Ingridėl, Tau dar konditerija gal tiktų
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 16, 22:20)

Labas rytas.
Su pirmu nėščia buvau,mb siuntė į kursus kulinarijos.
Šiaip mėgstu kursus,kokių tik nelankiau?
O visai fainos žinios. Kadangi du priaugantys jaunikaičiai yra, galėsiu susiforminti. Dar yra visokių projektų iš Lider programos, tai susirinkus 30-50 tūkst galima jau ir apie versliuką galvoti. Na , kad ir nusipirkti autoserviso įrangą, ar kulinarinį cechą įrengti. Daug visokių idėjų, tik dirbk.
Namuos tik +13-ka C radau, tai kas bus kai šalčiai ateis?
Gelsvą katiną prie kiosko pašėriau, o juodis nepasirodė ir aplamai šią savaitę nemačiau. Maistas į ledą sušala moment, tai zeksavau, kad pašildyto ant arbatinio paduot. Nu kaip gyvūnams sunku, net pavalgyt, eina sau. Močiūtė, kuri kuos šerdavo dar nepasirodė, gal dar ligoninėje.
Lb noriu juodžiaus, bet neįmanoma kokie baikštūs laukinukai.
Gelsvą katiną prie kiosko pašėriau, o juodis nepasirodė ir aplamai šią savaitę nemačiau. Maistas į ledą sušala moment, tai zeksavau, kad pašildyto ant arbatinio paduot. Nu kaip gyvūnams sunku, net pavalgyt, eina sau. Močiūtė, kuri kuos šerdavo dar nepasirodė, gal dar ligoninėje.
Lb noriu juodžiaus, bet neįmanoma kokie baikštūs laukinukai.
labas,
šalta, sniego privaryta, keliai nevalyti..... sliduma.......
perskaičiau knygą "Dingusi duktė" - gan įdomu, vienoj vietoj ir pasiašarojau, et......
šalta, sniego privaryta, keliai nevalyti..... sliduma.......
perskaičiau knygą "Dingusi duktė" - gan įdomu, vienoj vietoj ir pasiašarojau, et......
Laba
Peršalt sugebėjau,tetos laidotuvės buvo,o jau su slogos pradžia nuvažiavau,apie laidotuves geriau patylėsiu,nesvarbu kad tikros pusseserės,bet ........svetimi geresni buvo
Angina,sloga,temperatūra,o į procedūras reik važinėt,vyras jau bumba kokio velnio važiavau,jei jaučiau kad peršalimas kabinasi
Atidirbt už kursus nereik,jei tai pirma specialybė,o jei jau kažkokią turi ir kitos mokaisi,reikia
Biuleteninuosi toliau
Peršalt sugebėjau,tetos laidotuvės buvo,o jau su slogos pradžia nuvažiavau,apie laidotuves geriau patylėsiu,nesvarbu kad tikros pusseserės,bet ........svetimi geresni buvo
Angina,sloga,temperatūra,o į procedūras reik važinėt,vyras jau bumba kokio velnio važiavau,jei jaučiau kad peršalimas kabinasi
Atidirbt už kursus nereik,jei tai pirma specialybė,o jei jau kažkokią turi ir kitos mokaisi,reikia
Biuleteninuosi toliau
QUOTE(Lady Dy @ 2018 01 17, 22:12)
Biuleteninuosi toliau
Biuleteninuosi toliau
Lady,tikrai nebe reikia atidirbti,nuo liepos 1.Specialiai atsiklausiau tarpininkės.Turiu specialybę ir kažkada seniai lankiau kursus db dailiuosius amatus.Ankščiau sakė ,kad gyvenime bus galima tik vieną kartą lankyti kursus dabar jau galima vėl.Vairavimo C1,D teisėms ir 95 kodui reikia ttrišalio susitarimo,kad tave kažkur įdarbins.Kitur tikrai nereikia.
Prisklausiau aplamai Vilniuje apie db ,siaubas kaip taškomi ten EU pinigai.Mažiaus draugas stovi ten tai pasinaudos viskuo kuo galima.Lankė kažkokius ten kursus,tai grupei sutvirtinti pabaigoje db užsakė kaimo trizmo sodybą su nakvyne už savo pinigus.
Ašdar apmastymuose,kas pečius pakurens pas mb darbe?MB padės palaikyti,kai reiks,padėti?
Sveik Ladute.
Mezgejėlės,gal kas pamestumėte mintį suknelės kokį aprašymą?Noriu sau.
Atsisunčiau pusženčiui siūlus megztiniui,pradėjau megzti,nu ne prie širdis.Per ploni.Siūsiuosi iš naujo vilnos normalios.
Ingrida, o tai taviškis neprieina prie pečiaus?
Pas mus tai aš į katilinę užsuku tik mygtukus įjungti.
Meri, gal šlapios malkos, jei T nepakyla. Pas mus irgi šiemet kažkokia anomalija. Pernai kūrenome kartą į dieną ir būdavo apačioje 18 C. O šiemet kuriame 2 kartus, kol šyla radiatoriai, viskas OK , kai atsikeliame ryte, jau tik 16.
Meri, patapai katinų Motina Terese.
Jei katinai alkani, tai sugrauš ir pašalusį maistą. Maniškis jau visai iš...dėjo. Nebeėda jokios dešrelės, anei kotleto, Tik faršą. Šiandien dar stintų galvas sušveitė.
Ladute, lįsk į lovą ir sveik.
Meri, gal šlapios malkos, jei T nepakyla. Pas mus irgi šiemet kažkokia anomalija. Pernai kūrenome kartą į dieną ir būdavo apačioje 18 C. O šiemet kuriame 2 kartus, kol šyla radiatoriai, viskas OK , kai atsikeliame ryte, jau tik 16.
Meri, patapai katinų Motina Terese.
Ladute, lįsk į lovą ir sveik.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 17, 23:12)
Ingrida, o tai taviškis neprieina prie pečiaus?
Pas mus tai aš į katilinę užsuku tik mygtukus įjungti.
IK,aš gi bedarbė.Mano čia darbas pečkuriauti.
Ladut, sveikatytės
Neėda ir nosiukas šiltas. Nežinau ką bedaryti, vakare žiodinsiu ir prievarta kišiu. Grietinėlės palakė ir viskas. Liūdna, bet leukemija nieko gero, nuo jos tai nepagydo katinų...
Norėčiau pasigaut nuo kiosko kokį, bet toookie baikštūs.
Jokia Terezė, pasveiks močiūtė ir tegu užsiima jais. Negaliu blaškyti dėmesio darbo metu pašaliniais darbais. Darbas su pinigais, o dar ir ne jauniklė, ir taip man sudėtinga, tik didelių pastangų dėka dirbu.
Prisirengiau trejas kelnes, tris megztinius, visai susvogūnėjau, bet rodo pliusą, tai gal laikinai.
Šiandien savaičių diena, gal kiek prekyba suaktyvės.
Pečkuriu ir aš dirbu, diedas tik malkų prineša,
Eina na, kaip tyngiu į darbą. Naktį katino gailėjau, neėmė miegas, db jaučiuosi visa bejėgė, na kaip nors iki darbo darsigaut, paskui atsičiuchinsiu šaltyje ilgiau pabuvus.
Neėda ir nosiukas šiltas. Nežinau ką bedaryti, vakare žiodinsiu ir prievarta kišiu. Grietinėlės palakė ir viskas. Liūdna, bet leukemija nieko gero, nuo jos tai nepagydo katinų...
Norėčiau pasigaut nuo kiosko kokį, bet toookie baikštūs.
Jokia Terezė, pasveiks močiūtė ir tegu užsiima jais. Negaliu blaškyti dėmesio darbo metu pašaliniais darbais. Darbas su pinigais, o dar ir ne jauniklė, ir taip man sudėtinga, tik didelių pastangų dėka dirbu.
Prisirengiau trejas kelnes, tris megztinius, visai susvogūnėjau, bet rodo pliusą, tai gal laikinai.
Šiandien savaičių diena, gal kiek prekyba suaktyvės.
Pečkuriu ir aš dirbu, diedas tik malkų prineša,
Eina na, kaip tyngiu į darbą. Naktį katino gailėjau, neėmė miegas, db jaučiuosi visa bejėgė, na kaip nors iki darbo darsigaut, paskui atsičiuchinsiu šaltyje ilgiau pabuvus.

Labas rytas.
Ingrida, o tai taviškis daugiadarbis, ania
Na, dar kelios dienos, priduodu registrus ir daugmaž atostogausiu.
Na, dar kelios dienos, priduodu registrus ir daugmaž atostogausiu.