Labutis,
Kaledos tikrai jau arti.Ta proga atsidariau etsy.com parduotuve savo nertiem zaisliukams,LT rinka perpildyta ir labai pigu,praktiskai uz savikaina moterys pardavineja,o man dar siust tektu is UK i LT,tai gautusi i minusa.Tai nutariau pabandyt laime cia parduot.
https://www.etsy.com...op/TaaadaaammmmDar daug darbo reik idet,apipavidalint puslapi parduotuvini,ir dar daug nesudejau savo dirbiniu,o ir tete praso jos odos dirvbinius sudet,turi sagiu nemazai,ta ryt reikia fotkint ir sudet,gal ir jai pasiseks realizuot,o du skirtingi menai,gal kazkiek pritrauks pirkeju.Reikia,kad medziagos atsipirktu.
Spanguoles UK perku PC ,bet amerikietiskas,mtokias miltingas,dideles,tai kisielius iseina,bet skonis ir sulciu atzvilgiu,neprilygsta lietuviskom,bet svarbu,kad iseina spanguoliu kisielius,mano seimos megstamiausias per kaledas,kucias.
Ingrida,noreciau pamatyt tavo advento vainiku,jei bus imanoma,nufotkink,sudek nors po kaledu,siaip,pasigrozet,patinka man tavo kurybingumas,isvis ,kai skaitau,tai tavo darbstumui,moteriskumui,tuiru nusilenkt,as nei is tolo tiek nepadaryciau,nesugebeciau,esu gal tingine.
Kaimietuke puikaus laiko kazkur,paslaptingoje salyje

pasisemk sveikatos,sunkiai dirbi visa sezona.