negu kates atpras ...užteks ir šiltnamio, aplamai jau tos vasarines tik darbas reta kurios ilgiau žydi, pvz pernai visiškai nepasiteisino žemaūges kosmejos na ir t.t. bigsmile.gif geriau tuos pinigus paskirt daugiametems, dar l reikia tongue.gif katžoliu poros veislių...kolkas biggrin.gif

mezginiai gražus bet nei man nešiot juos patiktu, kažkaip isivaizduoju kad megztos suknios ne man, o jau apie numezgima iš vis nekalbu, plius žiauriai nemyliu rubų su aukštu kaklu ar bent jau kas artyn kaklo ax.gif

kas ta panakota? apšvieskit prašau mirksiukas.gif

Frau o tu ne Rostoke ? Šiandien iš ten gavau atviruką, o jau gyrės, gyrės koks tai miestas plius tipo jame yra seniausias univeras baltijos regione rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 19 sausio 2018 - 20:00
Lyžuka,pasigooglink kavinėsedabar mada labai.O papraščiau nebūna.Grieitnėlę su pienu pakaitini,vanilę,cukraus labai ne daug ir želatinos išbrinkitos,išmaišyti.Tada improvizuok,uogienė,pusiau maišyti su kakava,bus dviejų spalvų,šokolado pabarstyti,šaldytų uogų.Labai blatnas tik pavadinimas.Grįžome po darbų,kol vakarienė gaminau pagaminau,išmečiau balkonan,jau suvalgėme sustingo. mirksiukas.gif Svarbu blatnai pavadinti. mirksiukas.gif
Aš jau pusę priekio numezgiau,koks kaifas megzti tiesiai pynes ir apie nieką negalvoti. ax.gif
Siūlė name mūsų buhalteriauti,nu ne kad kas mėnesį 19 butų varstytų duris? ax.gif Alergija ir man tas skaičiukų skaičiavimas. ax.gif Užtenka dabar mb tik individualią veiklą tvarkyti. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 19, 21:57)
Frau o tu ne Rostoke ? Šiandien iš ten gavau atviruką, o jau gyrės, gyrės koks tai miestas plius tipo jame yra seniausias univeras baltijos regione  rolleyes.gif

o kur neigiau? taip,jame
ne tipo,o tikrai universitetas seniausias ir iki šiol labai aukšto lygio,pilnas užsieninių studentų ir labai gražūs pastatai be viso kito biggrin.gif
miestas gražus,bet lyginant su kitais šalies miestais jis nėra didelis,kas man yra laaabai didelis pliusas,nes nebūčiau svarsčius persikraustymo klausimo jei tai būtų pvz Berlynas,Miunchenas ar Hamburgas,nemėgstu didelių miestų,užteko Vilniaus,kad tuo galutinai įsitikinčiau.. gražu juose tik senamiestis,kol apsipranti ir daugmaž apžiūri,viskas,vėliau norisi namolio unsure.gif biggrin.gif

jutube pilna miesto vaizdų,taigi pasicekavint gali,viskas kaip ant delno... biggrin.gif
Atsakyti
Lyžuka,. eisiu pas tave į kursus. Tada tikrai viskas tik didės. biggrin.gif
Gal reikės pasidairyti jau sėklų. Iš vienmečių visai neblogai kvapusis tabakas, burnočiai. Godecijos ilgai žydėjo. Žioveiniai peržydi, nupjauni, vėl žydi. O šiaip dar nėra tokios gėlės, kuri be sustojimo grotų 6 mėnesius. Na, gal kokios vazoninės- balkoninės tręšiamos ir popinamos. Kažin kada lenkai paduos savo cebulkas. Lyžuka, ką nors planuoji ?
Šiemet noriu pertvarkos želdynuose. Ten, kur reikėdavo daug sukiotis su žoliapjove, padarysiu tiesias linijas, uždėsiu kokį nekrentantį į akis mulčą.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Rusai kažkaip įdomesnes laidas padaro apie kulinariją? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

man netinka suknios megztos, o jei dar pynėm-visai bačka būčiau rolleyes.gif
bet, Ingridėl, mezgkkk ir pasirodyk mirksiukas.gif

ilgi kaklai irgi ne man, smaugia rolleyes.gif

nieko nemezgu, nesiuvinėju, bet knygą per nakt perskaičiau-"Medžiokliniai šunys". Labai smagiai skaitės, negalėjau padėt, kol neišsiaiškinau kas ir kaip. Nors įtarimų nuo pat pradžios buvo tongue.gif
Rekomenduoju mirksiukas.gif

kepa kalakuto šlaunis, bulvės verda, bus vėlyvi pietūs, o gal jau ir soti vakarienė biggrin.gif

lauke labai gera wub.gif jei turėčiau namuos šupelį, eičiau šaligatvių atsikast biggrin.gif biggrin.gif

Ingrida, kokias laidas per juos žiūri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 20 sausio 2018 - 14:52
Kolkas iš lenkų nieko neplanuoju, reiks pasižiūrėti kaip peržiemos visos mano lelijos, šiaIP dėl daugiamečių turiu minčų bet dalis mano gėlyno beveik po vandeniu neaišku kas pavasarį gyvybę ten parodys tada ir spresiu...

Pietums lašiša bet irgi dar ne kepta mirksiukas.gif

Sniego bile kiek, atkasiau dali kiemo, liko dar įvažiavimas, gerai kad dar ryt nereiks niekur lėkt tai ramiai atsikasiu jei naujo neprides
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 sausio 2018 - 15:16
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 20, 15:52)
sveikos 4u.gif

man netinka suknios megztos, o jei dar pynėm-visai bačka būčiau rolleyes.gif
bet, Ingridėl, mezgkkk ir pasirodyk mirksiukas.gif

ilgi kaklai irgi ne man, smaugia rolleyes.gif

nieko nemezgu, nesiuvinėju, bet knygą per nakt perskaičiau-"Medžiokliniai šunys". Labai smagiai skaitės, negalėjau padėt, kol neišsiaiškinau kas ir kaip. Nors įtarimų nuo pat pradžios buvo tongue.gif

Ingrida, kokias laidas per juos žiūri?

Galvojate sau mezgu?Bačkai? biggrin.gif biggrin.gif Dukrai ,ta gi susisukųsi,ale ar įtiksiu?Nieko nesakau,nes rėktų nereikia,nereikia............. ax.gif O man rankos niežti,pusženčiui neateina siūlai,tai ką daryti? mirksiukas.gif
Oras tikrai-pasaka. wub.gif wub.gif
MB užsimanė spurgyčių,niekas negrįžta,tai dabar pūsimės dviese. ax.gif Visi taip liaupsina mano spurgytes,tai ką daryti-kepiau. ax.gif
Dar panakotos prigaminau,tik dabar cukraus vos vos dėjau ir mandarinų prikroviau.Atšildinėju šviežių aviečių ant viršaus. mirksiukas.gif
Ilsimės,lafa............... wub.gif wub.gif
Laidas žiūriu jei nepramiegu per NTV prieš devynias,jau kiek metų patinka kulinarijos. ax.gif
Atsakyti