QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 02 03, 19:16)
1.Luety, pabandyk Doncovos detektyvus. Na, gal ne visiems ji patinka, bet man tai patinka tokie žmonės, kuriems viskas gyvenime pavirsta komedija. Ką galiu ir apie save pasakyti. Labai dažnai iš gerų ketinimų kažkoks anekdotas gaunasi.
Va neseniai nulėkiau pas draugus į renginį, išlipau iš mašinos ir išsitėškiau. Na, labai apsidžiaugiau , kad minkšti kumpiai ir nukentėjo tik orumas. Tai ir krizenau pusdienį. Normalus žmogus mane nevisprote palaikytų,
2.Nesuprantu, reikės gal merginą pas psichiatrą tempti. Kažkas užėjo, kasdien po pyragą ar sausainius kepa.

Na, pusžentis pas ją sėdi, bet tai kiek reikia nušokti nuo proto, kad kaip kokiai senei kas vakarą makaluotis virtuvėje,
Šiandien vakaro desertui : šokoladinis pyragas su šokolado glajumi ir šaldytomis vyšniomis. O vakarienei buvo trijų sūrių picos su jelapenais. Iki šiol skrandis sustojęs nuo tokio sunkaus maisto.
Labos,
1.na reikes pasiieskot Doncovos internete,ka galima rast pdf formatu,as gi skaitau su skaitykle pagrinde,tik anglu knygas skaitau kur randu knygini varianta,tai karito parduotuvytese,tai dar kur.
Komedijos is tragedijos daryt nemoku ir nesugebu issiugdyt tokio poziurio,nors siaip tai daug nuo nuotaikos priklauso.Dazniausiai tragedija,tai man tragedija,nors ir mano pacios,o komedija tai komedija.Esu niuri siuo atzvilgiu.Bet ,jei kam darau paslauga,ar gera,tai man atsisuka kitu kampu kazkodel.Nors ka darau,darau is sirdies.Gal karma kalta,o gal man to nereikia daryt,bet yra kaip yra.
".Pana aiskiai isimylejus,as tokia pat buvau tuo laikotarpiu.Geras jausmas.
Pas mus pila,kaip is kibiro,10 silumos,vejas baisus,matosi pro langa siuksliu dezej skeciu sukista,islauztu vejo

Sitoj saly per lietu skeciai negelbsti,tik neperslampama striuke su kapisonu.Viska ka perku,perku su kapisonais.