QUOTE(Merii @ 2019 09 18, 16:59)
Pamatytumėt koks pabaisa, ir jūs pinigines trauktumėt

juk gaila tokių.
Duoda man visaip pinigų ir po centą ir po du, bet, kai aš noriu taip guoti grąža, tuomet ir prasideda... Elgetos tai aplamai įžūlūs, beria saują ir net neklausia, tipo keisk jiems į popierinius. Kai pirkti, tai nieko nenori

Ir taip įžūliai. Vakar tai pravažiavo viešosios tvarkos ekipažas tai pravaikė, šiandien vėl buvo pilna.
Vos atidirbau. Nežinau kas buvo, taip drebėjau, net nulėkiau nusipirkau šiltas kojines ir nepagailėjau megztiniui. Nešildė net kava. Ir antra diena taip galvoj ūžia, net trukdo Klauskite daktaro klausyt.
Merii,cia cemtais tegalima atiduot tik iki 10pemsu zmogui.O zmogus gali tau duot net simta ir karuti,kai Valinskas kazkada

Uztai,kad valdininkas priduod pinigus banke spec langelyje ir jam iskeicia i banknotus.
Man siandien irgi galva kazkokia negera,verzia,sunki kazkokia ir sirdi pabado.Matyt oras kazkoks negeras.
QUOTE(Iš Kaimo @ 2019 09 18, 17:55)
Žinote, labiausiai nervuoja elgetaujantys paaugliai. Visada pasiūlau paklausiu, ar turi namie ką valgyti. Purto galvą. Tada pasiūlau pavežti iki SOS vaikai arba socialinės rūpybos. Arba , mol , gal paskambinti , patys atvažiuos. Vėju nupučia. O darbingo amžiaus pašlemėkams pasiūlau darbą. Irgi nosį nusuka. Prieš kokį mėnesį pagailėjau bobulės , daviau porą eurų. Atseit, valgyti neturi nusipirkti už ką. Po poros valandų einu, dar sėdi ir tą pačią giesmelę varo. Ir aukoja žmonės.
Kaip ten bebūtų , neičiau sėdėti prie parduotuvės. Kodėl jie negali užsidirbti, kai aš pati ir dukra per dienas vyniojame pekinus, pareiname ištinusiomis rankomis. Juk sau varome. Tai geriau už tuos porą eurų nusipirksime po kavos puodelį.
Luety, gal tau reikėtų kokią parodą su savo grožiais surengti.
Ingrida, tai ką, lomkės ? Mašiniuką netgi su technikine galima nusipirkti už 150-200 eurų. Paskui beveik už tą pačią sumą atiduoti į metalo laužą.
Sapniau, atlėkė vasarą Ingrida, jau miške savo peilį pametusi. O grybai dygsta. Taigi išprotėjusi būtų. Kaip grybų prisipjauti ? Sušelpiau.
Liniukai, rytoj dar vieną galabysiu, tai liks 10 . Bet tie tai jau nemaži.
IK,uzjauciu jus abi su dukra,tikrai sunkiai dirbat.Bet kas vaiku per gerumas,kad taip tevams padeda.Nuostabus tevai tokius isaugine.Dabar jaunimas daugumoj veltedziai,ju darbas baigiasi internete.
Parodos nera cia kur surengt,lietuviu bendruomene turim,bet neturim patalpu,o kitur net nedrysciau.Turiu etsy savo parduotuvyte zaisliuku,mturiu savo klientu jau pastoviu,viena du zuikius pirko ir trecia uzsakius laukia,po truputi ten juda,bet su ta etsy sistema reikia daug dirbt,keitaliot tagus ir kt,as to nemoku,esu palikus likimo valiai,kiek pirks,tiek.Jei perka,reiskiasi randa ko nori.