Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

gerai kai pečių turi, pas man tik radiatoriai......
Atsakyti
Pažiūrėjau gismeteo prognozes, tai vasaris koks šiltas ir panašu, kad be sniego, bet lietus ir dar karta lietus ir mažai saulėtų dienų.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas

man ziemos jau uztenka biggrin.gif Tegu lyja, gal nulis leda nuo takelio pas babuliuko aukle. O tai einu vos vos, kad neissitiest.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2018 01 26, 10:46)
Labas

man ziemos jau uztenka biggrin.gif Tegu lyja, gal nulis leda nuo takelio pas babuliuko aukle. O tai einu vos vos, kad neissitiest.

man irgi aš už vandeni skysta forma bigsmile.gif
Atsakyti
Košmaras ta skysta forma. Nenoriu braidyti po košę.
Kažkas šuniui pasidarė. Krenkščia, vos paloja. Nunešiu šilto ėdesio. Jei bus blogai , rytoj veterinarą kviesiu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 01 26, 19:10)
Košmaras ta skysta forma. Nenoriu braidyti po košę.
Kažkas šuniui pasidarė. Krenkščia, vos paloja. Nunešiu šilto ėdesio. Jei bus blogai , rytoj veterinarą kviesiu.

Pažiūrėk pražiodinus. Gal kas įstrigo.
Atsakyti
labas 4u.gif

jau geriau sniegas arba gryn vanduo, bet tik ne ledas po vandeniu.... unsure.gif
iki parduotuvės plaukiau ar čiuožiau-nesupratau biggrin.gif

koks durnius sugalvojo, kad autobusuose sėdynėms reik rankrankių blink.gif blink.gif vakar įlipau, vos spėjau pasižymėt bilietą-davė ant gazo, po to staigiai ant stabdžių, kaip trenkiaus į rankeną-dabar prie šlaunies prisiliest negaliu, jausmas, kad pusė jos į koją sulindo.......

koks gėris yr svogūnų sriuba wub.gif wub.gif
Papildyta:
Kaimietuke, gal sargius pašalo per tuos šalčius, chmmm
Atsakyti
Nū jau kiek tos žiemos buvo, kad jau užtenka, bąikit,bąikit. Vėl tokie Purvynai, baisu. Visi parazitai pavasarį išropos
Atsakyti
Liniuk, kaip Tavo paturbintos lūpos? gal jau ne tokios gražios?
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 26, 20:52)
Liniuk, kaip Tavo paturbintos lūpos? gal jau ne tokios gražios?

Jurginėli, gal rimta trauma? Kur važiavai?
Mūsų gražuolė, kartais tenką kai ką ir iš gerklės ištraukt.

vartotojo įkelta nuotrauka
biggrin.gif
Atsakyti
tikra gražuolė wub.gif

Ate, 30 maršrutu, piko metas, kamščiai, tai ir lėkė kiek galėjo...... jaučiu, kad geras sumušimas, jei per savaitgalį skausmas nepraeis-eisiu in daktarus. Ta šlaunis pas man jautroka, jei kur kliūnu, vis ana, o ir kai patcankė buvau-taip tėškiaus ant jos, kad ne tik mėlyna ilga laiką buvo, bet ir gumbas iššokęs delno dydžio buvo......
ai, bus tų liaškų, svarbu, kad būtų kas jas glosto biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti