Paspendem dvejus spąstus, kad sugauti tą bjaurybe, kuri mano 25 kalakuciukus nugalabijo. Irgi ryt pasipasakosiu, ar pavyko.

Labas rytas.
Bert Liniuk ir turite spastus?Man kai triušę papjovė irgi galvojau spęsti,bet neturėjau ką.
Nebe juokinga dėl lietaus.
nelijo irgi bet kai gavom gerą dozę šeštadienį, tai dar labai nesiputoju
, žiuriu čia kiti aplamai dziusta be lašo 
Sveikos ponečkos
Sveikos ponečkos
labas
toliau kepam......
Lyžuka, kokie nuostabūs Tavo gėlynai
Kaimietukės rododendrai apsipylę žiedais
Liniuk, na ir nuostolis
tai va, buvau savaitę kaime, kur Dzūkijoj
lietaus nebuvo net nežinau kiek laiko, gegužės mėn. viduryje palijo kelis lašus, net paviršiaus nesušlapino ir vsio, užsuko Dievulis kranelį
sausa sausa, žemė net dulka
Miške baisulingai gausiai žydi avietės, bet jei nebuslietaus, nebus ir jų. gavom pranešimus į telefonus, kad būti budriems, saugoti miškus ir t.t.
Darže tragedija.....
Atvažiavus radau tik gražiai žaliuojančias miežežoles, čia nebuvus 2 savaites, jos užaugo tiekkkk, kad atėmė žadą

padariau taip

kažko nenori kelt man nuotraukų
toliau kepam......
Lyžuka, kokie nuostabūs Tavo gėlynai
Kaimietukės rododendrai apsipylę žiedais
Liniuk, na ir nuostolis
tai va, buvau savaitę kaime, kur Dzūkijoj
Darže tragedija.....
Atvažiavus radau tik gražiai žaliuojančias miežežoles, čia nebuvus 2 savaites, jos užaugo tiekkkk, kad atėmė žadą

padariau taip

kažko nenori kelt man nuotraukų
Jurgineli pagal tavo sausras tai daržai nuostabūs, o ir kiek padirbejai matosi
Kaimietuke, labai gražios Gala ir Soraja bulbos, ir Campina graži, kur klausinėjau

bobutės bijūnas, kuris senesnis už mamą

buvo atvažiavęs giminaitis,kuris paskraidino dronu po kaimo apylinkes-kiek pas mus miškų, kažkaip nesitikėjau, o jau upelio gražumas

nesimaudžiau, kojas mirkiau, vanduo dar šaltas, nors diedai turškenos, jie neturi ką nušalt
tai tokios mano naujienos

bobutės bijūnas, kuris senesnis už mamą

buvo atvažiavęs giminaitis,kuris paskraidino dronu po kaimo apylinkes-kiek pas mus miškų, kažkaip nesitikėjau, o jau upelio gražumas

nesimaudžiau, kojas mirkiau, vanduo dar šaltas, nors diedai turškenos, jie neturi ką nušalt
tai tokios mano naujienos
Labas,
grazus darzai ir gelynai
Pas mus sako, kad musu kraste lietu susirenka marios ir durpynas, godus matyt, nes mano darzan ne laso nepalieka
grazus darzai ir gelynai
Liniukai, po tavo bėdos šiandien lekiu pirkti tinklo. Šunys yra, bet gali neapsaugoti nuo kokio landaus padaro. O pas mene gi kiaurai pas viščiukus. O ir pas kalakutus viršuje tinklo nerasta.
Nervuoja, per vėją negaliu nieko laistyti. O lietus po kelis lašus.
Nervuoja, per vėją negaliu nieko laistyti. O lietus po kelis lašus.
kas ten jusu paukstukus uzpuole? Seskas, kiaune ar dar koks nevidonas
Sapniuk, kai pagausim, pasakysiu ar šeškas, ar kiaunė. Spąstus parsinešiau iš kaimyno, bet nelabai kokie. Gal suveiks.
Vakare per LRT sakė, vietomis šalnos iki 2, tai užmečiau plėvelę ant agurkų ir arbūzų. Prieš kokius 6 metus kaip tik birželio 6 man viską nušalde, nors kaime net nejuto.
Vakare per LRT sakė, vietomis šalnos iki 2, tai užmečiau plėvelę ant agurkų ir arbūzų. Prieš kokius 6 metus kaip tik birželio 6 man viską nušalde, nors kaime net nejuto.

Labas rytas.
Buvusioji,užeik.
Jurginėli,daržai blizga.
labas
tai ar buvo šalnos? sėdžiu kaip ant adatų-dar per anksti kaimynkai skambint.......
reik tuštint šaldiklį, tiek dar visko prisikaupę, kad badu tikrai nemirsim
šaldytos išgliaudytos pupelės tikrai pasiteisino-sriuba dieviška gaunas
apie ravėjimą: nemoku kitaip ravėt, vos ne su pincetu žoles traukioju, kitaip man nesigauna, o ir negražu. Kaimynkos kaime iš manęs juokias
kaip Jūs ravit?
tai ar buvo šalnos? sėdžiu kaip ant adatų-dar per anksti kaimynkai skambint.......
reik tuštint šaldiklį, tiek dar visko prisikaupę, kad badu tikrai nemirsim
apie ravėjimą: nemoku kitaip ravėt, vos ne su pincetu žoles traukioju, kitaip man nesigauna, o ir negražu. Kaimynkos kaime iš manęs juokias
kaip Jūs ravit?