Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 24, 19:33)
labas 4u.gif

Ate, gerai, kad viskas dabar jau gerai, vyriškiui sveikatos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

maniškiui vakar protinį dantį išlupo, mėsas susiuvo.... vaikšto persisukęs, bet svarbu, kad neskauda....

pietums lašiša su daržovėm, tinginys ligoniui ir vaikams tongue.gif

daugiau nieko nevyksta biggrin.gif  biggrin.gif

Bet kiek daug jus čia visos gaminate bigsmile.gif aš verdu rūgštynių sriubos ir rytdienai bus gana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2018 01 24, 19:33)
labas 4u.gif

maniškiui vakar protinį dantį išlupo, mėsas susiuvo.... vaikšto persisukęs, bet svarbu, kad neskauda....

Tai džiaukis. Per didelis protas kenkia. biggrin.gif

Šiandien išeinu į užsitarnautą poilsi kokioms 5 dienoms. Pridaviau pėvėėmą, supildžiau prašymą medžių kirtimui, dar vieną kitą dokumentą sustumdžiau. Galėsiu gulėti ir skaityti knygas. Ryt kelsiuosi kokią 9 , MB tegul mailiuki pasirūpina, į mokslus nuveža. Man priklauso patingėti. ax.gif
Atsakyti
Iš Kaimuko, ilsėkis, nu kiek galima 4u.gif Bet tave žinant, neįsivaizduoju ant sofkės gulint, nes tuoj prisigalvoji užuolaidas plaut ir dar visokių biaurių buities darbų biggrin.gif
Jau su leginsais, kur su tokiu alia kailiuku viduje, bambukas, medvilnė, poliamidas, termo, kainavo 4,5 eur, gal kur minėjai pataikiau biggrin.gif Ir aplamai mano pastebėjimu, turgaus prieigose viskas daug pigiau, nei pačiame turge, kai prekės tos pačios. Dairausi mocherinio megztuko, o tai kol nusimegsiu, greitai taip nemoku, mezgimas su pasimėgavimu, bet neužtikau lb didelio.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Merri čia apie stoties turgų kalbi?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Labas
vakar kaimyne su sniego gniusyem i langa kviete taku valyti. Praveriau lauko duris, lyg ner pusniu, ir vel kambarin. Snd. nieko kast nebereikia, baigia nutirpt,

Reiks nueit i siltnami paziuret kaip roziu flensai ziemoja, gal nebeziemoja.
Gal ryt eisiu i Ligoniu kasas mirksiukas.gif
Atsakyti
aš kai atsikasus, tai pas mane jau sausa ant kiemo iš ryto buvo smile.gif

puikus oras ax.gif
Atsakyti
Pas mus lyja, nestiptiai.

Susiskambinau su buvusia virsininke, stengsis ji mane i sena vieta atstatyt ax.gif Bet organizacija jau kita, Panevezio.
Na kaip bus, taip. Bus kaip turi but.
Liepe registruotis i DB, kad is Sodros kazkiek gauciau, geruole ir fainuole ji. wub.gif
Kazkaip Dievulis man ant kelio pastato nuostabius zmones, Net is darbo laiku turiu du tokius, kuriais galiu pasitiket. Jie jau mano draugais patapo. biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus jau vanduo visur. Vėl bus purvynas. O norėjau savaitgalį kilimukus prie durų išplauti.

Meri, dėl kojų šiltumo dar nusipirk tokius plastikinius batus su įdėklais. Imk kokio 42-44 dydžio. Na žinau, tokius nešioja žiemą lauko darbininkai Iš tokio plastiko, kaip kroksai.Susimauni dar šiltas storas kojines, tas įdėklas. Atrodo tai nelabai elegantiškai, bet šiltumas neišpasakytas. Aš per -20 galiu visą dieną su jais vaikščioti, anei minties kad kojos sušals. Kai nusipirkau, tai ir neišlendu iš jų nuo pirmųjų rudens balų iki pasikeitimo į kroksus.
Atsakyti
Kas per batai, nelabai vaizduotė piešia bigsmile.gif Kol kas su veilokais mindau biggrin.gif
Šiandien nusidėjau, jau toookį gabalą torto suryjau, db ilgam užteks, ai, dar ant viršaus paukščių pieno saldainių užmečiau, vaje, vaje, kokia negerietė...
Kaži tas sniego nuleidimas laikinas ar jau su visam?
Pavargus kaip šuva, žmogus po žmogaus, savaičių diena, įprasta visą dieną kapeikauti, dar ryt ir poryt, paskui nuolatiniai prasidės biggrin.gif , ai, dar mokesčių marios, bet anie į apyvartą nesiskaičiuoja, už juos premijos neduoda ax.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

visur balos, eini šlepsi per balas, nepatinka man toks oras unsure.gif
Atsakyti
tai gal pavasaris ateina biggrin.gif
man patinka.
Patamsy eidama ir nesdama babuliuko aukles sunytei kauliukus, teip maktelejau i bala blink.gif tai dabar tapackus ant peciaus dziovinu.
Atsakyti