gerai kai pečių turi, pas man tik radiatoriai......

Labas rytas.
Labas
man ziemos jau uztenka
Tegu lyja, gal nulis leda nuo takelio pas babuliuko aukle. O tai einu vos vos, kad neissitiest.
man ziemos jau uztenka
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 26, 10:46)
Labas
man ziemos jau uztenka
Tegu lyja, gal nulis leda nuo takelio pas babuliuko aukle. O tai einu vos vos, kad neissitiest.
man ziemos jau uztenka
man irgi aš už vandeni skysta forma
Košmaras ta skysta forma. Nenoriu braidyti po košę.
Kažkas šuniui pasidarė. Krenkščia, vos paloja. Nunešiu šilto ėdesio. Jei bus blogai , rytoj veterinarą kviesiu.
Kažkas šuniui pasidarė. Krenkščia, vos paloja. Nunešiu šilto ėdesio. Jei bus blogai , rytoj veterinarą kviesiu.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 26, 19:10)
Košmaras ta skysta forma. Nenoriu braidyti po košę.
Pažiūrėk pražiodinus. Gal kas įstrigo.
labas
jau geriau sniegas arba gryn vanduo, bet tik ne ledas po vandeniu....
iki parduotuvės plaukiau ar čiuožiau-nesupratau
koks durnius sugalvojo, kad autobusuose sėdynėms reik rankrankių
vakar įlipau, vos spėjau pasižymėt bilietą-davė ant gazo, po to staigiai ant stabdžių, kaip trenkiaus į rankeną-dabar prie šlaunies prisiliest negaliu, jausmas, kad pusė jos į koją sulindo.......
koks gėris yr svogūnų sriuba

Papildyta:
Kaimietuke, gal sargius pašalo per tuos šalčius, chmmm
jau geriau sniegas arba gryn vanduo, bet tik ne ledas po vandeniu....
iki parduotuvės plaukiau ar čiuožiau-nesupratau
koks durnius sugalvojo, kad autobusuose sėdynėms reik rankrankių
koks gėris yr svogūnų sriuba
Papildyta:
Kaimietuke, gal sargius pašalo per tuos šalčius, chmmm
Nū jau kiek tos žiemos buvo, kad jau užtenka, bąikit,bąikit. Vėl tokie Purvynai, baisu. Visi parazitai pavasarį išropos
Liniuk, kaip Tavo paturbintos lūpos? gal jau ne tokios gražios?
tikra gražuolė
Ate, 30 maršrutu, piko metas, kamščiai, tai ir lėkė kiek galėjo...... jaučiu, kad geras sumušimas, jei per savaitgalį skausmas nepraeis-eisiu in daktarus. Ta šlaunis pas man jautroka, jei kur kliūnu, vis ana, o ir kai patcankė buvau-taip tėškiaus ant jos, kad ne tik mėlyna ilga laiką buvo, bet ir gumbas iššokęs delno dydžio buvo......
ai, bus tų liaškų, svarbu, kad būtų kas jas glosto
Ate, 30 maršrutu, piko metas, kamščiai, tai ir lėkė kiek galėjo...... jaučiu, kad geras sumušimas, jei per savaitgalį skausmas nepraeis-eisiu in daktarus. Ta šlaunis pas man jautroka, jei kur kliūnu, vis ana, o ir kai patcankė buvau-taip tėškiaus ant jos, kad ne tik mėlyna ilga laiką buvo, bet ir gumbas iššokęs delno dydžio buvo......
ai, bus tų liaškų, svarbu, kad būtų kas jas glosto