Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

Para,

ar ne tu šitokią turi?
https://www.davidaus...uk/veilchenblau

mačiau fb ikelta realiu nuotraukų yra
Atsakyti
sveikos 4u.gif

šiand jau nebepergyvenu ax.gif yr ir baisesnių dalykų, bus tų bulbų ir agurkų. Vat ŽS sėkloms 30-50 nuolaida, agurkais apsirūpinau bigsmile.gif

Lyžyka, kokios gražios ir išmylėtos Tavo visos gėlelės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Dar į kalijų temą smile.gif
Jurginėli, atsigaus, būt buvę gerai palaistyt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Liniuk,vau. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar čia pas visas ar tik pasmane visas šriftas paraudo ?

Sveikos

užsipirkau braškiu papigiai vakare su cukrumi makalošę tokia padarysiu ir užšaldysiu smile.gif
Atsakyti
Lyžuka, ir pas mane Rosarium U aukščiau 1 m nepakyla. Bet vis tiek graži rožė.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2018 06 08, 12:23)
Lyžuka, ir pas mane Rosarium U aukščiau 1 m nepakyla. Bet vis tiek graži rožė.

tikrai grazi smile.gif

va hot chocolate , mano mylimiausia
https://scontent-waw...amp;oe=5B7FE161

https://scontent-waw...amp;oe=5BB50BBA

realiai jos spalva tolygi, čia dėl apšvieitmo taip atrodo kaip dvispalvis žiedas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 birželio 2018 - 11:51
Labos,seniai neuzejau,bet pamacius tokiu vaizdu,apalpt galima.Lyzuka su IK alsuoja is ekrano meile gelem,rozem.As rozes galiu tik pakest dabar,po gal 10mt komercinio auginimo.Buvo jau ikyreje tresimai,herbicidai,pesticidai,vasara galvosukis kaip parduot,o siltnamis buvo ne mazas,sildomas,tai vargo buvo sociai,Iki siol grazu paziuret bet nenoriu.Va kalijos vercia alpet,ypac Liniuxxxxx imestas paveiksliukas.Vsio,uzkretei,ieskau ivairiaspalviu ir sodinu i vazona,vienas baltas naikinsiu rudeni,gana.
Braskiu turiu daug,bet turiu ir su kekeriniu puviniu kai kurias,kazin neopereis ant visu.
Pomidorus turiu permylejus,tai nieko gero nesitikiu siemet,kotai kaip mano ranka,ziedu kekes netolygiai,baigiasi lapais,reikia isskabyt,daug ziedu dvigubu,trigubu.Zodziu didele maile netinka niekam.Plaunu dirva gausiai liedama,bet daznai neliesi pomidoru,susilauksi kitu bedu,tai teks imtis proto kitiem metam.Ne gana,kad meslo uzvezem gausiai is rudens i siltnami,dar ir po saknim i duobe pridejau kraujamilciu ir kaulamilciu,tai ir eina i kotus ir lapus.Kazin ar tokiu permyletu pomidoru jei imsiu seklas is kaip kuriu,jos bus tinkamos?
Atsakyti
Luety, kodel sakai, kad reikia pomidorai gausiai liet? Aš lieju kartą į savaitę ir sočiai jiems, jei išsausėja, jų bėdos biggrin.gif, tegul kenčia tada bigsmile.gif ir trašas visas iš pavasario suberiu, paskui jau niekuom papildomai netrėšiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 08 birželio 2018 - 14:21
as net trasu pavasari neberiu, sodindama perpuvusio meslo iterpiu, jei netingiu dilgeliu raugu palais tau ir viskas. Siemet ne raugo nedariau.

Labas

kazkieno kalijos zydi, kai kieno dygsta arba dar net nedygsta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2018 06 08, 13:19)
Luety, kodel sakai, kad reikia pomidorai gausiai liet?  Aš lieju kartą į savaitę ir sočiai jiems, jei išsausėja, jų bėdos biggrin.gif, tegul kenčia tada  bigsmile.gif  ir trašas visas iš pavasario suberiu, paskui jau niekuom papildomai netrėšiu

As irgi lieju tik karta savaitej,bet po puse kibiro ant daigo,o kadangi yra pertresti,tai anakart supyliau po kibira kiekvienam,be to buvo karsta.Lieju,kai isdziusta,patikrinu ar jau laikas liet.Bet sako,kad galima isplaut trasu pertekliu.Todel pyliau po kibira.Gal as cia naivi?
Buvau is rudens uzvezus daug meslo i ju lysve,o dar kraujamilciu ir kaulamilciu pakisau po saknim,tai dabar jau tiek suriebeje,kad baisu ziuret.Jokiu trasu nebepilsiu,bet ziuriu keliu virsunes sviesios,kazko truksta,nors ir stori.|Cia kaip vaikams,jei storuliukai,ziurek kazko vistiek truksta. biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Luety, pas tave tikrai jau nesveika meilė tręšimui. biggrin.gif Ir liejimui. Ką jau padarei, nepataisysi. Geriau mažiau liek, kad maro neprisikviestum.
Sėkloms jokios įtakos, galėsi darytis.
Pas mane su kalakutais rūpestis. Kosti, snargliuojasi. Ir vis po vieną į dausas iškeliauja. Tai lakstau su antibiotikais. Šiandien jau dvejų rūšių į vandenį supyliau.Vakar dar česnakų išspaudžiau, į vandenį ir pagavusi kiekvienam su pipete į snapą.
Atsakyti