Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Paspendem dvejus spąstus, kad sugauti tą bjaurybe, kuri mano 25 kalakuciukus nugalabijo. Irgi ryt pasipasakosiu, ar pavyko.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Bert Liniuk ir turite spastus?Man kai triušę papjovė irgi galvojau spęsti,bet neturėjau ką. ax.gif
Nebe juokinga dėl lietaus. blink.gif blink.gif
Atsakyti
nelijo irgi bet kai gavom gerą dozę šeštadienį, tai dar labai nesiputoju biggrin.gif, žiuriu čia kiti aplamai dziusta be lašo smile.gif

Sveikos ponečkos smile.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

toliau kepam......

Lyžuka, kokie nuostabūs Tavo gėlynai wub.gif
Kaimietukės rododendrai apsipylę žiedais wub.gif

Liniuk, na ir nuostolis unsure.gif unsure.gif

tai va, buvau savaitę kaime, kur Dzūkijoj biggrin.gif lietaus nebuvo net nežinau kiek laiko, gegužės mėn. viduryje palijo kelis lašus, net paviršiaus nesušlapino ir vsio, užsuko Dievulis kranelį unsure.gif sausa sausa, žemė net dulka unsure.gif Miške baisulingai gausiai žydi avietės, bet jei nebuslietaus, nebus ir jų. gavom pranešimus į telefonus, kad būti budriems, saugoti miškus ir t.t.
Darže tragedija.....
Atvažiavus radau tik gražiai žaliuojančias miežežoles, čia nebuvus 2 savaites, jos užaugo tiekkkk, kad atėmė žadą
padariau taip
kažko nenori kelt man nuotraukų vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jurgineli pagal tavo sausras tai daržai nuostabūs, o ir kiek padirbejai matosi wub.gif
Atsakyti
Kaimietuke, labai gražios Gala ir Soraja bulbos, ir Campina graži, kur klausinėjau mirksiukas.gif
bobutės bijūnas, kuris senesnis už mamą
buvo atvažiavęs giminaitis,kuris paskraidino dronu po kaimo apylinkes-kiek pas mus miškų, kažkaip nesitikėjau, o jau upelio gražumas wub.gif

nesimaudžiau, kojas mirkiau, vanduo dar šaltas, nors diedai turškenos, jie neturi ką nušalt biggrin.gif
tai tokios mano naujienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
grazus darzai ir gelynai 4u.gif Pas mus sako, kad musu kraste lietu susirenka marios ir durpynas, godus matyt, nes mano darzan ne laso nepalieka ax.gif
Atsakyti
Liniukai, po tavo bėdos šiandien lekiu pirkti tinklo. Šunys yra, bet gali neapsaugoti nuo kokio landaus padaro. O pas mene gi kiaurai pas viščiukus. O ir pas kalakutus viršuje tinklo nerasta.
Nervuoja, per vėją negaliu nieko laistyti. O lietus po kelis lašus.
Atsakyti
kas ten jusu paukstukus uzpuole? Seskas, kiaune ar dar koks nevidonas blink.gif
Atsakyti
Sapniuk, kai pagausim, pasakysiu ar šeškas, ar kiaunė. Spąstus parsinešiau iš kaimyno, bet nelabai kokie. Gal suveiks.
Vakare per LRT sakė, vietomis šalnos iki 2, tai užmečiau plėvelę ant agurkų ir arbūzų. Prieš kokius 6 metus kaip tik birželio 6 man viską nušalde, nors kaime net nejuto.
Atsakyti
Labas rytas.
Buvusioji,užeik. 4u.gif
Jurginėli,daržai blizga. wub.gif wub.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

tai ar buvo šalnos? sėdžiu kaip ant adatų-dar per anksti kaimynkai skambint.......

reik tuštint šaldiklį, tiek dar visko prisikaupę, kad badu tikrai nemirsim biggrin.gif šaldytos išgliaudytos pupelės tikrai pasiteisino-sriuba dieviška gaunas wub.gif

apie ravėjimą: nemoku kitaip ravėt, vos ne su pincetu žoles traukioju, kitaip man nesigauna, o ir negražu. Kaimynkos kaime iš manęs juokias rolleyes.gif
kaip Jūs ravit?
Atsakyti