QUOTE(vasarema @ 2018 11 12, 20:56)
Jurginėli, su gimimo diena
Daug, daug svajonių ir jų išsipildymo
Luety, tikri meno kūriniai pas Tave, sėkmės realizuojant.
Aš, matyt, badu numirčiau, jeigu reikėtų pragyventi iš rankdarbių 
Kojinių primezgu, jei reikia, kažką apneriu, o daugiau tai net nebandau, nes nieko gražaus nesukursiu.
Advento vainiką supinu, kad būtų malonesni ilgi gruodžio vakarai. Vėlgi, nieko gražaus nepadarau, tiesiog iš eglišakių (geriau kėnio, nes nebyra) susuku vainiką, karštais klijais priklijuoju riešutų, kankorėžių, anyžiaus žvaigždučių, džiovintos riekutėmis supjaustytos citrinos, apelsino, prismaigstau gvazdikėlių, cinamono lazdelių perrišu virvute kaip malkų glėbį, man gaunasi toks kvepiantis vainikas. Bet gal po dviejų savaičių tai darysiu, pas mane dar ruduo nepasibaigė, šiltnamiuose paprikų, baklažanų, pomidorų dar nuskinam, dumplainiai gražiai nurkritę ant mulčo-šiaudų nesurinkti. Reikia ne tik viską nuskinti, nurinkti, bet ir išrauti, sukasti. O lapų kiek šiandien vėjas atnešė.
Vasarema,labas vakaras,
cia nera mano pragyvenimo saltinis,jokiu budu.Tiesiog esu pensijoj,atradau malonu sau uzsiemima,prineriau anukem visom ir dar neriu,kai uzsimano,draugiu leliams,kirpejos sunui,ir nutariau pertekliu pardavinet,jei seksis.Kad atsipirktu siulai.O ir dusiai smagiau,kai kazka parduodi.
Kol kas pragyvenu su dvieju saliu pensijom,nesizarstau pinigais,bet uztenka ne tik duonai.
Kazkada turjau savo geliu kioskeli,dar pradinese nepriklausomybes stadijose,buvom su drauge pirmosios musu miesteli ,kazka panasaus i geliu parde sukure.Tai kazkiek apie geliu aranzavima,vainiku kalediniu pynima ismanau,bet tai viskas savamokslis,zinoma ne be ideju internete.Buvo geri laikai,vaikai studijavo,uzteko ju islaikymui ir pragyvenimui.O dabar patrauke nerimas,ko as niekada gyvenime ypatingai nemegau,daugiau virbalai,megztos staltieseles,vaikams megztukai,kojines,o va susipazinau su zaislu kuryba ir susirgau.Bet tai ne liga,tai ramybe sielai.Nenoriu net nuo kedes atsikelt pavalgyt,nenoriu eit miegot,noriu tik nert nert ir nert juos.Stengiuosi nert ne tyokius,kaip Lietuvos moterys neria,noriu savitesnius,kokiu dar jos neneria.Schemu turiu labai daug,tik diena per trumpa.Ziema kiek ilgiau galiu sau leist pasedet prie ju,o vasaera sodas,jura,kiti malonumai,bet ,kur galiu,draugauju su neriniu ranklose.