QUOTE(sapniukass @ 2019 02 02, 15:19)
Angliuke, pas tave drauguose yra Zilvinas, idomiausia tai, kad as ji ir pazistu.
Pakalbejau su vaikiu, jauciasi, kad truputi susirupines del dvigubos pilietybes,
Mergaite ismokyta ,,labas", ,,apkabinu tave", dar kazka pasake, is to dziaugsmo net pamirsau

Pakalbejom taip sakant, as tai tik meilej prisipazinau, lietuviskai
Bulvinius vedarus megstu, kraujinius valgau, smegenis irgi. Gal as vyras?
Labas rytas,
geles uzdangsciau nakciai ir gerai,nes kur vanduo,ten ledas.To jau seniai mano kraste nera buve.
Sapniuk,cia tu po mano profili snipineji?

jei po mano draugus,tai as net nuejau pasiziuret,jokio Zilvino neturiu drauguose.

O jei ne mano,tai prabocyk,kazkas dar tada yra is Anglijos.
Sapniuk,tu,kaip as su zenteliu anksciau,bet dabar abu puikiai mokam angliskai,tai jau turim bendra kalba,o vat su anuke,sunkiau,viska supranta lietuviskai,bet kalba mazai.Mama nuo gimimo su ja kalba tik lietuviskai,bet,o,taciau,gyvena Prancuzijoj su teciuprancuzu ir seneliai arti prancuzai,tai mano vargsiukes dukriukes pastangos neduoda norimu vaisiu,bet jui nepraranda vilties,sake kalbes,kai paaugs.Kai atvaziuoja ,ima tart daugiau zodziu,sudainuoja dainele:"ti kalu kalu per diena"lietuviskai,ka as sakau lietuviskai,viska padaro,bet beda,kai ko praso,as nesuprantu prancuziskai,tai arba parodo tada,o jei neina parodyt,supyksta,kas man ne labai smagu.
Is gyvunu antrtiniu mesgaliu megstu tik avinelio kepeneles,daugiau nieko,o anglai pamise del kraujines desros pusryciams,cia gali pardej nusipirkt.