Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(ate42 @ 2018 01 22, 10:13)
Pagelbėkit, kas mano gėliukui. Tokie balzgani lapai patapo. Tas baltumas nenusivalo ir lapas šiurkštus. Jauni lapai gelsta ir krenta. Ūgliai irgi. Kas jai nutiko, kuo gydyt?
vartotojo įkelta nuotrauka

Voratinklinė erkė. Ale labai jau paplitusi. Purkšti Vertimek. Ko gero, pa savaitės reikės kartoti. Apžiūrėk ir kitas gėles, ta pati bus pasireiškusi.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 22, 13:32)
Voratinklinė erkė. Ale labai jau paplitusi. Purkšti Vertimek. Ko gero, pa savaitės reikės kartoti. Apžiūrėk ir kitas gėles, ta pati bus pasireiškusi.

Kai palaistau, išplaukia tokie balti taškiukai.
Šalia stovi fuksija, fikusiukas, dar kažkoks kaktusas su lapais, bet jiem nieko, arba nematau.
O to vertimek visur būna? O nupurškus kabinete sėdėsiu kartu su ja-nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 sausio 2018 - 12:36
užsirezervavau krūvą knygų bibliotekoj-svarbu, kad visos vienu metu neatsilaisvintų, cha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 22, 12:35)
Kai palaistau, išplaukia tokie balti taškiukai.
Šalia stovi fuksija, fikusiukas, dar kažkoks kaktusas su lapais, bet jiem nieko, arba nematau.
O to vertimek visur būna? O nupurškus kabinete sėdėsiu kartu su ja-nieko?

Išplaukia greičiausiai kolembolos. Čia ne jų darbas, jos gali tik kokias negyvas šaknis nugraužti. Vartimeco žiūrėk ŽS ar Senukuose. Jei rasi. Nebūtina iš ryto prisiduchinti ir visą dieną sėdėti. Išeidama papurškenk nakčiai. Ant kaktusų erkė - nu negirdėjau. Gal fuksija stovi kur vėsiau ir drėgniau.
Atsakyti
Nei čia buvo taip šalta, nei ką. Mano kabinete daugiau +9C niekaip netraukia, kad ir po užpakaliu įjungtas ventiliatorius biggrin.gif Nu tik pirštai biski gėlė. Bet žmonės už langelio tikrai šąlo, kol pinigus iš piniginių graibė. Ypač kurie mokesčius mokėjo.
Bet kiek policijos, vienas paskui kitą. Gal kas sekmadienį nutiko, bet nieko nerašo, tai gal šiaip.
Dar buvau naujam skudryne, vasarai kelnes ant savęs radau. Ieškojau šiltų rūbų, bet vien sintetika iš didesnių dydžių ir tokie, kurių ir už dyką nesivilkčiau. Kas nustebino, net šešios darbuotojos, pirkėjų tik mes dvi, tai kaip jos algas užsidirba, prekybos skaityk nėra, prekės pigios, šito niekaip nesuprantu. Na, bet aš ne verslo žinovė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 22, 18:28)
Išplaukia greičiausiai kolembolos. Čia ne jų darbas, jos gali tik kokias negyvas šaknis nugraužti. Vartimeco žiūrėk ŽS ar Senukuose. Jei rasi. Nebūtina iš ryto prisiduchinti ir visą dieną sėdėti. Išeidama papurškenk nakčiai. Ant kaktusų erkė - nu negirdėjau. Gal fuksija stovi kur vėsiau ir drėgniau.

Visi ant vienos palangės. Fuksiją apžiūrėjau, lyg yra tokių miltų pabarstyta ant kelių lapelių. Zš jw tik flencavimmui laikiau. Turbūt mesiu lauk tą kvietką. Gaila, gražiai žydi, įspūdingai atrodo kai apsipila žiedais.
O kaktusas šitas
vartotojo įkelta nuotrauka
Už žaliuzių ant palangės, greta stovi ligoniukė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 sausio 2018 - 19:32
QUOTE(Merii @ 2018 01 21, 01:27)
......
Galvoju ką už kiosko pavasarį pasodinti. Toks alia pusiau uždaras kiemelis, vyras iš rudens nukasė sąvartyną. Gal dobilais užsėti? O gal serenčiais? dar vis galvoju. Jei krūmą, tai praeiviai mėtys šiukšles ir nuorūkas ar myš diedai. Kas do liaudis, jokios kultūros.

Merii, kaip tau vyras iš rudens galėjo kažką sutvarkyt už kiosko, jei tu jį visai neseniai gavai.
Kažkaip nesusiveda man galai, ar kažko nesuprantu?
O jei ir nukasė- šaunuolis, o tu jį vis negražiai vadini.
Atsakyti
Ate, koks gražus kaktusas wub.gif maniškis ilgas, bet toks banguotas-kūdas storas kūdas storas biggrin.gif ir lapų mažai.
Gal ką ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 22, 21:34)
Ate, koks gražus kaktusas wub.gif  maniškis ilgas, bet toks banguotas-kūdas storas kūdas storas biggrin.gif  ir lapų mažai.
Gal ką ne taip darau?

Jis mėgsta, kad stovėtų ant šilto paviršiaus. Daugiau apart laistymo, kartais su trąšom, nieko nedarau.
Ten jis dar gal rudenį fotkintas. Dabar mažiau lapų. Žiemą kažkiek ilsisi ir meta lapus. Jis pas mane dar tik antri metai, bet matyt tinka, nes labai daug, beveik dvigubai paaugo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 22 sausio 2018 - 20:42
pas man ant palangės stovi, gal todėl ir banguojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 22, 22:14)
pas man ant palangės stovi, gal todėl ir banguojas biggrin.gif

Nežinau
Atsakyti
Nugi pasiturbinau lūpas ir veltui biggrin.gif Miške laužiau šaką ir kažkaip į lūpą, kraujas iš nosies pasileido ir prašau, gražuolė visą dieną biggrin.gif Vakare jau nieko baisaus Vaje, vaje,kada mes tą mišką sutvarkysim
Atsakyti