ojei, Liniuk
Ta pas Oksaną dar labiau išpūstos ir nieko
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 01 22, 22:18)
Nugi pasiturbinau lūpas ir veltui
Miške laužiau šaką ir kažkaip į lūpą, kraujas iš nosies pasileido ir prašau, gražuolė visą dieną
Vakare jau nieko baisaus Vaje, vaje,kada mes tą mišką sutvarkysim
Nugi pabūsi graži nors kelias dienas.
Kažkada Mb iš darbo grįžo ištinusia bučiuokle. Kolektyvas tai vos ne 100 proc moteriškas, vos du vyrai. O aš tuo metu
Meri, duosiu gerą patarimą. Neieškok dėvėtuose kelnių. Nueik į turgų, kuo paprastesnį. Būna tokios timpinės kelnės su trumpu kailiuku ar tiesiog šiltos. Mokėjau apie 12-14 euriukų. Nepakeičiamas dalykas žiemai, papirkau kelias, Atrodo beveik gražiai , niekur nespaudžia, vienos a la džinsinės. O šaltyje blogai. Man bėda su Pežu. Arba šiltą orą į langą pučia, arba perjungiu į kojas. Šiandien toliau važiavau, tai arba langas rasoja, arba kojas sušaldau.
ate, miltai ant fuksijos - ko gero miltuotieji skydamariai. Reikia nuplauti su indų plovikliu. Maždaug šaukštas į litrą vandens. Kokioje vonelėje paterlini, vazonėlį kiši š plastikinį pakelį, užriši , kad žemės neišbyrėtų ir ant šaknų nepatektų. Kiši žemyn galva į vonelę. Ištrauki ir pastatai kelioms valandoms. Vėl pakartoji. Po kelių valandų nuplauni po kranu. Beje, ir tą erkių apgadintą gėlę gali pradžioje taip gelbėti. Tik palik nakčiai muiluotą ir dar aprišta pakeliu "galva" Kartais po kelių maudynių uždūsta tos padlos. Tiesiog pasiieškok paskui lupos ar kokio padidinamojo stiklo ir pasižiūrėk lapų apačioje, ar yra krutančių. Tokie balsvi ar oranžiniai voriukai

Labas rytas.
Liniuk-
O pirma prie pusryčių
. Ir aš šiandien ryte kepiau kaiušiniene 
Para kur tu jei gyva, pieno puta
Liniux
, o kokie darbai tau miške? Ar ten imanoma ką moteriškems veikti?
Liniux
QUOTE(Lyžuka @ 2018 01 23, 11:28)
O pirma prie pusryčių
. Ir aš šiandien ryte kepiau kaiušiniene 
Liniux
, o kokie darbai tau miške? Ar ten imanoma ką moteriškems veikti?
Liniux
Labas,
Paros seniai pasigendu. Gal darbais uzsimusus, gal.....
NESKIRSTYK DARBU I MOTERISKUS IR VYRISKUS
labas
koks geras oras
saulė šviečia, nešalta
smagiai prasivaikščiojau
pusryčiams ir pas man kiaušinienė buvo
nežinau, kodėl aš šian tokia gera
bet ir moliūgienę išviriau, balandėlių puodelį ištroškinau su bulvikėm, dar silkės su grybais pritaisiau
ar iš balos tas gerumas
porą naujų knygų parsitempiau, takus prasivaliau, ką noriu siuvinėt jau žinau
bet sėklos dar nekilnotos
koks geras oras
pusryčiams ir pas man kiaušinienė buvo
nežinau, kodėl aš šian tokia gera
porą naujų knygų parsitempiau, takus prasivaliau, ką noriu siuvinėt jau žinau
bet sėklos dar nekilnotos
as tai negera. Pusryciams grudeta varskr is maximos mamai, pietums riebi silke su grietine ir bulvem.
Mergiukai, gal kuri nusimanot apie Sodros ist., slauga, rupyba. Jei taip, parasykit i a.z. turiu viena esmini klausima.
Mergiukai, gal kuri nusimanot apie Sodros ist., slauga, rupyba. Jei taip, parasykit i a.z. turiu viena esmini klausima.
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 23, 16:28)
as tai negera. Pusryciams grudeta varskr is maximos mamai, pietums riebi silke su grietine ir bulvem.
aš aplamai tada blogis
Einat na... su tokias pusryčiais.
Paskutinis maistas kiaušiniai.
Man pusryčius visą gyvenimą ruošia MB.
Toks ten ir ruošimas - kavą užverda. O sumuštinį su sūriu pati sumeistrauju. Visi kiti pusryčiai man neskanu.
Apžiūrėjome iš visų kampų buvusią laikinąją sostinę. Prisprogome svečiuose kavos, papietavome kijevietiškais kotletais ir namo. O namie šalta...
Įjungiau elektrinę orkaitę, kad nors kiek pašiltų. Pašilo, kurgi ne. Per porą valandų vos vienu laipsniu. Bet jau kaminas rūksta, tuoj radiatoriai užkais.
Man pusryčius visą gyvenimą ruošia MB.
Apžiūrėjome iš visų kampų buvusią laikinąją sostinę. Prisprogome svečiuose kavos, papietavome kijevietiškais kotletais ir namo. O namie šalta...
Lyžuka, kas nori, tas randa darbo
Nuosavas miškas, jau keleri metai netvarkem,tai daug sausų eglių,lazdynų priaugę. Nešu šakas, degimu, kraunam malkas į priekabą,jau antrą savaitę kasdien. Gerai,kol pašale, sniego nėra. Mes beveik viską kartu darom
na man daug geriau kiausiniai, nei sumustiniai, kuriu praktiskai nevalgau. Nu snd. nupirkau smotuka slapenkes, tai gal kada sumustinius sutepsiu 
turiu labai gera savybe su buvusia valdzia graziai skirtis, nekonfliktuot. Durnu principu vedama, galejau savo sefei nepatogumu pridaryt. Snd. paskambinau, kad issiunciau laiska, paklausinejo kaip as, kaip mama ir sako ,,bendrausim"
Tas pats su rajono savivaldybe. Na ryt eisiu vienos vedejos pagalbos prasyt
turiu labai gera savybe su buvusia valdzia graziai skirtis, nekonfliktuot. Durnu principu vedama, galejau savo sefei nepatogumu pridaryt. Snd. paskambinau, kad issiunciau laiska, paklausinejo kaip as, kaip mama ir sako ,,bendrausim"
Tas pats su rajono savivaldybe. Na ryt eisiu vienos vedejos pagalbos prasyt